SANJAO SAM NOCAS....

e ljudi kako kaze sara ... sanjala sam nesto - nemam pojma sta... vec znam da je nesto divno ... i mama je usla u moju sobu jutros kada je ona krenula na posao ... i tada sam je cula da trazi nesto ...nemam pojma sta...i posle nisam uspela da isto nastavim...

OMG.Koji san.
U stvarnosti,ucila sam istoriju,i pisalo je o seobama.Samo sam nesto povrsno pogledala tu lekciju,i sinoc sanjala da sam ja usred neke seobe!!Pobogu,tako je bilo stvarno,i sve je bilo kao u crno belom filmu.Samo sto je cudno to sto sam videla Nemce,verovatno naciste tamo,kako teraju preseljene Srbe negde,u neku sumu...:shock:
A fora je u tome sto su ove seobe bile u 17,18 veku,a nacisti u 20tom...OMG:shock:

Joj.Znam U novom broju Politikinog Zabavnika juce sam citala o nekom ludaku nacisti,doktoru Mengelu tzv. "Andjelu Smrti",i sva ta prica me je veoma potresla,pa da.I sve to pomesano sa seobama...:lol::shock:brate,kul su ovi snovi...8):-P

Sanjala sam da sam kao u jednom parku sa drudtvom gde se mi okupljamo i igramo tenis. I tu je bio jedan sto mi se svidja....ali on je tako smesno igrao a ja sam se smejala kao luda. Uopste nije umeo da pogodi lopticu a kamoli da igra... :D

Back