Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Najstrašnije od svega je ono što je bilo na dnu... http://www.freewebtemplates.com/ ...dizajn nije tvoj. Izmenio si ono što su oni verovatno radili u boljem grafičkom programu, ono što si izmenio deluje kao da je napravljeno u MS Paint-u...

Isto tako, u navigaciji mešaš dva jezika...odluči se za jedan, tj. naš. A nađoh i neke greške, verovatno nenamerno napravljene:

Dobrodošli na prvi Srpski sajt koji se bavi pravljenjem i prodajom domaćih ekspanzija za video igre.
Trenutno kod nas možete kupiti našu ekspanziju za GTA San Andreas (GTA Srbiju).

- Srpski se piše malim slovom, sem ako nije deo imena neke ustanove i organizacije, i ako se, naravno, ne nalazi na početku rečenice.
- Ono "našu" ti je suvišno. Pleonazam.

Očekujemo da ćemo ekspanziju završiti da 01.07.2007.
Hteo si da napišeš "do".

Pretraga ti nije potrebna, na sajtu još uvek nema ničega. Ne verujem da ćeš preko AdSense dobiti bilo šta, preporučujem ti da ga staviš tek kasnije.

U prevodu: sedi i radi, istražuj, pokušaj da uđeš u srž HTMLa i CSS; i ili vežbaj grafički dizajn, ili nađi nekoga da odradi grafiku na sajtu, pošto pretpostavljam da su ekspanzije za igrice same po sebi veoma zahtevne.

Desecration Smile hvala na komentaru, gledacu da ispravim greske, grafiku sam na brzaka sbrljo, ali sad radim novu grafiku. Jeste template, malo preradjen, probao sam sa mambom , ali mi se nesvidja, a neda mi se da radim ceo sajt, pa sam malo preradio template. U svakom slucaju hvala na komentaru.

Ajde sad pali i ne tupi vise.
Jeste svi zivi smo naseli, pola foruma si zayebao, sad prekini vise, sav si izujedan, videli smo.
Nisam ni znao da si tako vest pa svi nasedaju na tvoje debilne trikove. Ko bi rekao da treba pre klika pogledati dole na tray i videti kuda taj link zapravo vodi? Stvarno si maher!

papajaa:
ne ali ste vi haseli HAHAHAHA
Razuveravati te je totalno gubljenje vremena, pošto ne bi shvatio.

Imaš objašnjenje kako se tretiraju linkovi, naročito sumnjivi (hvala LePiaf, Codemaker) i ako misliš da si ti izmislio Internet, moraću da te razočaram - nisi! Dobro je da si se bar nasmejao, a sada lepo idi da ne smetaš, pošto na ovoj temi očigledno nemaš šta da kažeš.

papajaa, ti stvarno misliš da su ljudi ovde da mlate praznu slamu? O_O 'Alo, bre, mi živimo od ovoga!

ABC, drago mi je da sam rekla nešto pametno...i pazi kako pišeš ne uz glagole. Jedva čekam da vidim sajt kad ga prepraviš, a ako ti se Mambo ne sviđa, probaj WordPress, on ima neke CMS funckije, a nije preterano kompleksni skript u pitanju.

Back