Sajtovi za ocenjivanje i komentare

codemaker:
Rajkec, menjaj pod hitno onu sliku suda iz Ivanjice!
Izgleda kao konclogor-baraka, boze me prosti...

He he u pravu si za sliku... Cekam da predsednik suda sastavi pozdravnu poruku pa cu da doradim celu pocetnu, kao i jos nekoliko preostalih stranica (cekam da mi dostave materijal). Neznam kako ranije nisam primetio da mi se navigacija pomeri zbog boldiranih slova... E sto se tice

LePiaf:
Takodje, ne vidim razlog shto si ceo sajt sabio u tolicki kontejner. Mozesh slobodno josh po cirka 100px sa svake strane.

Covek iz suda sa kojim sam ugovorio posao mi trazio da bude tako.

Drustvo hvala puno na komentarima i sugestijama!!!

NG Junior:
Evo bas da vidim sta mislite o mom malom web-kutku , sajt je o Euroviziji .
http://eurovision2007.google-board.com
Ne slusaj Hackersa, ako njega slusas, zavrsices sa sajtom na kojoj je jedno slovo jedna strana ! :)
Najpre smanji font. U 90% sajta si izabrao pogresnu velicinu fonta
Takodje poradi na izboru i kombinaciji boja fontova i pozadine. Sve je nekako suvise sljastece.
Osim toga, proveri linkove do slika, neki nedostaju pa se vidi samom mesto gde je nesto trebalo da se prikaze.

kokage1.gif

Aha.

dbbane-software:
...vracam se jos nekulturniji medju kod zaludjenike! Naravno opet prozivam najbezobraznijeg - kod-fejkera da ostavi neki svoj sajt da vidimo pamet na delu!!! Prateci njegove postove nisam video ni jedan, pa bi bilo lepo da ostavi neki za nas neznalice.
U svakom slucaju ce vise pomoci time nego vredjanjem pameti drugih ucesnika na forumu!

Ljubo druze ponovo smo ozivjeli.
Tvoj drugar BTXT.
Izvini, ne secam se da smo komunicirali, ali predpostavljam da smo drugari jer smo banovani napusavajuci swemocnog i drskoscu neprevazidjenog, code-faker-a !?

Ti opet imas neki problem?
Postajes dosadan sa tvojim zalopojkama!
A i skupila se druzina, sve jaki neki dizajneri istomisljenici ti i taj BTXT.... Moj do moga...

Ljubo, kad budes ti i tebi slicni drugari, mene mogao da "napusavas" kako kazes (mada i ne znas sta to tacno znaci), momentalno cu napustiti forum krstarice. To bi znacilo da mi je neko inferironiji u znanju od mene uspeo da me izbruka i dokaze da sa sam neznalica.
'El vazi dogovor?
Ajd -pocni, da vidim bas sta umes i kako ti to "napusavas" sta god to tebi znacilo.

Ljubo sine, ako imas nesto pametno da kazes, a ti reci, u suprotnom nemoj trositi svoje dragoceno vreme.

LePiaf:
Tako i izgleda.
A obzirom kako je sklopio recenicu u postu, nista se drugo nije moglo ocekivati... Stoga ni nemam nameru da pogledam sajt, verujem ti na rec :)

Ne znam samo zasto je podatak da je sajt sklepa za 5 minuta, vazan? Valjda kad mu se kaze da nista ne valja, moze da se brani da ga je radio samo 5 minuta, inace da je potrsio 2-3 sata, kakav bi to sajt bio!

ArcaneBoy:
Ajde ocenite moj forum.

http://www.arcanecomputing.co.nr/ i http://www.arcanecomputing.co.sr/

Pa šta mislte? Jel' ok? Trebam samo da poradim na izgledu.
Ako mi kazes koji deo dizajna foruma je tvojih ruku delo, moci cu ti reci sta mislim. Ovako, posto nista nisi ti dizajnirao, tu nema dizajna, slaganje kao lego kockice se ne zove dizajn.

Osim toga forum ne podpada pod kategoriju dizajniranja veb sajtova. To ti je isto kao da si otisao u obliznju prodavnicu, kupio gotovo jelo pasulj sa slaninom, pa ga posluzio gostima i pitao sta misle o tvom pasulju. Ti si ga samo posluzio ali nisi skuvao.

Back