**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ovaj...a ko se zali i na sta tacno?![]()
...ovaj...a ko se zali i na sta tacno?![]()
pa ti se zalis, na izbjeglice, kako su nezahvalni na gostoprimstvu beogradjana, sram ih bilo.
a poslije, za par godina ces da se zalis sto si sama i sto nemas djece
...izbeglice me savrseno ne interesuju, u Srbiji nisam a kako stvari stoje necu ni biti, emotivno sam ostvarena a decu zelela nisam...a ako pozelim imam jos desetak godina pa da ih dobijem kad i sestra ti
...ako ti mislis da svaki Srbin treba da propusti bosansku, kosovarsku i slicnu vezu debelo si se zeznuo. I skini mi se...skroz si mi antipatican covek.
Ja bi poludeo da s nekim budem svaki dan 24h dnevno
- - - - - - - - - -
u vojsci sam morao da budem i nikad vise![]()
Dok vi razbijate glavu sta fali slobodnim devojkama i oplakujete svoju samacku sudbinu, super devojke vam promicu.
ma to emotivno objesi macku o rep, nasla nekog cikicu, nema tu selameta
a koliko te ne interesuju izbjeglice si pokazala u onom izlivu zla ili nejebice...
i skinicu se kad ja budem htio
...covece...okani se mog zivota vec jednom, zar te nisu vaspitali da je seljacki viriti drugim ljudima u krevet...zar ne primecujes da te ja ne primecujem?
...jesi li toliko nezadovoljan svojim zivotom...cudo bi bilo da nisi, zaista...nemoj da mislis da nemam misljenje o tebi iako ga ne govorim, veruj mi da nije pozitivno.
Dobro, o ženama je, pretpostavljam, već apslovirano.. One sad negde pate sa sve četiri u vis, bez muža, svekrve, kuvanja i sitne dece..
Nego, šta je sa muškarcima..
Dragi forumaši 40+, jeste li gledali u ogledalo, pa zašto ste sami..?![]()
Dobro, o ženama je, pretpostavljam, već apslovirano.. One sad negde pate sa sve četiri u vis, bez muža, svekrve, kuvanja i sitne dece..
za nekoga koga ne interesuju muškarci mnogo si nešto zainteresovana za muškarce
Nemoj da se plašiš konkurencije, za svakog se nađe nešto pod kapom nebeskom.
eo prodaće ti šećerka malo po niskoj ceni
stvar je u tome da ja neću da kupujem,ili dzabe ili ništa,makar crka sam...![]()
Tako je! Imamo sve sanse da ostanemo sami u cetrdesetoj.![]()
meni se ona pevacica sa eurosonga, snimljena otpozadi, zgadila. kako se ono zove ..bojana tako nesto
a nema jos 4 banke
smucila mi se sto joj tv nije pomogla da smrsa koliko toliko, ovako je kao one debele amerikanke, bolesno