allice
Ističe se
- Poruka
- 2.382
Takav im grah pao ... Sto kazu Bosanci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto smo beta sonjavci za koje je i Ekrem Jevric baja jer on kara, a mi ne karamo.
![]()
Umri_muski:Interesantno za pricu je sto sam po istim merilima spasio dva ljudska zivota blentavim klinkama, jedna koja nije gledala sa slusalicama u usima i prelazila tramvajsku sinu , a drugoj jednom drugom prilikom...Znaci niko me nije pozvao, trazio pomoc, nekulturno sam se drznuo da stavim ruke na njenu ruku ili oko pasa u drugom slucaju...
Umri_muski:Ali zato imas krajeva u BG gde su ljudi nekulturni...Znaci cik da neki saner zaluta u 309, Kaludjerica.Dovoljno je bilo da ga cica optuzi i pola autobusa je krenula ka njemu da ga lema...steta , posto je drugi i treci clan ekipe ostao nerazbijen, nije bilo dokaza da su oni na koje su sumnjali...
Umri_muski:Ovo kao nema veze sa temom, ali ima...metafizicki..
Kako podilazenje zenskom shvatanju pristojnosti i kulture donosi porast otudjenosti i kriminala...
Umri_muski:Po pitanju ovog kiselog osmeha su interesantne dve gradjanke, Valjevka i Cacanka...jer one vaze , prva za opasnu , a druga za visokonosnu osobu...
Medjutim, ni jedna ni druga grupa gradjanki , po mom misljenju ne nabacuju kisele osmehe pod obavezno , zato sto Cacanke stvarno drze visoko do sebe, to im je navika sa njihovog korzoa, ali u smislu pokazi se, imas par minuta da budes takav kakav jesi, kulturan ili ne...
Valjevke igraju razne takticke igrice, moze se reci blokovi, ali bez kiselog osmeha...
Pa spuste se.Kad ih drma kriza i romi su dobri.Nisu jadne..ali moraju da se malo spuste,I uzmu to sto im se daje,a imaju I da biraju poprilicno..
Samo sam realan![]()
citam juce:
pita mene moja 91-o godisnja tetka prababa - a sto se ti cero nisi udala?
pa nisam nasla onog pravog
pa sto nisi uzela onda krivog, pa ga ispravljaj
Pa zar ti nisi udata i razvedena?
- - - - - - - - - -
A za ostale, rugajte se, samo se rugajte....da slucajno neko ne zameni vasu kulturu i karakter za nesto pristojno...
Pa spuste se.Kad ih drma kriza i romi su dobri.![]()
Šta te to smori?Ja sam se,kao i većina muškaraca ''ložio'' na ''dobre ribe'',dok nisam saznao ko je ''to'' jahao.I onda,kad saznaš da su bile roba za crnce,Arape i svakakve prljave klošare,pomisliš na poređenje sa javnim wcima,kažeš sebi da si gl00p i ne ''vidiš'' ih,k'o da ne postoje.Bas se nekad smorim kad procitam ovako nesto.
Ako jeste,neka mu doživotno ostanu.On je srećković a ja nisam vredan takvog savršenstva.ma da, mozda te dobre ribe neko bolji jahao, ko ce to da podnese
Ako jeste,neka mu doživotno ostanu.On je srećković a ja nisam vredan takvog savršenstva.![]()
Da se razumemo,ja sam rođen loš i nikakav.pa ne idet to tako
a i kako da se i mi onako manje dobri ogrebemo za tako neku dobru
Da se razumemo,ja sam rođen loš i nikakav.![]()
Šta te to smori?Ja sam se,kao i većina muškaraca ''ložio'' na ''dobre ribe'',dok nisam saznao ko je ''to'' jahao.I onda,kad saznaš da su bile roba za crnce,Arape i svakakve prljave klošare,pomisliš na poređenje sa javnim wcima,kažeš sebi da si gl00p i ne ''vidiš'' ih,k'o da ne postoje.
Šta te to smori?Ja sam se,kao i većina muškaraca ''ložio'' na ''dobre ribe'',dok nisam saznao ko je ''to'' jahao.I onda,kad saznaš da su bile roba za crnce,Arape i svakakve prljave klošare,pomisliš na poređenje sa javnim wcima,kažeš sebi da si gl00p i ne ''vidiš'' ih,k'o da ne postoje.
A ti ne bi ***** neku zgodnu crnkinju, Arapkinju ili Kineskinju? Muskarci su probirljiviji i normalniji po tome, jel da?
I muskarci uopste ne karaju qurve, nije nego.![]()
Krajputasice karaju, a ovamo pricas javnim WC-ima?
Shvati da svako ima pravo da bude sa kim hoce, a da pritom ne krsi zakon. Ja nemam nista protiv devojke koja je bila sa crncem, Arapinom ili Kinezom. Cak jedna moja drugarica se bas lozi na crnce i kad ima sansu bude sa njima.![]()
Tako da je snishodjenje javnom zenskom mnjenju da je isti broj drolja muskaraca i drolja zena....nije ni priblizno isti...