SANJAO SAM NOCAS....

Uzasan san, sanjala sam da mi se kao neka cevcica pojavila uz glave ali bila je jako mala skoro da je nisam ni primetila. Kad sam je ugledala pocela sam da je izvlacim i glava je pocela da mi se cepa i da mim se vidi mozak, a ta cevcica je bila tako odvratno i ljigava.... Uuuuu, sad se i grozim samo kad pomislim na to!

Sanjala sam jedan los san..uznemirio me je..bio je crno beli..ustvari sve je bilo belo i u obzorjima..a ja sanjam u boji..:(putevi su bili beli i pusti samo je jednim isla bela magla..daleko od mene ..zauvek..

rat, Kosovo, neshto, zbunjena sam, uzasno je i kao ja razmazena kao shto i jesam ..ma nemam pojma, uglavnom, meni kazu kako cu videti ja kako ce biti kad dodju ''oni'' ..neki, pojma nemam koji, nije ni bitno..i oni posle doshli, ti neki vojnici, i kao svi se kriju i shta znam..ma ja mislim da je to bio logor kao i onda joj uzas.. nemojte da chitate ako jedete ili ako imate slab digestivni trakt..ovaj, da..i kao vojnik mi pridje, kao fora je da se ne opiresh da te ne bi ubili, wtf, jao i da (sinoc sam jela pavlaku) i kao namaze pavlaku na goooozu yee i ja tu imala i bade mantil na sebi, ne kapiram, a scena i 1941, tako nekako selendra neka i stoka i zivina i sve ..a ja kao pobegla iz buducnosti ..kakav shit, uglavnom, da stigla sam do pavlake, namaze on meni pavlaku i kao da me siluje i ne znam shta je posle bilo, posle mi dragi rekao da ne bi on mene u doope da se nisam napalila nja nja, ybt kako ochajno odvratan san, sve mi se smuchilo..

rat, Kosovo, neshto, zbunjena sam, uzasno je i kao ja razmazena kao shto i jesam ..ma nemam pojma, uglavnom, meni kazu kako cu videti ja kako ce biti kad dodju ''oni'' ..neki, pojma nemam koji, nije ni bitno..i oni posle doshli, ti neki vojnici, i kao svi se kriju i shta znam..ma ja mislim da je to bio logor kao i onda joj uzas.. nemojte da chitate ako jedete ili ako imate slab digestivni trakt..ovaj, da..i kao vojnik mi pridje, kao fora je da se ne opiresh da te ne bi ubili, wtf, jao i da (sinoc sam jela pavlaku) i kao namaze pavlaku na goooozu yee i ja tu imala i bade mantil na sebi, ne kapiram, a scena i 1941, tako nekako selendra neka i stoka i zivina i sve ..a ja kao pobegla iz buducnosti ..kakav shit, uglavnom, da stigla sam do pavlake, namaze on meni pavlaku i kao da me siluje i ne znam shta je posle bilo, posle mi dragi rekao da ne bi on mene u doope da se nisam napalila nja nja, ybt kako ochajno odvratan san, sve mi se smuchilo..

opet si sanjala da je toma pobedio na izborima? :lol::lol: nisi mnogo omasila :lol::lol:...samo ja najvise mrzim kad dodje do dela sa pavlakom :lol:

Jedan moj momak i ja, šetalište pored mora, pored same obale...
Prilaze nam neki ljudi, razni, pričaju sa nama... Sećam se i lica i priča...
Dok masa ljudi pored nas prolazi...
Sećam se i u šta smo bili obučeni...

I on nestaje, odjednom. Ulazi da plati račun i ne pojavljuje se iz tog restorana.
Ulazim i ja, kad tamo - lavirint!!!
Hvata me panika, da li ću ga naći, a šta ako me je ostavio, ma nema veze, samo da mu se nije nešto desilo.
Pokušavam da nađem pomoć, niko me ne čuje.
Onda ulazim i ja i panično počinjem da se šetam po lavirintu.
I posle jednog takvog ludila, nalazim ga... i grlim ga, najviše što sam mogla...

Sreća i strah mi se tako izmešale da sam zasuzila...

uuuuuuuuuuuuu sta sam ja sanjala....................................da su me osisali na celavo!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA odvratno

Back