SANJAO SAM NOCAS....

Ja nisam zaspala, ja sam se zakovala za krevet, imala sam povišenu temperaturu, pa sam se stalno gubila...
Uglavnom, da li zbog toga, sanjah kako moja duša hoće da napusti telo... 'ladno iz sebe izlazim i gledam se kako spavam... bolestan san... :)

sanjala sam jedan "znameniti par"...:shock:i da sam na maturskoj veceri, ali bez svecane haljine i frizure...:|moja drugarica mi prica kako je on snimio od glave do pete, a napucana je samo tako...sve vreme zelim da odem i da se presvucem, a ne da mi se...i tako...razvukli se oni po mojim snovima...a posto u RL-u za mene ne predstavljaju nista pozitivno, mogu samo da zakljucim da sam imala nocnu moru...:confused:

poSto nemam dzipove sanjao sam jednu iz privrednoK suda jaaoVooO :roll:
she looks like this :
srecnakk1.jpg

Sanjala sam kako ja dolazim kod Nemanje i ulazim, izvlacim iz njegovog plakara jaknu koja je moja a on je nosi, a to je u stvari jakna, kao kaputic, koju sam ja nosila u srednjoj skoli, a sad su, u snu, po njoj usiveni neki razni grbovi, a to se tako usivalo po jaknama sedamdesetih. Onda silazim niz stepenice i srece me nasa zajednicka komsinka, on i ja smo kao komsije i zivimo jedan sprat jedno iznad drugog, i kaze mi ta zena, komsinka "Idi kod...", pa kaze neka dva imena, to su kao imena Nemajinih roditelja."Onda dolazim u svoj stan i imam sta i da vidim. Za stocicem sedi Nemanja.Vadi neke sampone, kupke, sta li, iz ranca, i Niveino mleko za telo. To mleko mi poklanja. Onda uzima svoj ranac i krece da izadje i onda kaze :-) "Bio sam kod..." pa kaze ime neke dve devojke "a sad sam dosao kod tebe."Kao, odneo je i njima poklone, a one su kao isto tu komsinke iz iste zgrade.Ja ga ispratim do vrata i onda tu na vratima zakljucim da su stepenice koje vode od mojih do njegovih vrata vrlo kratke i da su moja vrata tik do stepenica, i da su njegova vrata isto tik do stepenica i da smo vrlo blizu.

sanjala sam da kasnim na cas hemije ... a tu ko zakasni - tesko njemu ....
sva sam bila uplasena .....trazim u skoli komsiju koji radi kao profesor matisha .... pitam ga da ode kod nast da joj kze da me je on zadrzao .....ma strasno

Back