SANJAO SAM NOCAS....

Vec nekoliko noci za redom sanjam da fotografisem, jer nisam dugo, a nocas sanjam kako sam u neko gradu ispod nekog brda, a na brdu zive starosedeoci, neko divlje pleme. Medjutim, ladno ih pobiju za vreme mog boravka tamo i ja pocnem da placem i da placem....

Pazi ti malo šta sanjaš, znaš! Da ne ispadnemo mi to pleme? Šalim se. Nisi valjda u prošlosti pokazivala neke znake vidovitosti? A? Da ne brinemo?:lol:

Ako vas zanima priroda snova rekao bih koju reč. Verujem da ova saznanja još nisu dotakla ovo podneblje. Kolika će istina biti u svemu tome moći će svako za sebe da proveri.
Mi kao Duše preko snova dobijamo skramblovane pouke od strane sveprisutnog, sveznajućeg i svemogućeg Svetog Duha po pitanju našeg ispravnog duhovnog razvitka. Po pitanju naših misli, odluka, namera, reči dela ili bivamo podučavani i upozoravani. Mnogi snovi jesu samo memorija naših putovanja unutarnjim (višim) realnostima. Jednostavno, snovi su tajni prolaz do najviših stanja svesti, ljubavi, mudrosti i duhovne slobode. Prolaz do realizacije našeg najvišeg životnog cilja. Lagana duhovna vežba pre spavanje, od desetak minuta, od velike je pomoći da naši snovi počnu doživljavati transformaciju a da naše putovanje u snovima višim realnostima postane prava avantura. Snovi (i intuicija) su način pouke od strane Svetog Duha da još za ovog života uspemo ostvariti najviše što se može u procesu svog duhovnog razvitka.
Čak i naizgled besmisleni snovi nose značajne pouke koje se tiču lično snevača. Najviši duhovni učitelji su koristili upravo ovaj tajni prolaz da dosegnu Božje Carstvo i visoka stanja svesti. Ovaj tajni prolaz nikome nije nedostupan i nikome zatvoren. Na pojedincu je samo hoće li ga iskoristiti. Ipak duhovna vežba je neminovna u vremenu od desetak minuta pre spavanja.
Znatiželjni mogu probati pevušiti njima svetu reč ili ime (npr. Bog, Hrist, Buda, Mohamad, Krišna...)ili još bolje pevušiti sveto i drevno ime Boga HU.Kod svakog izdisaja vazduha pevući se kao Hjuuuuuu i to tiho ili u sebi. Sa redivnim izvodjenjem ove duhovne vežbe u nama počinje zaživljavati smirenje ali i bolji uvid u dnevne dogadjaje kao i produbljeno razumevanje života. Posle pevušenja ostati još nekoliko minuta sa zatvorenim očima i opažati eventualnu Svetlost u predelu čela ili Zvuk u centru glave. Svetllost i Zvuk su dvojni aspekt Svetoga Duha. Svetlost se može pojaviti u obliku tačke, sfere, linije ili bljeska i to u brloj ili nekoj od boja. Zvuk može biti poput zujanja pčela, vetra, zategnutih žica, violine ili čak orkestra. Duhovna vežba da ne traje duže od desetak minuta a snove zapisivati.
Jedno od mnogih imena za Sveti Duh je Reč Božja pa onaj ko "Sluša Reč Božju više ne umire" (Novi Zavet). Takodje važni jesu i budni snovi koji su kod nekih ljudi prisutniji od onih noćnih ali su jednako važni i sa istom svrhom.
U toku duhovnih vežbi može se iskusiti ljubav i blaženstvo. Takodje ljubav, blaženstvo ali i Svetlost mogu biti iskušeni i u toku snova.

Poslednja izmena:
Da treba da me ozene nekom debelom rugobom
FUJJJJ
A posle sam sanjao da je rat , i da treba da se pucam , i tako to
Inache u 90% sluchajeva mogu da se setim shta sam sanjao
Mogu ponekad da se setim nekih snova od pre 4-5-godina

Poslednja izmena:
E sad se secam prethodnog sna
Kao rat je , i to
I okolina je u savremenom dobu , ali su oruzje , odeca i vozila u dobu drugog svetskog rata
I sanjam ja tako da sam neki vojnik , i da se pucam , i tamo prodje neka drugarica (mnogo lepa) , i nekim sluchajem nestane mi municija za shmajser , i ja se kao sakrijem kod te devojke u stan , i odem posle u prodavnicu da kupim sok , i pochne prodavac da mi se dere, i vidim kao neshto eksplodira u pozadini , i sakrijem se iza svih onih coca-cola , itako tog , i prodavac istrchi , i odjednom ga neko izresheta , i ja izadjem , i tu samo on , i ja kao preskachem ogradu ............. i vishe se ne secam ............... posle sam sanjao nastavak , da sam bio sa ocem u hotelu , krili smo se od shvaba , i tamo ih ja davim iza ledja , i ubijam ,..........svashta
Ajd ako moze neko ovo da mi spoji u celinu, ni ja ne razumem poentu ovog sna

Back