Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oko 1500.Koliki je tvoj rejting na chess.com?
Ti si drugi level ako stvarno imaš takav rejting.ja sam na playches, vrtim se izmedju 1900-2100...nik je kosta1780
Nekad sam i na chess.com, trenutno mi je rejting 2130 a išao sam i na 2200..
Tu mi je nik isti ovaj - kosta1703
Ja sam na lichess nabio rejting preko 2000 jer su prenaduvani. Zato više ne igram tu da se ne ložim kako sam bolji nego što jesam.ja sam na playches, vrtim se izmedju 1900-2100...nik je kosta1780
Nekad sam i na chess.com, trenutno mi je rejting 2130 a išao sam i na 2200..
Tu mi je nik isti ovaj - kosta1703
Ја сам у стању да добијем 10-12 за редом али после кад претерам изгубим и по 7-8 за редом...сад сам на 5 мин око 1650 али никако не признајем тај рејтинг мислим да заслужујем вишеigram kad mi se igra, 2-3 dnevno recimo. Kad vidim da nemam koncentraciju odustanem. Rejting mi se vrti na oko 1500.
Знатно бољи рејтинг ми је на 10 мин...говорим о chess com на lichess све иде око 200 поена горе. Ипак више волим lichess. Лепша ми је табла и мнооого коректнији играчи долазе...то је моје искуство...Evo sad sam pukao jer sam igrao na autopilotu. A sebi kažem pred početak partije "budi u sadašnjem trenutku" al džaba...čim krenu potezi...Ја сам у стању да добијем 10-12 за редом али после кад претерам изгубим и по 7-8 за редом...сад сам на 5 мин око 1650 али никако не признајем тај рејтинг мислим да заслужујем вишеