Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Prespavaj, uzmi koju čašu vina, ne bacaj život uzalud, barem pokušaj malko da ga učiniš smislenim i zanimljivim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prespavaj, uzmi koju čašu vina, ne bacaj život uzalud, barem pokušaj malko da ga učiniš smislenim i zanimljivim...
) jer
Dobra tema...ponekad se stvarno razočaram u život...i poželim samoubistvo...Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?

@ limun-majke mi
trenutno se suocavam sa potencijalno najgorom situacijom u svom zivotu,a nisam ni sekunde pomislila na tako nesto-a ranije je bilo i pokusaja(:

Znam kako im je jer sam prije par godina imao situacije kada mi je glavno zanimanje bilo smišljanje načina na koji da se ubijem.
Pobjednik je bio:
Vezivanje sajle oko vrata i ograde, skok sa istom sa drugog sprata.
Vjerovatnoća - 100%, nered - srednji
Ja neki dan zamalo nisam izvrsio samoubistvo!
Al ozbiljno!
Popeo sam se na neku stenu sa namerom da skocim i da se ubijem, ali sam onda ukapirao da nemam muda za to, pa sam se jos gore osecao...Inace za razlog ne pitajte, bio sam depresivan cele te sedmice, a onda je jedan dogadjaj samo bila kap koja je prelila casu...

Znam kako im je jer sam prije par godina imao situacije kada mi je glavno zanimanje bilo smišljanje načina na koji da se ubijem.
Pobjednik je bio:
Vezivanje sajle oko vrata i ograde, skok sa istom sa drugog sprata.
Vjerovatnoća - 100%, nered - srednji
Mrzim krv,mrzim nered..lepo skočim sa neke veeelike visine....i sve čisto2 puta zilet,jednom tablete(:
u zadnje vreme razmisljam o samoubistvu....
nije da mi se desilo nesto lose...manje vise ide mi sve..i teretana i skola imam i akcije i svasta....ali sam jako lose raspolozen u zadne vreme.....konstantno.....osecam umor,nzaiteresovanost,dosta me iritira okolina koju poznajem....mesto u kojem zivim,porodica...sve....

Citam vas, i prosto ne mogu da verujem, ne uzmite mi za zlo, predpostavljam da ste skolarci i sada bi trebalo da kazem, pa to eto svakome dodje u te godine na pamet pa tako i ta najcrnja pomisao, ubistvo,ali ne mogu to reci.jednostavno i ja bejah u vasim godinama, i ja imadoh ali bukvalno problema ali mi ta misao NIKADA,ali stvarno NIKADA nije prosla glavom.Znaci ja pricam o stvarnim poteskocama zivotnim tada, a vi vise iz dosade imate tu uzasno svirepu misao.Ne razumem iz dosade.A niste ni svesni koliko ste srecni, koliko vas tek lepih trenutaka ceka, jer znam sta vam govorim,i prosto ne mogu da verujem svojim ocima da tako nesto olako prihvatate i primate k znanju.
Osvestite se, prodrmajte se ,zivot je jedan, druge sanse nemate , pa iskorisite je kada ste je vec dobili, jer imajte na umu da neko nije.![]()
Citam vas, i prosto ne mogu da verujem, ne uzmite mi za zlo, predpostavljam da ste skolarci i sada bi trebalo da kazem, pa to eto svakome dodje u te godine na pamet pa tako i ta najcrnja pomisao, ubistvo,ali ne mogu to reci.jednostavno i ja bejah u vasim godinama, i ja imadoh ali bukvalno problema ali mi ta misao NIKADA,ali stvarno NIKADA nije prosla glavom.Znaci ja pricam o stvarnim poteskocama zivotnim tada, a vi vise iz dosade imate tu uzasno svirepu misao.Ne razumem iz dosade.A niste ni svesni koliko ste srecni, koliko vas tek lepih trenutaka ceka, jer znam sta vam govorim,i prosto ne mogu da verujem svojim ocima da tako nesto olako prihvatate i primate k znanju.
Osvestite se, prodrmajte se ,zivot je jedan, druge sanse nemate , pa iskorisite je kada ste je vec dobili, jer imajte na umu da neko nije.![]()
tablete su best...msm cisto nema ni krvi ni nicega samo nagutas se...legnes da spavas.. i cao zdravo rodjaci...
btwva druga slika.....ko da se ubijao sekacem za burek...
ah pa ljudi se razlikuju....nisu svi isti...psihicki sklop je drugciji...

Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Nadam se da cu do 30te naci neku ludu devojku i dokazacemo svima da smo uspesni i ostavicemo porod ali cemo biti pametni da se roknemo i sjebemo starost i matorce! Zvi brzo,umri mald,budi lep les!Shvatio sam da rad daje smisao životu. Bilo kakav rad, umni ili fizički.
Besposlen um - đavolje igralište.
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Shvatio sam da rad daje smisao životu. Bilo kakav rad, umni ili fizički.
Besposlen um - đavolje igralište.