zerozone.freeforums.net
• ZeroZone je forum u stilu retro magazina i bavi se u većini slučajeva sa "Retro" temama (igre, filmovi, stripovi i slično)
• Potpuno je besplatan i uvek će biti i tu je radi zabave i nostalgije
• forum i njeni članovi ne zarađuju nikakav novac od fajlova,igrica,stripova... (itd) i nije vlasnik fajlova koji su u linkovima
• Sve je postavljeno kao promocija, čuvanje od zaborava i radi zabave i kolekcije.
• Forum će uskoro biti ponovo prebačen na "private" i biće potrebna registracija kako bi se pristupilo portalu
•
Wortex Zone je nova funkcija ZeroZone portala (
ZeroZone.net)
• Wortex Zone je nova "IGRA" - funkcija sa monetarnim sistemom, bankarskim sistemom i RPG sistemom!
• Možete zarađivati wortex novčiće, osvajati dostignuća, kupovati više od 250 predmeta (trenutno se dodaju još, plan je oko 400-500 predmeta), igrati RPG kampanje i još mnogo toga!
• Trenutno radim na fazi 2 (50% završeno)
FAZA 1: predstavljanje i kreiranje pravila, kreiranje glavnih [NPC]-eva, izgradnja prodavnice, banke i RPG mehanike, dostignuća, kolekcionarski predmeti
FAZA 2: dodavanje predmeta u wortex prodavnicu (oružja, magije, oklopi, specijali, kolekcionarski predmeti, ljubimci itd...)
FAZA 3: Kreiranje RPG kampanja (prva kampanja u planu je Noć veštica, zatim Božić i mnoge druge)
• Očekuje se da će sve biti završeno za maksimalno 7 dana ili čak manje
• POZIVAM sve da se pridruže na ZeroZone! Pozovite prijatelje ako je moguće, biće nagrada za članove koji su aktivni
• SVAKO ko je zainteresovan može se pridružiti u procesu kreiranja ili na bilo koji drugi način, takođe imamo NOVU GRUPU ČLANOVA - DUNGEON MASTERS, članovi te grupe imaće posebne privilegije, pa ko je zainteresovan, neka me kontaktira ovde ili po mogućstvu na ZeroZone Forumu
• BIĆU ZAHVALAN svakome ko se pridruži i želi da bude aktivan na bilo koji način bez pritiska (pravi život je naravno na prvom mestu)
ZEROZONE FUNKCIJE:
• Postavljanje Android, Java i retro handheld igara (GBA, NDS, N64, NES, SNES...)
• Specijalna zona za kolekcije igara
• Ponosni na Android J2ME portove (Java igre portovane na Android)
• ShoutBox pri dnu za chat i bržu komunikaciju
•
Wortex Zone (Wortex Coin sistem, Wortex prodavnica, Wortex banka, [NPC]-evi kao članovi, RPG kampanje, RPG statistike članova)
• TRENUTNO je ZeroZone u OKTOBARSKOM PROMO PERIODU - to znači da je forum otključan (dostupan gostima), ali nakon što se promo period završi, forum će opet biti privatan i registracija će biti potrebna za pristup svim funkcijama ZeroZone foruma
• ZEROZONE JE BESPLATAN i uvek će biti besplatan
• Glavni cilj je zabava i hobi bez pritiska
• PRIDRUŽITE SE DANAS i postanite član ZeroZone! Registrujte svoj nalog!
• Ljudi koji žele da budu više od običnih članova (na primer moderatori) su dobrodošli da me kontaktiraju, za te uloge mi trebaju aktivni članovi koji zaista žele da učestvuju (naravno još jednom, bez pritiska i ograničenja, pravi život je na prvom mestu kao i obaveze i vaša privatna stvar)
• POZOVITE I VAŠE PRIJATELJE! i dobićete wortex novčiće od administracije (obavestite me kada nekoga pozovete ako se vaš prijatelj registruje na ZeroZone)
• Svaka osoba koja napravi novi post na ZeroZone Forumu nakon čitanja ovoga (novi ili stari članovi) dobiće 1000 wortex novčića!
ZeroZone.freeforums.net je BESPLATAN I UVEK ĆE BITI BESPLATAN, projekat je nastao kao hobi i privatan forum (forum će uskoro biti ponovo prebačen na "private" i biće potrebna registracija kako bi se pristupilo portalu)
• forum i njeni članovi ne zarađuju nikakav novac od fajlova,igrica,stripova... (itd) i nije vlasnik fajlova koji su u linkovima
• Sve je postavljeno kao promocija, čuvanje od zaborava i radi zabave i kolekcije.
•
Latest Games (igrice)
•
Games Collection (Kolekcija igara)
•
Android J2ME Ports (Stare java igre portovane za Android)
•
Comics (Stripovi)
•
Balkan Comics (ExYu Stripovi)
•
Movies & Tv Shows: Watch Online (Filmovi i serije za online gledanje)
•
Online Radio (sa više kanala podešenim po žanrovima)
i još mnogo toga na
https://zerozone.freeforums.net/
ZeroZone je osmišljen kao privatni forum, stoga nema puno aktivnih članova, naravno osim mene koji ovo sve pravim radi zabave i hobija u slobodno vreme, iz nekog meni nepoznatog razloga to me čini zadovoljnim i srećnim, smatram da svaki čovek treba da ima neki hobi (koliko mu to dozvoljava život i vreme) i da se raduje malim stvarima jer u suprotnom nikada neće uživati u životu ako ne ceni male stvari i sitnice, nije sve u novcu
(ima nešto i u parama
)
HVALA SVIMA koji su odvojili vreme da pročitaju moj post i još više ako su posetili moj forum i registrovali se tamo, hvala na utrošenom vremenu 
(zanima me i vaše mišljenje, pišite komentare)
MOLIM VAS POGLEDAJTE SCREENSHOT-OVE ISPOD za uvid u novi WortexZone:
stavio bih još slika ali forum krstarice nedozvoljava, posetite Wortex Shop, zanima me vaše mišljenje - wortex coins (wortex novčići) nisu pravi novci i nemaju nikakvu realnu vrednost, nema veze nikakve sa rudarenjem i bitcoinom, služi isključivo za zabavu na forumu