Sajtovi za ocenjivanje i komentare

www.tvojprofil.com Mesto za prijatelje. Voleo bih da mi ostavite svoje kometare i kritike za moj sajt. Hvala

Sajt je stvarno kul...mada covek se navikne na fb pa onda sve poredi sa njim i ocekuje da sve bude iso rasporedjeno, ali navika odvika:)

i pristojno je brz sto je vrlo bitno za akav sajt gde ocekuje puno posetqa p pregleda stranica po osobi...sve u svmu kul....

Zanima me kako si zadovoljan platformom koju koristis jer bi je i ja mozda uzeo za jedan socialnetwork sajt (strani, nismo konkurencija:) i da li za banere postoji opcija ciljanog reklamrinnja..zavisno od podataka clanova, godine pol itd.

Pozdrav svima .Pocetnik sam I uradio sam jedan sajt u Flashu za Turisticku agenciju koja nije nesto posebno .Nude samo prevoz do Turske i nazad .Vrse prevoz robe tako da nisam imao mnogo o cemu da pisem . Sajt sam uradio iz tutorijala pronadjenih na netu . Uzeo sam i hosting i domen na 2 godine i sve to naplatio 250 eura. Pa me zanim vasa ocena. Sajt nisam do kraja zavrsio .treba jos po nesto da ubacim Mucim se vec neko vreme sa jos nekim stvarcicama.
http://www.nernex.com

Za ovako nesto koristi html, osim ako neces da bude bas pokretljiv, da se sve talasa i da posetioci dobiju morsku bolest.
A i to da bi izveo moras mnogo vise vremena da posvetis, da ucis i proucavas druge sajtove.

Slike destinacija... nije dobro, vidis i sam.

Daj ime stranici :D

I jos jednom batali flash, uzimi html (php ako budes imao potrebe, mada ne verujem). U flashu mozes mozda da uradis neku navigaciju i to je sve. ;)

Eto ukratko.. ;) Pozz

Manje detalja (nema potrebe da se nista vrti, svetluca),
izbaci zvuk,bilo kakav!

(Nepotreban je i to je najveca greska),
neka se manje ceka prilikom ulaza na prezentaciju.

Tekst je najbitnija stvar na prezentaciji, neka bude upadljiviji!
Gramatika takodje, eto samo ovlas pogledah tekst i nadjoh par greskica,
ako hoces da te ozbiljno shvate, tu ne sme biti greske.
Stavi slova š,č,ć,đ,ž.
To neka bude tvoja odluka, ja ti samo sugerisem.
Neki citaci nece da "citaju" ova slova,
ali ako zelis da izgledas ozbiljan onda ti to preporucijem da uradis.

Untitled document? > Jesi pocetnik, ali ovo ne izostavljaj! Stavi naziv agencije ovde!

Ima i par mana, recimo slike destinacija, kada hoces da kliknes na sliku (sa ciljem da pogledas) ne desava se nista, mozes to i izbaciti, neces nista izgubiti ili napravi poseban dugmic za tu namenu..
Sve u svemu ako si prezentaciju uradio za manje od 3h(htedoh reci 1.5h al ajd), nije lose.

POZ

ocena 2/3

Za ovako nesto koristi html, osim ako neces da bude bas pokretljiv, da se sve talasa i da posetioci dobiju morsku bolest.
A i to da bi izveo moras mnogo vise vremena da posvetis, da ucis i proucavas druge sajtove.

Slike destinacija... nije dobro, vidis i sam.

Daj ime stranici :D

I jos jednom batali flash, uzimi html (php ako budes imao potrebe, mada ne verujem). U flashu mozes mozda da uradis neku navigaciju i to je sve. ;)

Eto ukratko.. ;) Pozz
Vise su sanse da dobijem sidu ,nego da naucim html i php .To me ubija ....toliko kodova tagova kako sve to povezati sastaviti da lici na nesto ????:dash::dash::dash:
Treba vremena za sve to . A to mi se cini kao nemoguca misija da naucim sve to . Znam samo osnovni html. :sad2::sad2:

Back