Sama u četrdesetoj...

Evo jedne price u duhu razgovora od pre. Moja ortakinja je morala u urgentni centar, ima takav hronicni zdravstveni problem da joj se nekad desi, u nekim uslovima nebitno, da ima vrlo visoku temperaturu skoro do 40, a onda ide i dalje i to dosta brzo.

Bila je 6 meseci u vezi sa momkom i zvala je njega da je odvede, objasnila mu situaciju, a on joj samo rekao:"Popij cajcic, procice te.".:fdlan:

Mene je zvala i ja sam zvao taksi i otisao do nje i onda smo otisli u urgentni. Ljudi iz ove price su imali 24-25 godina.

Muskarci, momci toliko ne veruju devojkama zato sto su izgleda navikli na neka cimanja i zayebancije jos od teen perioda koje se nastavlja u ranim 20-tim, a sto ima kriv temelj :confused: ni u poznim 20-tim nece biti ne znam kako dobro.

Isto i devojke su navikle na tipove koji samo hoce snoskicu.

I naravno nije svuda tako, ali u nekim/mnogim drustvima jeste.

Isto je bila prica neke forumasice cija devojka je namerno zezala nekog momka, koji se malo zaljubiskao u nju, saljuci ga ko zna gde kao da joj nesto pomogne cisto iz zezanja, a ona nije ni bila tu, vec sve vreme u kuci.:roll:

.

Naravno
To je mnogo strasnije od prezvakane 100 puta prevare
Neko n'a koga ne mozes da racunas kad je frka,tu ne vidim vise razlog za ostajanje...

Da, ali zapitaj se malo zasto se ovaj muskarac ovako ponasa?
Kako ide ona prica sa decakom koji je vikao:"Vuk, vuk..."?

A ako nalete na dobricu jahace ga ko debila :roll:, jer su dobrice debili jel tako?:confused:
A zanimljivo im da budu sa tipovima koji bi ih prodali za 2 ciganske pare, jer je to izazov i bude zanimljivo z:hm: i fakticki bukvalno traze od muskaraca da budu kreteni, jer su one i same takve prema njima.:confused:

A mislim da nisu srecne, jer ne vidim srecu u izvestacenoj romantici, seksanju sa tipovima bez ljubavnih emocija i jednoj sveukupnoj lazi i ispraznom zadovoljavanju u emotivno-drustvenom zivotu.

A bas njoj sam slucajno i nenamerno video poruku od neke ortakinje koja joj je napisala nesto tipa:"Nadam se da ces naci nekog dobrog momka, ljubav i taj fazon." :eek: sto me je tada malo zacudilo, jer je po njenoj prici njoj odgovaralo to ludo zezanje i nadjahavanje sa momcima.:confused:

Isto na primer, posvadja se nesto sitno sa momkom i odmah zove mene pred njim da svrati i mozda prespava.:lol:

- - - - - - - - - -

Sve to je vec preslo u sterotipe na neki nacin.

"Ljubav, navika i panika", e ona serija dobro odslikava danasnje stanje, realno.:)

- - - - - - - - - -

Neko n'a koga ne mozes da racunas kad je frka,tu ne vidim vise razlog za ostajanje...

I on je taj koji je raskinuo.

On raskinuo? Ô sunce ti :roll: pa to je vec bag kod oboje
A zasto joj ne veruje?Pa to je dobro pitanje,uopste ne mora da bude zato sto je naucio iz nekog loseg iskustva ,meni mm recimo nikad ne veruje da mi nesto fali Jr se ne prenemazem.danas mi nije vetovao da me ujela pcela dok nije vidéo kako se nadulo à veruj nisam osoba koja zaheba partnera I seta ga ko budalu.mene nijedan bivsi nije maltretirao,I znam zasto ;)

Ovo sto si napisao je netacno...
Zapravo vecina devojaka koje ja znam pristaje i na manje, gde u vezama budu cak i maltretirane, samo zato da ne bi bile same i da bi imale tu formu duge veze...
I generalno ne znam puno likova koji su sa devojkama nizeg obrazovanja od sebe.. dok devojaka znam... ako smo vec pricu obrazovanja potegli.
Samo da uspe, samo da potraje... covece neke veze na pocetku vise lice na ugovore... tacno vidis koliko ce dugo biti zajedno.. iako se ne poznaju, jer su oboje usli u pricu duge i ozbiljne veze od samog starta, a sranja koja usput moraju progutati treba da budu bas ekstremna da se ta parodija zavrsi.

