RainbowEyes
Ističe se
- Poruka
- 2.204
Vampire...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vizionar

ops:
ops: tu se mi malo opa cupa
i ujutro kaad sam se kao probudila (to sam sanjala) ja lezim sama na bakinom grobu gola a oko mene ljudi ... svi me gledaju...cela porodica cale se sokirao :shock: ja ku' cu sta cu trazi garderobu...ni nje nema...uff i tu se probudim tj. probudili me... morala na bakinu sahranu
:-(
al sam se utripovala uff... sva sam se oznojala :-|
)

sanjala sam nocas..nesto lepo nezno i plavo
Da komsije hoce da me ubiju!!!!

To je najgore...Sanjao sam kako padam padam padam
To je najgore...
Jeste li nekad imali iskustva sa lucidnim snovima?Sanjate,a znate da sanjate?
Ja jesam,ali sad sve manje...uff sto je to jezivo...pa neko oce da me ubije,siluje,sta god a ja hocu da se probudim pa fino skocim sa terase sva se izlomim ,ali nikako da se probudim (u snu)/
Znala sam tokom teskih nocnih mora da se barem u snu hvatam za oci i da ih otvaram...I nekako bi se probudila,ali ne znam sama od sebe ili zbog toga otvaranja kapaka...
Ne ptiajte.
zbog preglasnog rokenrola![]()

To je najgore...
Jeste li nekad imali iskustva sa lucidnim snovima?Sanjate,a znate da sanjate?
Ja jesam,ali sad sve manje...uff sto je to jezivo...pa neko oce da me ubije,siluje,sta god a ja hocu da se probudim pa fino skocim sa terase sva se izlomim ,ali nikako da se probudim (u snu)/
Znala sam tokom teskih nocnih mora da se barem u snu hvatam za oci i da ih otvaram...I nekako bi se probudila,ali ne znam sama od sebe ili zbog toga otvaranja kapaka...
Ne ptiajte.