SANJAO SAM NOCAS....

Heeheheehhe,ne secam se bas sve do detalja,ali jedan jesam upamtila i mnogo mi je smesan-sanjala sam da sam se udala,pas onaj deo kad se stavljaju burme i to jos su bile srebrne,jer ja ne volim zuto zlato al ae,i to ja jos nisam imala vencanicu nego sam bila kao u nekom smokingu ahahahhahahahahhahaa....Strasnooo!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
A hoce to kad mi se svasta mota po glavi...Nisam normalna!HIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!!!!!!

Pricali smo nesto i odjednom sam je uhvatio oko struka i poljubio ljubili se stojeci pa legli i svo vreme sam je samo ljubio i bilo je fantasticno kaze mi sta ce nam usne ako ne mozemo ovako da ih koristimo i ja se samo nasmejem i nastavim da je ljubim.
Onda se ona uspravi i sva nesto kao da ima gadnih problema i pitam sta je ona onako ma nije mi dobro.
Nista odjednom sa naj drugaricom odem do extra kafica na otvorenom moru krene da sedne na jedno mesto i ja kao gde ces daj necemo u coskove i ona dobro ajde idemo tamo i sednemo kraj jedne terase vidim nju Boginju prelepa kao Andjeo izlazi sa jos jednim tipom takmici se u plesu.
Pocnu da igraju sambu ili neki takav slican ples i skontam skota kako je vata sidjem dole i ubacim se da igram iako u zivotu nisam zaigrao taj ples ruke mi idu same kao i noge i sve nesto improvizujem oko njega i svojim improvizacijama i govorom tela mu govorim Back Off She's Mine.Vidim ona besni ali i dalje igra i sapce mi na uvo upropastices sve pomeri se nece me primiti.
Ali ja i dalje igram i sve tak do kraja njega drzim na odstojanju i odjednom kraj.
Ona samo sto ne pocne da place ocekuje kritike i sve najgore kad aplauz toliko jak da sam ostao skoro gluv kao posle neke explozije.
I sa svih strana kako idemo ka njenom kabinetu stizu pozivi i ugovori i tu se san prekida samo je vidim jako nasmejanu i svaki osmeh je meni upucen sa puno ljubavi u ocima a ja nista ne shvatam samo se secam poljupca toliko vlaznog i strasnog da me jos uvek drzi pod utiskom.

Da u buducjnosti imam cjerku :shock:
slatko dete,lichi na ono s Divljinog avatara :lol:
samo je otac nepoznat :lol:

u stvari u snu su bila dva mushkarca...i nijedan mi nije bio podesan :lol:
bash sam se usrala,poshto sam se u snu pridigla i to dete je gledalo u mene krupnim smedjim ochima :shock:

nastavak,opet to dete
piljilo je u mene opet...i bilo je s nekom plavom uzhasnom devojchicom koja je htela da joj iskopa ochi,a ja sam samo mogla to da gledam :?
i najgore shto uopshte nije ni srecjno ni tuzhno dete...hladno je...i ne lichi na mene...:?

Sanjala sam jako cudan i traumatican san.San je o danu "d" , odnosno kraju sveta.Kao dosao je dan kataklizme i ja sam u nekom autobusu koji putuje ka negde , napolju haos - kisa,grad,munje , i odjednom put nestaje i upadamo u vodu.Ljudi na sedistima umiru jer ih voda preplavi,a ja koja stojim shvatam da cu umreti i uronim glavu u vodu ne bih li okoncala muke.Bilo je strasno.Pravi kosmar,probudila sam se u znoju i suzama.Najgori momenat je bio onaj tup zvuk tisine u vodi i poslednjih par sekundi "zivota".Sad se plasim da zaspim.

Back