A posle u braku, samo da ne bi bile razvedene i razvedeni, posto je obostrano trpljenje prisutno vrlo cesto.

Ljudi se plase samoce kao kuge, a realno uvek si sam. Sam se radjas, sam umires.

@Najbolja Drugarica

Tvoj pogled se kosi sa ovim sto misle Visnja i Atavizam.

Da, ali zapitaj se malo zasto se ovaj muskarac ovako ponasa?
Kako ide ona prica sa decakom koji je vikao:"Vuk, vuk..."?

A ako nalete na dobricu jahace ga ko debila :roll:, jer su dobrice debili jel tako?:confused:
A zanimljivo im da budu sa tipovima koji bi ih prodali za 2 ciganske pare, jer je to izazov i bude zanimljivo z:hm: i fakticki bukvalno traze od muskaraca da budu kreteni, jer su one i same takve prema njima.:confused:

A mislim da nisu srecne, jer ne vidim srecu u izvestacenoj romantici, seksanju sa tipovima bez ljubavnih emocija i jednoj sveukupnoj lazi i ispraznom zadovoljavanju u emotivno-drustvenom zivotu.

A bas njoj sam slucajno i nenamerno video poruku od neke ortakinje koja joj je napisala nesto tipa:"Nadam se da ces naci nekog dobrog momka, ljubav i taj fazon." :eek: sto me je tada malo zacudilo, jer je po njenoj prici njoj odgovaralo to ludo zezanje i nadjahavanje sa momcima.:confused:

Isto na primer, posvadja se nesto sitno sa momkom i odmah zove mene pred njim da svrati i mozda prespava.:lol:

- - - - - - - - - -

Sve to je vec preslo u sterotipe na neki nacin.

"Ljubav, navika i panika", e ona serija dobro odslikava danasnje stanje, realno.:)

- - - - - - - - - -

I on je taj koji je raskinuo.

Taj lik je kreten bez ikakvog opravdanja, a ona neko ko sebe ne postuje... i to je sva mudrolija.

A zasto joj ne veruje?Pa to je dobro pitanje,uopste ne mora da bude zato sto je naucio iz nekog loseg iskustva ,meni mm recimo nikad ne veruje da mi nesto fali Jr se ne prenemazem.danas mi nije vetovao da me ujela pcela dok nije vidéo kako se nadulo à veruj nisam osoba koja zaheba partnera I seta ga ko budalu.mene nijedan bivsi nije maltretirao,I znam zasto ;)

Jel bar "ujela" za sisu?

Od pocetka je bio tako nadrqan, a njoj se svideo jer mnogo dobro izgleda.

Ja ti pricam ô sebi
Nisam neko ko ce vrlo lako da srusi vezu/brak u koliko je dosta ulozeno u nju
Ali ako osetim da mi je partner neprijatelj tu nema razmisljanja,pa realno sta ce mi ?za sex mogu da nadjem jos veceras nekog drugog .ali podrsku I da brinemo jedno o drugom... to je mnogo teze

Ja ti pricam ô sebi
Nisam neko ko ce vrlo lako da srusi vezu/brak u koliko je dosta ulozeno u nju
Ali ako osetim da mi je partner neprijatelj tu nema razmisljanja,pa realno sta ce mi ?za sex mogu da nadjem jos veceras nekog drugog .ali podrsku I da brinemo jedno o drugom... to je mnogo teze

Jasno, ali ova moja ortakinja ima neku svoju logiku ko zna kakvu. Mozda je interesovalo sta ce tu sve da ispliva :lol: i ima fetis na te patoloske veze.:lol:

- - - - - - - - - -

Joj pa to je nezrelo .imam jednu drugaricu koja bira samo lepotane.alk ona iako ima 40 god vrlo je nezrela I zivi u oblacima

Da, ali ovo nije bila bas ozbiljna veza. Probas sa nekim pa kako bude.

Ova moja se tako udala :lol: videla ga u kaficu,bio najlepsi,rekla ovaj je za mene I eto :)

Tvoje i moje ortakinje bi se super slagale.:lol:

- - - - - - - - - -

Znaci koje teoretisanje o musko zenskim odnosima...
Ajmo forumasi malo praksa, malo sexa, malo romantike... pa da vidimo kakvi ce odna odgovori biti i da li ce biti ovako puni analize...

Za pola sata.:lol:

Back