SANJAO SAM NOCAS....

Da li vam se desava da sanjate nesto..a da se kasnije to isto to i dogodi? Meni se to desava cesto... Skoro sam sanjala nepoznatog coveka u prodavnici u kojoj svakog dana kupujem hleb,slucajno smo se sudarili i mene su pale neke novine...on mi dohvatio i rekao "cuvaj se"! Sutra dan odlazim u prodavnici,kupujem hleb,sudarim se sa nepoznatim covekom,ovog puta mi pada hleb i kaze mi "izvini"! A ja zanemela... Uzas!!!

Uf,sanjao sam baš grozan san...San mi se sastojao iz dva dela koja nemaju neke veze...Prvi deo bio sam ja u neki obližnji grad koji je nekih 30km udaljen od mog grada i zakasnio sam na bus,a autobusa za taj dan više nema...Krećem pešaka kući...I kući stignem za svega pola sata...Kažem- kevo eto ti rekla da bi čoveku trebalo 3 dana da pešaka stigne odande donde a ja stigo za pola sata...A drugi grozni deo...Jedna devojka od nekih 17 godina operisala 3.krajnik,i odmah posle operacije se prijavila da učestvuje na maratonu koji bi vodio od mog grada do najdaljeg sela u našoj opštini...I posle maratona devojka se strašno razbolela...Koža,mišići su počeli da joj budu gotovo tečni,kao blato,jedino lice joj je ostalo stabilno...Roditelji su joj sa nekom lopaticom,kada bi joj se kosti videle,vraćali kožu da to prekriju...Njena majka reče da će tužiti tu organizatorku maratona,koja je mogla da pusti bolesno dete da trči...Ja nisam hteo ništa da kažem iako sam video da žena lupeta,jer je ipak cela njena familija bila u šoku...Samo se čekao dan kada će ta devojka da premine...

Nalazim se u nekoj ogromnoj zgradi sa dve najbolje drugarice...ta zgrada je pretvorena u diskoteku ali postoje delovi gde se muzika jedva chuje i tu su neki stari trosedi,fotelje...sve odvratno izgleda,rupe u zidu,prashina,grafiti i boli me glava od svetala na plesnom podijumu...silazim dele i pridruzujem se ''sedaljci'' dok moje drugarice i dalje djuskaju...pola te ekipe poznajem i skroz u coshku vidim lika koji me se sada svidja...on sedi i pricha kao ko mu moze biti prijatelj,ko ne..bla truc...cela masa ga slusha i ja sedam pored...kako me je video samo je rekao: ''Ali ne mogu da budem sa njom...gadi mi se koliko me voli...'' i sve vreme me gleda...''Skote,samo se pitam shta sam u tebi videla...'' i lupim mu shamar...odlazim u drugi coshak gde nalazim neku stolicu...pokrivam se jaknom i plachem dok moj drug govori: ''Pusti ga...nije toga vredan'' i stalno mi daje neka kokoshija jaja koja nemaju smisla u celoj prichi...posle dugog plakanja zaspem (u snu zaspem :lol: ) i budi me policajac koji kaze ''Mala vreme je da idesh kuci...''...

Probudila sam se mokra kao chep...definitivno se previshe uzivim dok chitam knjige...

Sanjala nepovezane stvari...
Prvo, neko me je u sred noci poslao da kupim ili donesem nesto (a nisam sigurna ni ko me poslao, ni sta je trebalo da uradim), i ja idem kroz neke mracne ulice, vidim nekog mladica kako stoji, a neko drugi me zove, ja se uplasim i ubrzam korak, a onaj mladic krene za mnom, a ja ne mogu da pobegnem...

Drugi deo, sanjala sam da sam dobila mail od drugarice iz osnovne, u kojem pise da su, zbog nereda oko Kosova, mrtva dva moja profesora iz srednje. Ja ne mogu da poverujem, trazim na googlu podatke o incidentu i da vidim da li je to stvarno istina...

Hm, weird... :roll:

Back