Zanima me misljenje sta valja - sta ne valja na ovom sajtu da bih znao gde da ga unapredjujem
http://www.zivetisabiljkama.com/
Za početak, bilo šta što odudara od tog besplatnog šablona.
Koncepcija samog sajta je divna i ja sam ga zapamtila, ali izgled...na tome ćeš morati da poradiš.
Evo i moj jedan za diskusiju :
www.pocetnik.net , jos se radi , svako ko zeli da pise tutorijale je dobrodosao
Kao prvo, logotip je ...ne znam kako to da kažem na fin način.
Landing stranica uopšte nema smisla.
I, šta, ni ovo nije originalan rad.
Jasno mi je da si pazio na SEO, ali nije mi jasno zašto uopšte tražiš mišljenje o nečemu što je nabacano za par minuta i nema apsolutno nikakav identitet.
Srpski kosarkaski klub u Svedskoj koji je sad usao u prvu Svedsku ligu.
Samo nasi ljudi igraju u tom klubu.
Sajt je
http://www.white-eagles.net
Komentari dobrodosli.
Za početak, lepo je videti nešto što si sam uradio.

I baner izgleda OK.
Sad...NEMAJU SVI EKRAN OD 21"!!!!!! Ja sam na 1280x1024 i moram da skrolujem. Ovo je veliko ne. Svaki sajt treba da bude vidljiv i onima koji su na 1024x768, dakle da ne bude širi od nekih 990 piksela. Dobra ideja je koristiti širinu od 960 piksela, tako uvek bude malo slobodnog prostora sa strane, a možeš da koristiš i neki od grid sistema. Pogledaj ovaj sajt za dalje informacije:
http://960.gs/
Onda...nikako tablice. I nikako sajt sa toliko aktivnih elemenata, ljude će zaboleti glava. Ima toliko toga da čovek bukvalno ne zna gde da gleda. Sa psihološke strane, posetilac od toga može da pop.. i da napusti sajt. I šta onda imaš? Bounce umesto prave posete.
Poradi na tom džinovskom fontu i trudi se da ne koristiš toliko razbacanih slika.
Dakle, mislim da sajt obećava, ali mu trebaju konzistencija i koncepcija.
Full flash site
www.artcodenow.com potrebno misljenje ... na sajtu ce se jos raditi ali da vidim prve utiske ...
Hvala !!!
Vladan
To mi reci.

Super...samo, šta ćeš sa SEO? To uvek pitam ljude koji rade full flash.
Pošto je prvenac, neću grubo, samo korak po korak.

U principu, sajtovi se već dugo ne rade ovako. Evo par predloga za unapređenje istog:
- Skloni skroler sa tekstom.
- Umesto "Web Page Maker", šta god to bilo, pokušaj da naučiš XHTML i CSS, jer je onda sve mnogo lakše. Evo dobrog sajta za to:
http://www.w3schools.org.
- Kao što je neko već spomenuo, nedostaje ti nešto VEOMA važno: naslov svake stranice.
- Kad stavljaš tekst na sliku, nemoj to da radiš u Paintu. Probaj da pronađeš Adobe Fireworks, on je web-friendly, što bi se reklo, i dosta razumljiv. Kad ga nađeš, javi se i reći ću ti šta da radiš.
- Tekst na sajtu bi trebalo stvarno da bude tekst, a ne slika sa nekom ružnom senkom.
U svakom slučaju, moraš da počneš da učiš XHTML malo ozbiljnije. Ako sajt predstavlja nešto što voliš, zaslužio je malo detaljnije studije.
Dugo nisam cuo komentare za moj sajt ovde, pa ajd da probam opet

Sta kazete?
www.bpretraga.net
Ajte...
Ništa više ne nauči pačurlija ta,
nego ono što je i pre znala...ga, ga, ga.
Meni pre svega nikad nije bila jasna sama poenta sajta, a još manje zbog čega se tako grčevito držiš tih dvaju boja koje su se smučile i bogu i narodu. Grafika je niskog kvaliteta, sidebar stilski previše odudara od glavne kolumne.
evo i mog prvog sajta
www.strpce.com
Sta da menjam,dodam,oduzmem???
Sadržaj je OK, ali dizajn je bezličan. Tj, još jedan besplatni šablon koji nije gotovo nimalo modifikovan.
Drugari, ako neko moze da mi da strucno misljenje o sajtu
www.hidrogradnja.co.rs i da li bi trebalo da dodam neke linkove i AdSense reklamice da bih mu popravio rejting, na google-u je samo 5 dana, ali se nalazi na 20 strani,da li moze bolje
Za početak, zatvori neki od a tagova, jer nije zatvoren.
A onda...natrag za crtaću tablu. Skroleri moraju da lete, tekst mora da bude usaglašen.Ceo sajt ne sme da izgleda kao da je ovo 1999, već kao da je 2009.
Nadam se da sam makar nekome objasnila kako stoje stvari. Mogu da uradim detaljnu analizu svih sajtova kojima fale početak, sreda i krajevi, ali onda to više nisu samo sugestije...