Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Ničega se ne sećam.....a jesam nešto sanjala....:frown:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' onako RASNA cobanica..?![]()
nesto uzasno: moja rodjensanska zurka, muzika, sve lepo. onda dolazi otac od jedne moje drugarice i kaze kako ona mora da ide kuci, ona ode kuci. zurka se nastavlja... zatim dolazi neki maskiran covek (seriski ubica) i pocinje da se sunja po kuci. odjednom zurka nestaje, svi nestanu. ja kroz neki prozor posmatram kako seriski ubica nisani u vrata i sprema se da puca. bila je noc, ja nisam spavala, vec opreszno se krila od njega. onda sam legla u krevet. on je nastavio da se pazljivo krece. a ja sam u rukama sve vreme imala pistolj. i jednom u snu smo oboje mogli da pucamo jedno na drugo, to je licilo da scenu iz filma ''kad jaganci utihnu''. jezivo. sve u svemu, ja mu nisam videla lice, bio sav obucen u crno i maskiran.![]()
ps. pre nego to da sanjam kreptoman mi napisao: ''neka ti alah podari najsladji san'', nesto tako, nisam bas tacno napisala.![]()
Neku halu punu nekakvih mašina koje melju kamen...jaoooo šo je biloo straaaššššnoooo...brrrr......
![]()
Kad cujem tebe,nije mi krivo sto me peku oci od neispavanosti...u prevodu,nisam sanjala nista!!! Nisam skoro ni spavala....
![]()