Che Guevara
Iskusan
- Poruka
- 5.657
jaooooo...sanjao sam nešto, al se ne sećam šta...samo se sećam da je bilo jako dobro...
..pu, kud zaboravljam lepe snove a ružne pamtim..:mad:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rolnice....tako ti i treba kad se mesas u moje snove....ajde...ish
...nadji si svoje
![]()
rat, Kosovo, neshto, zbunjena sam, uzasno je i kao ja razmazena kao shto i jesam ..ma nemam pojma, uglavnom, meni kazu kako cu videti ja kako ce biti kad dodju ''oni'' ..neki, pojma nemam koji, nije ni bitno..i oni posle doshli, ti neki vojnici, i kao svi se kriju i shta znam..ma ja mislim da je to bio logor kao i onda joj uzas.. nemojte da chitate ako jedete ili ako imate slab digestivni trakt..ovaj, da..i kao vojnik mi pridje, kao fora je da se ne opiresh da te ne bi ubili, wtf, jao i da (sinoc sam jela pavlaku) i kao namaze pavlaku na goooozu yee i ja tu imala i bade mantil na sebi, ne kapiram, a scena i 1941, tako nekako selendra neka i stoka i zivina i sve ..a ja kao pobegla iz buducnosti ..kakav shit, uglavnom, da stigla sam do pavlake, namaze on meni pavlaku i kao da me siluje i ne znam shta je posle bilo, posle mi dragi rekao da ne bi on mene u doope da se nisam napalila nja nja, ybt kako ochajno odvratan san, sve mi se smuchilo..