- Poruka
- 1.826
Ja bi poludeo da s nekim budem svaki dan 24h dnevno 
- - - - - - - - - -
u vojsci sam morao da budem i nikad vise

- - - - - - - - - -
u vojsci sam morao da budem i nikad vise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

- - - - - - - - - -
u vojsci sam morao da budem i nikad vise![]()

Pa majku mu, ne sticu se valjda svi prijatelji u zivotu samo do dvadesetih?
I ne zadrzavaju se svi prijatelji od kolevke do groba
Jedan Tesla bez potomstva je uradio vise za ovaj svet od majke koja je rodila hitlera, obamu, klintona na primer..moje misljenje je da je bolje da su im majke bile nerotkinje..vise bi zaduzile ovaj svet..
- - - - - - - - - -
u vojsci sam morao da budem i nikad vise![]()
Da znaš, potpuno si u pravu! 24 sata, ma daj, mnogo je i pet
i onda dodjes sutra
non stop sa istom osobom
ok ljubav ali trebam svoju privatnost 

cima fonom grrrrr gde je moj zivot ? lol kada cu ja da zivim ? 
)))

)))))))))ja ne znam ljude koji provode 24h zajedno osim kad se penzionišu...
mislim, znam da ima... čudio sam se jednom kolegi koji radi sa ženom u istoj firmi,
ae da je lepotica da da pilji u nju ceo dan, nego nije ni to
slažem se, smorilo bi me neviđeno!

У приватној фирми у Србији је то ок плата.
Svaka zenska osoba,koja ostane sama u cetrdesetoj godini,sama je kriva,za svoj nastali usamljenicki status.Obicno su to bile nadprosecno lepe devojke.E,ali one si cuvale svoju "macu",sakrivenu
u skupim gacicama,ne dozvoljavajuci,"prljavim" muskim rukama,da je "dodirnu".E.tako.Biraj danas,biraj sutra i......"mackica" postaje nakostresena macka,za kojom vise niko ne uzdise.
Mnoge devojke,skupo placaju,svoje drzanje glave u "oblacima".Vreme tece veoma brzo i veoma neumitno.Devojka koja nezna,da "iskoristi" svojih "pet minuta" mladosti,brzo ostaje kao ukiseljeno mleko - sama.

Meni su najbolji ovi koji hoce svet da urede po svom kriterijumu i da ubede one koji su zadovoljni svojim zivotom u suprotno..
Niti smo svi stvoreni za iste stvari, niti svi sebe vide sa sitnom decom na sisi pola svog zivota..
Svi smo se rodili sami, svi cemo sa ovog sveta otici sami
Neko ce da ostavi decu iza sebe, neko ce da bude upamcen po necem drugom
I svako treba da zivi kako to njemu odgovara, a ne kako palanka kaze
...joj vidi ovu osvetu odbijenih vrsnjaka...tako detinjasto![]()

postoje i otezavajuce cinjenice
sela su prazna, pogotovo u brdsko planinskim krajevima
znaci nedostaju stotine hiljada domacica, da podizu zdravu decu u prirodnom okruzenju, gde su i razvodi redja pojava

postoje i otezavajuce cinjenice
sela su prazna, pogotovo u brdsko planinskim krajevima
znaci nedostaju stotine hiljada domacica, da podizu zdravu decu u prirodnom okruzenju, gde su i razvodi redja pojava
Svaka zenska osoba,koja ostane sama u cetrdesetoj godini,sama je kriva,za svoj nastali usamljenicki status.Obicno su to bile nadprosecno lepe devojke.E,ali one si cuvale svoju "macu",sakrivenu
u skupim gacicama,ne dozvoljavajuci,"prljavim" muskim rukama,da je "dodirnu".E.tako.Biraj danas,biraj sutra i......"mackica" postaje nakostresena macka,za kojom vise niko ne uzdise.
Mnoge devojke,skupo placaju,svoje drzanje glave u "oblacima".Vreme tece veoma brzo i veoma neumitno.Devojka koja nezna,da "iskoristi" svojih "pet minuta" mladosti,brzo ostaje kao ukiseljeno mleko - sama.
...svet ide napred a ne nazad...ko bi se normalan vratio u brdsko selo...jel znas kako uopste izgledaju nasa brdska sela...?
licni izbor, ekonomska prinuda, ambicije, mogucnosti
ko bolje uskladi( na vreme) bolje i prodje
ko mi kaze da je bolje noci provoditi sa kriminalcima po splavocima i onda u se cetrdesetim zaliti po forumu...mislim stvarno.
zar nekad nije bolje zaraditi manje, a osecati se odlicno, na selu nije problem ni stambeni prostor, vez odavno ga ima vise nego sto se koristi