SyoncMaster2
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
Da ali kako na mom kompu sve izgleda normalno, a kod drugih se pomeri "ONLONE"..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www.tvojprofil.com Mesto za prijatelje. Voleo bih da mi ostavite svoje kometare i kritike za moj sajt. Hvala
Evo posle dve nedelje ponovo da postavim sajt za ocenu. Nadam se da ce sad neko nesto napisati. Znam da vam oduzima vreme da gledate tudje stranice ali eto ako neko bude imao viska par minuta neka pogleda. Svaki komentar je dobrodosao. Hvala
http://anabolicixtremeforum.com
Kako da napravim umesto ovoga untitled document da stavim Nernex.com
<title>Untitled Document</title>
<title>Nernex.com</title>
otvori index stranu preko notepada ili nekog drugog tekst editing programa
i tamo zameni
sa
Kod:<title>Nernex.com</title>
Vise su sanse da dobijem sidu ,nego da naucim html i php .To me ubija ....toliko kodova tagova kako sve to povezati sastaviti da lici na nesto ????Za ovako nesto koristi html, osim ako neces da bude bas pokretljiv, da se sve talasa i da posetioci dobiju morsku bolest.
A i to da bi izveo moras mnogo vise vremena da posvetis, da ucis i proucavas druge sajtove.
Slike destinacija... nije dobro, vidis i sam.
Daj ime stranici
I jos jednom batali flash, uzimi html (php ako budes imao potrebe, mada ne verujem). U flashu mozes mozda da uradis neku navigaciju i to je sve.
Eto ukratko..Pozz
lepo dizajniran, primeren temi, zanimljiv, pregledan - kul sajt skroz..