Sama u četrdesetoj...

Pa majku mu, ne sticu se valjda svi prijatelji u zivotu samo do dvadesetih?
I ne zadrzavaju se svi prijatelji od kolevke do groba
Jedan Tesla bez potomstva je uradio vise za ovaj svet od majke koja je rodila hitlera, obamu, klintona na primer..moje misljenje je da je bolje da su im majke bile nerotkinje..vise bi zaduzile ovaj svet..

da, licna iskustva se razlikuju.

komunikativni imaju vise prilika za stvaranje prijateljstava, mi obicno onako

ove godine sam upoznao jednu osobu koju sam posle nazvao telefonom. a i tu smo na vi

ja ne znam ljude koji provode 24h zajedno osim kad se penzionišu... :confused:
mislim, znam da ima... čudio sam se jednom kolegi koji radi sa ženom u istoj firmi,
ae da je lepotica da da pilji u nju ceo dan, nego nije ni to :lol:

slažem se, smorilo bi me neviđeno!

Svaka zenska osoba,koja ostane sama u cetrdesetoj godini,sama je kriva,za svoj nastali usamljenicki status.Obicno su to bile nadprosecno lepe devojke.E,ali one si cuvale svoju "macu",sakrivenu
u skupim gacicama,ne dozvoljavajuci,"prljavim" muskim rukama,da je "dodirnu".E.tako.Biraj danas,biraj sutra i......"mackica" postaje nakostresena macka,za kojom vise niko ne uzdise.
Mnoge devojke,skupo placaju,svoje drzanje glave u "oblacima".Vreme tece veoma brzo i veoma neumitno.Devojka koja nezna,da "iskoristi" svojih "pet minuta" mladosti,brzo ostaje kao ukiseljeno mleko - sama.

Svaka zenska osoba,koja ostane sama u cetrdesetoj godini,sama je kriva,za svoj nastali usamljenicki status.Obicno su to bile nadprosecno lepe devojke.E,ali one si cuvale svoju "macu",sakrivenu
u skupim gacicama,ne dozvoljavajuci,"prljavim" muskim rukama,da je "dodirnu".E.tako.Biraj danas,biraj sutra i......"mackica" postaje nakostresena macka,za kojom vise niko ne uzdise.
Mnoge devojke,skupo placaju,svoje drzanje glave u "oblacima".Vreme tece veoma brzo i veoma neumitno.Devojka koja nezna,da "iskoristi" svojih "pet minuta" mladosti,brzo ostaje kao ukiseljeno mleko - sama.

...joj vidi ovu osvetu odbijenih vrsnjaka...tako detinjasto:lol:

Meni su najbolji ovi koji hoce svet da urede po svom kriterijumu i da ubede one koji su zadovoljni svojim zivotom u suprotno..
Niti smo svi stvoreni za iste stvari, niti svi sebe vide sa sitnom decom na sisi pola svog zivota..
Svi smo se rodili sami, svi cemo sa ovog sveta otici sami
Neko ce da ostavi decu iza sebe, neko ce da bude upamcen po necem drugom
I svako treba da zivi kako to njemu odgovara, a ne kako palanka kaze

o sudbini ličnoj-najmanje odlučujemo sami..sve je podredjeno i namešteno da se uništi višak populacije..pa stoga je "uvedena" obavezna prostitucija na ( niskom) visokom nivou, neradjanje, jurnjava za karijerom, mržnja prema vezivanju za partnera i sl..

...joj vidi ovu osvetu odbijenih vrsnjaka...tako detinjasto:lol:

ti čitaš još uvek Politikin zabavnik? :mrgreen:

Sto svaka zena na Balkanu mora da bude drolja?
Zar ih ionako nema podosta...

Ima ih nesnalazljivih, ima ih koje hoce skupo da se prodaju, kao sto napisa neko , napadaju ih a one pomisle da im je zato velika cena, a ono dziberi napadaju, a zene su mahom glupe za te stvari...jer masovna percepcija im je iskljucivo "ko se to interesuje za mene" a ne "daj da pogledam ovu osobu, pa ovu, pa ovu koja nije meni interesantna, ali nisam ni ja njemu"....
Sada su u 40tim, one zene koje su bile mlade devojke kad je vladao Sloba, znaci krimosi na svakom cosku, sponzorushe kao najpametnije jer se provode, a ostali racunaju koliko ce kostati imalin za 1h, pa da li da zamene sad 5 maraka ili za sat vremena...
Mladjima je nejasno sta se sve desavalo...
Znam pouzdano da su i zene i muskarci tapkali....znaci stanes pored dilera i cekas, pojavi se neko pita, a mladji je, i pitas da napravite dil...i onda se skupe njih 4,5 svako kupuje po nesto, neko pastu za zube, neko uloske , neko sapun, neko nesto za jelo , i onda razmeni jedan a ostali uzmu koliko im treba , kupe i sutra to radi drugi...

A bilo je i da izadje devojka sa momkom u BG i ako je lepa, dodju krimosi ili CG i krenu da je salecu i plase, a ako se mnogo kocoperi momak, dobije i po nosu, nekad i za bolnicu...
Nije do silovanja, ali vecina devojaka se toliko preplasi da sama skine gace, kao morala je...ima tu i hvatanja za bradu i obraze, grubog...ubedljivog...
Nije bilo bas za zaebanciju to vreme...
Ko ga je na terenu ziveo, a ne gledao TV, on danas kad mnogi hvale Slobu kao patriotu, poshizi...
Ja recimo znam dve devojke koje su odvezli i u Bosni su bile prostitutke a otete ina ulici..Iz vidjenja znam koje su...
Vi mislite to scenario na filmu....e nije...

U takvoj atmosferi jedno preplaseno bice jos frustraciono po karakteru, povuce mnoge introvertne detalje u ponasanje...
Pa i mnogi muskarci su zapamtili ono tipicno dobacivanje sponzorusha ako je startujes a nemas zlatnu kajlu...kao jadnice, zasto mislis da bih ja izasla sa tobom, nema ni pas za sta da te ujede...
Bile su jako uvredljive, ali neko to shvati kao jasan signal da takva osoba nije za njega, a neko pomisli da je krivica do njega...
Sve to ima svoje...i ne treba pausalno suditi o razlozima...
Ovo je tema o posledicama a ne razlozima samoce u 40+

...svet ide napred a ne nazad...ko bi se normalan vratio u brdsko selo...jel znas kako uopste izgledaju nasa brdska sela...?

licni izbor, ekonomska prinuda, ambicije, mogucnosti

ko bolje uskladi( na vreme) bolje i prodje

ko mi kaze da je bolje noci provoditi sa kriminalcima po splavovima i onda u se cetrdesetim zaliti po forumu...mislim stvarno.

zar nekad nije bolje zaraditi manje, a osecati se odlicno, na selu nije problem ni stambeni prostor, vec odavno ga ima vise nego sto se koristi

licni izbor, ekonomska prinuda, ambicije, mogucnosti

ko bolje uskladi( na vreme) bolje i prodje

ko mi kaze da je bolje noci provoditi sa kriminalcima po splavocima i onda u se cetrdesetim zaliti po forumu...mislim stvarno.

zar nekad nije bolje zaraditi manje, a osecati se odlicno, na selu nije problem ni stambeni prostor, vez odavno ga ima vise nego sto se koristi

Sta...brdsko selo sa kozijim stazama dodje kao azil za neuspele sponzoruse...ko mletacke konkubine, kad odsluze svoje sibnu ih u geto...daj bre...
...brdska sela ce svako izbegavati dok se ista ne oplemene putevima i slicnim civilizacijskim dostignucima.

Back