Sama u četrdesetoj...

...ovaj...a ko se zali i na sta tacno?:)

ako je tako, onda je sve ok?

bas fino

ps iz uvodnog posta

- Nijedan životni uspeh ne može da kompenzuje potrebu za porodičnim ostvarenjem. Kod žena je to uglavnom jače od svakog drugog nagona, koliko god delovale snažno i sposobno da kroz život koračaju same. Ukoliko se to ne desi do četrdesete, one postaju suštinski nezadovoljne, priznavale to ili ne. Samopouzdanje im je narušeno, pitaju se kako je moguće da se udala i ona "najgora" iz njihove škole, u čemu su pogrešile, zašto su osuđene na takvu sudbinu...

A potencijalnih partnera je sve manje. More je ranije bilo puno, ali vremenom je broj "riba" počeo da se smanjuje. Upecane su. Najveći procenat muškaraca tih godina je u braku, a ako i ima samaca, oni radije biraju mlađe partnerke. Australijski naučnici su došli do računice da za svaku ženu do 30. godine postoji deset slobodnih tipova, a onda broj počinje da opada. Posle 35. to je već rapidno.

- Ne kaže se slučajno "sve u svoje vreme" - navodi psiholog.

pa ti se zalis, na izbjeglice, kako su nezahvalni na gostoprimstvu beogradjana, sram ih bilo.
a poslije, za par godina ces da se zalis sto si sama i sto nemas djece

...izbeglice me savrseno ne interesuju, u Srbiji nisam a kako stvari stoje necu ni biti, emotivno sam ostvarena a decu zelela nisam...a ako pozelim imam jos desetak godina pa da ih dobijem kad i sestra ti:)
...ako ti mislis da svaki Srbin treba da propusti bosansku, kosovarsku i slicnu vezu debelo si se zeznuo. I skini mi se...skroz si mi antipatican covek.

...izbeglice me savrseno ne interesuju, u Srbiji nisam a kako stvari stoje necu ni biti, emotivno sam ostvarena a decu zelela nisam...a ako pozelim imam jos desetak godina pa da ih dobijem kad i sestra ti:)
...ako ti mislis da svaki Srbin treba da propusti bosansku, kosovarsku i slicnu vezu debelo si se zeznuo. I skini mi se...skroz si mi antipatican covek.

ma to emotivno objesi macku o rep, nasla nekog cikicu, nema tu selameta
a koliko te ne interesuju izbjeglice si pokazala u onom izlivu zla ili nejebice...
i skinicu se kad ja budem htio

Poslednja izmena:
ma to emotivno objesi macku o rep, nasla nekog cikicu, nema tu selameta
a koliko te ne interesuju izbjeglice si pokazala u onom izlivu zla ili nejebice...
i skinicu se kad ja budem htio

...covece...okani se mog zivota vec jednom, zar te nisu vaspitali da je seljacki viriti drugim ljudima u krevet...zar ne primecujes da te ja ne primecujem?
...jesi li toliko nezadovoljan svojim zivotom...cudo bi bilo da nisi, zaista...nemoj da mislis da nemam misljenje o tebi iako ga ne govorim, veruj mi da nije pozitivno.

...covece...okani se mog zivota vec jednom, zar te nisu vaspitali da je seljacki viriti drugim ljudima u krevet...zar ne primecujes da te ja ne primecujem?
...jesi li toliko nezadovoljan svojim zivotom...cudo bi bilo da nisi, zaista...nemoj da mislis da nemam misljenje o tebi iako ga ne govorim, veruj mi da nije pozitivno.

nisu me vaspitali, moji nisu iz beograda pa da su puni ljubavi i razumijevanja prema drugim ljudima :(

Dobro, o ženama je, pretpostavljam, već apslovirano.. One sad negde pate sa sve četiri u vis, bez muža, svekrve, kuvanja i sitne dece..:(
Nego, šta je sa muškarcima..
Dragi forumaši 40+, jeste li gledali u ogledalo, pa zašto ste sami..? :kafa:

jel vanila, si rekla nesto pametno na temu osim da omalovazavas?

pitam se cemu ucestvuju ljudi na nekoj od temi kad nemaju sta pametno da kazu?

Dobro, o ženama je, pretpostavljam, već apslovirano.. One sad negde pate sa sve četiri u vis, bez muža, svekrve, kuvanja i sitne dece..:(
Nego, šta je sa muškarcima..
Dragi forumaši 40+, jeste li gledali u ogledalo, pa zašto ste sami..? :kafa:

nemam para da je kupim,a i ne kupuje mi se ljubav...:telefon: to je prostitucija..

- - - - - - - - - -

zapravo ja nisam 40+,koji đavo i pišem..:dash:

Muskarcima izgleda vise smeta sto ce neke zene ostati same u 4 banke?:)

Svasta, ova tema postade popularna, bez bitnog razloga.

Zar nije sasvim jasno da danas te gospodje izmedju 30 i 40 sluze samo za zabavu, jer njima to odgovara.
Ko hoce da se zeni neka trazi ispod 30 i iznad 45 prosto.:)

meni se ona pevacica sa eurosonga, snimljena otpozadi, zgadila. kako se ono zove ..bojana tako nesto

a nema jos 4 banke

smucila mi se sto joj tv nije pomogla da smrsa koliko toliko, ovako je kao one debele amerikanke, bolesno

meni se ona pevacica sa eurosonga, snimljena otpozadi, zgadila. kako se ono zove ..bojana tako nesto

a nema jos 4 banke

smucila mi se sto joj tv nije pomogla da smrsa koliko toliko, ovako je kao one debele amerikanke, bolesno

Sto se cudis? Sve je to u duhu politicko-drustvenih poruka te kao borbe protiv diskriminacije gojaznih itd itd :kafa:

Meni je najbolje bilo kada su pobedili Lordi.:D Za njih su glasali svi koji mrze Evrosong.:super:
Lordi.jpg

Back