AlalVeraBataljon
Primećen član
- Poruka
- 565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi poznata ta partija, imaš li link? Inače, Karpov je tek za nijansu slabiji igrač od Kasparova ali nekako je zaboravljen. Jedan od 10 najvećih igrača ikad.Карпов је у једној партији намерно жртвовао краљицу да би скакачима улетео на територији противника и затворио га.
Изгубио сам линк, штета. Раније сам пратио на јутјуб каналу. Најбољи играч тренутно на планети је Magnus Carlsen . Играо је против десеторо људи не гледајући у шаховску таблу. Памти партије годинама уназад одигране. Неко му каже позицију фигура на табли и одмах се сети када се одиграла партија и са ким је играо.Nije mi poznata ta partija, imaš li link? Inače, Karpov je tek za nijansu slabiji igrač od Kasparova ali nekako je zaboravljen. Jedan od 10 najvećih igrača ikad.
Е управо тај канал пратим. Одличан је. Фасцинира ме кад играју булет партије.
Kompjuterski šah me fascinira...monstruozna partija belog i žrtvovanje kraljice.
Тамо играм и ја. Булет је глупост. Ја стандардно играм 10 минута. Без неке журбе.Da ostavim utisak, možda nekom koristi. Igram na chess.com i otkad sam prešao na 10min partije sa 5 i 3 min znatno bolje igram i ostvario sam već četiri uzastopne pobede. Za kvalitet igre je vreme razmišljanja bitno. Blic kvari igru.