Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Sajt funkcionise od 2004, ali smo skoro uradili redizajn sajta pa nas zanimaju misljenja o tome da li je nesto potrebno izmeniti tj. predstaviti na drugaciji nacin. Takodje nas i generalno zanima sta mislite o nasem sajtu.

http://www.pk-rasina.rs

Sportski pozdrav.

Materijal (fotografije i tekst) su odlični!

A sugestije bih dao tehničke prirode:

- rasuta navigacija samo zbunjuje, "skraćeni" meni gore desno je suvišan, jer sve te opcije postoje i u vertikalnom meniju.

- isti taj vertikalni meni mozda bi bilo bolje da postane horizontalni, bio bi pregledniji, a i ostalo bi vam vise mesta sa strane za sadrzaj, posto ionako ima malo mesta.

- kad resite to, sama od sebe ce se resiti i duzina stranice "vesti". Korisnici u principu
ne vole da mnogo "vuku" stranicu na dole citajuci je, u proseku dve visine ekrana, pa ako ima vise sadrzaja, nije lose imati "prethodna / sledeca" linkove

- tabele koriscene za layout stranice - lose - to treba uraditi CSS-om...sajt ce biti brzi, prijateljskiji prema pretrazivacima i jednostvniji za azuriranje i menjanje

- opcija "plivači" sadrži samo jednu sliku, a posetilac pretpostavi da je tu spisak takmičara, istaknutih članova itd...znači ili dopuniti ili izbaciti...(subjektivno misljenje:)

- svetla slova na svetloj pozadini - večita greska...probajte "crno na belo"

- galerija ok, mada bi se mogle opcije prevesti...i ispod slika su exif informacije...nisam siguran cemu...

- stari sajt....code star vidi se, ali dizajn po meni lepši od novog (osim nepodnosljivog flash menija:)...

- jos poneka sitnica ali da ne preterujem, ipak je ono glavno - sadržaj, kvalitetno i na mestu...

Sportski pozdrav!

Posecenost, iskreno 40-50 dnevno poseta, plus u proseku svaki korisnik poseti jos barem 3 strane tako da je to 120-150 pageviews.
A sto se tice broken link, imam ih trenutno u web sablonima, jer sam radio preko ovog lika iz ngneering-a, ali je on prodao web sajt, tako da moram da cekam da mi posalje cd sa sablonima, pa da budu i oni aktivni...

Full flash site www.artcodenow.com potrebno misljenje ... na sajtu ce se jos raditi ali da vidim prve utiske ...

Hvala !!!

Vladan

Ovakve sajtove treba zabraniti ovde pa kako mi obicni smrtnici da se takmicimo sa ovim?:lol:
Šala naravno, ovakvi sajtovi su i tekako potrebni ovde kako bi nesto i naucili, oni koji koriste flash za svoje prezentacije.
Sada malo o sajtu kao prvo brzo se ucitava, sto je dobro. Onaj zakrivljeni meni je stvarno odlican.

Ipak imam i dve zamerke prvo kada se udje u srpsku verziju sajta meni u dnu se gotovo i ne vidi, a podmeni u uslugama jos i manje. Druga zamerka je OK znam da imate 22 incni monitor to je lepo ali nemaju svi. Evo ja licno imam 19icu sto je dosta solidno da kazemo zlatna sredina ali ja sam opet morao da skrolujem stranicu ( uz pomoc klizaca sa strane jer tockic na misu ne radi u flashu ) da bi je video celu, a i nije nesto mnogo velika.

ehee... odavde je moja baba..:hvala: ali se davno odselila..:hvala::hvala:
a sajt... može mnogo bolje.. znam da je radjen u Web Page Maker-u, ali vodi računa o nekim stvarima.
1. Upiši naziv stranica
2. ne ostavljaj ovoliki prazan prostor ispod teksta http://www.golubic.rs/ljudi i obicaji.html
3. imena html strana piši spojeno da ne izlaze ovi procenti i brojevi
4. forum instaliraj na svom hostu kad već imaš .rs domen verovatno imaš zakupljen i host ili bar napravi forum da bude na nekom poddomenu (forumation to dozvoljava, a da sajt ostane na njihovom serveru, pa da koristiš npr. poddomen forum.mojdomen.rs)

Back