SANJAO SAM NOCAS....

Kako je Boris Tadic dosao kod nas u dom, i seo s nama u turski sed Prvo je nesto pricao,a kasnije nam je rekao da ga pitamo sta hocemo. Sve su cutale. Ja sam pocela nesto da trabunjam i pitala sam ga nesto u vezi tacnosti nekih njegovih argumenata (da,da bas tako sam rekla).
Onda sam sanjala kako kasnim (naravno) u skolu,ali kako sam usput usla u kafic sa drugaricom,popila kafu i osamarila druga jer nije hteo da me pusti na bus. Na kraju su mi javili da cu biti izbacena iz doma jer sam imala slike ispod jastuka. To su u stvari bile slike moje cimerke i njenog decka.
Boze .....:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

danas sam spavala i sanjala..... uf j*b*t nesto al sam zaboravila ...mislim tj desava se radnja da sam ja u skoli da se swadjam sa drugaricom -najboljom ...odmah sam je nazwala kada sam ustala i pitala da li je ljuta kaao da smo se stvarno svadj.

Sanjao sam kako me je napala piramida iz Knez Mihajlove. Strava! Izgledalo je otprilike ovako:

attachment.php

Trcim na voz..I trcim.. Nemam vise snage. Sve su vece sanse da cu zakasniti.. Ipak stizem u poslednjem momentu! Tamo me docekuje neka baba koja moli za pomoc. Pokazuje mi svescicu sa zadacima iz matematike.. :o Dok ja babi resavam zadatke pored mene stoji drugar koga sam u medjuvremenu srela i pokusava nesto da mi kaze.. Ma ne slusam ga! Pa ovi babini zadaci su tako teski ***, sada je najbitnije da to resim!
I onda se ja, jeli, budim, onako napacena i skontam da je to samo jos jedan glupi san. A bas sam se uzivela! ;)

pa ovako ...sanjala sam da mi je rodjus ... gosti dosli a ja otisla da nesto kupim ... nikako da dodjem ...dolazim ja kada ono svi zaspali ... ja ih budim onda su mi pevali pesmicu :) duvala sam svecice .. i vidim ja da meni nesto nedostaje ... ono moja najfrendica nije dosla .... kaze da ne moze - ja nju kao zvala .... ma nesto bzw

Nacika

Back