SANJAO SAM NOCAS....

Napokon da nesto lijepo sanjam!Kako su mi snovi bili cudni i ruzni zadnjih sedmica pomislila sam da ih se nikada necu osloboditi.Ja vjerujem u snove,ne da predskazuju buducnost vec da mi pojasnjavaju sadasnjost,zato mi je drago sto dolazi neko drugo vrijeme...Mislila sam nece nikad doci.

eh, ovako... prvo sam seckala neki ananas... pa mi je neko doturio i neki kivi da ljuštim... onda mi je palo na pamet da pravim voćnu salatu, pa sam dograbila razno voće i počela da ga seckam i ljuštim... a onda šok... ređam voće u neku tacnicu i posipam ga kamenčićima... :shock: i sve tako- red voća, red kamenčića... sreća pa su mi rekli da to mora malo da odstoji tako, pa sam se probudila pre nego što sam morala da probam voćnu salatu sa kamenjem... :lol:

bas sam se nalozila jutros :rolleyes: sanjala ja da sam sa deckom i da smo sami na groblju :oops: tu se mi malo opa cupa :mrgreen: i ujutro kaad sam se kao probudila (to sam sanjala) ja lezim sama na bakinom grobu gola a oko mene ljudi ... svi me gledaju...cela porodica cale se sokirao :shock: ja ku' cu sta cu trazi garderobu...ni nje nema...uff i tu se probudim tj. probudili me... morala na bakinu sahranu :cry: :-( :cry: al sam se utripovala uff... sva sam se oznojala :-|

Sanjala sam da je zima,i da je Spens jedno veliko brdo,i da se spustam snoubordom,a da sam ja kao neka slavna licnost.Upoznajem i normalno pricam sa nasim glumcem Velickovicem,kao da se odavno znamo.Pricamo o pozoristu i o nekoj predstavi.Kasnije se probudim,a mum mi kupila ice tea,koji inace retko pijem.
Mene neko zeza?!

Da hvatam nekog psihopatu serijskog ubicu,ali kad god ga uhvatim on pocne da me ubija i onda ja rewind situation kao da je film i ponovo radim istu stvar...:roll: A on se pravi naivan i ne zna sta ja radim...Ima kcerku...
Jebeno sunce i lupe...(pokusala sam tako da ga sprzim :lol: )
Pravila mu rucak (komsija mi je sta cu moram ga nekako uhvatiti)

Sanjao sam kako padam padam padam
To je najgore...
Jeste li nekad imali iskustva sa lucidnim snovima?Sanjate,a znate da sanjate?
Ja jesam,ali sad sve manje...uff sto je to jezivo...pa neko oce da me ubije,siluje,sta god a ja hocu da se probudim pa fino skocim sa terase sva se izlomim ,ali nikako da se probudim (u snu)/
Znala sam tokom teskih nocnih mora da se barem u snu hvatam za oci i da ih otvaram...I nekako bi se probudila,ali ne znam sama od sebe ili zbog toga otvaranja kapaka...
Ne ptiajte.

To je najgore...
Ja jesam,ali sad sve manje...uff sto je to jezivo...pa neko oce da me ubije,siluje,sta god a ja hocu da se probudim pa fino skocim sa terase sva se izlomim ,ali nikako da se probudim (u snu)/
Znala sam tokom teskih nocnih mora da se barem u snu hvatam za oci i da ih otvaram...I nekako bi se probudila,ali ne znam sama od sebe ili zbog toga otvaranja kapaka...
Ne ptiajte.

SCAARY!!uff ja obicno tako nesto sanjam i uvijek krenem da padnem,ili da me nesto udari, da neko pocne da puca na mene, i u tom trenutku se u snu budim i padam preko stepenika, i kad padnem i ustnem se,e onda se stvarno probudim, al se osjecam totalno izlomljeno..uzas!

To je najgore...
Ne ptiajte.

Nisam nikada tako nesto iskusio hvala bogu,ali zato mi se cesto desi kad nesto sanjam zaj*bano da kad se naglo probudim mislim da je ono sto sam sanjao realnost i tako pocnem da sizim po sobi!!:lol:

Back