Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Ovako, najgrublje greshke:
- Sidebar je sa poljem za sadrzaj u stalnoj svadji. Negde je jedan duzhi, negde drugi...
- Ova bela pozadina deluje kao nedovrshena.
- Header je ruzhan i nechitak i tezhak fantastichnih 111kB. Ja sam siguran da poznajesh dobro bar jednu osobu koja je shkolovani graf. dizajner (ili se upravo shkoluje zato). Zamoli tu osobu da ti odradi barem taj header. A onda ga optimizuj.

Ja bih u principu i potpuno uklonila sidebar.

I nisi uvažio moje preostale sugestije. Ako želiš nešto da prodaš, tekst stvarno treba da bude ozbiljniji, i navigacija koja je pola na srpskom, a pola na engleskom je van pameti.

Dodaj i ovo u css:

img { border: 0;}

I nije u redu, sa etičke strane, što linkuješ igrice sa drugih sajtova. Pitaj ih za dozvolu i, po mogućstvu, stavi kopiju .exe ili .zip fajla kod sebe. Ne možeš tuđim sadržajem da popunjavaš sopstveni prazni sajt. On bi sasvim dobro funkcionisao i sa samo tri stranice.

Slažem se sa Le Piafom za header.

@ABC

Evo ti malo laksi header:

i ispravi ovo:

"<body><table align="center">
<tr><td width="814">
<table border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" class="header">"

crveno obrisi (ti tagovi ti nisu nigde zatvoreni) a tabelu centriraj negde ispred border a "class" ti nece trebati sa ovim laksim headerom posto sam spojio obe slike.

Mogao bi stilski da ujednachish ikonice i slichice koje ti se pojavljuju na stranicama. Deluju kao da su napabirchene sa raznih strana.

Avionchic u gornjem levom i autobus desno stoje kao da nemaju nikakvu drugu namenu nego da popune prazan prostor. Ili ih nekako povezi ili ih sasvim izbaci (glasam za drugo).

Ne vidim neki rezon u nachinu na koji koristish razlichite velichine fonta, boju, bold i italic. Svih mogucih kombinacija ima pa je malo haotichno.

Boje. Ako su ove boje deo korporativnog identiteta firme, onda verovatno ne mozesh da uradish bogznashta, ali su vrlo neupechatljive i isprane (narochito kad se uporede sa fotkom u headeru).

@flip91

1. Na pocetnoj strani imas link na opet - pocetnu stranu, nepotrebno
2. Na drugoj strani za apartmane 1.sprat ima opise kao linkove, koji ne vode nikud a i bespotrebni su. Opisi ne treba da budu liunkovi, izuzev ako ce se klikom na njih nesto novo pokazati. Ovako sam osvezi istu tu stranu
3. Na trecoj strani apartmani na 2. spratu, opisi su takodje linkovi, koji jos vise zbunjujuce voide na II stranu (1. sprat apartmani). Sta si time hteo, stvano ne znam
4. Na IV strani ponovo bilo koji opis je link koji vodi na prvu stranu, ne valja tako
5. Cemu zastavice za srpski i engleski kad nema mogucnost izbora

Itd...

Back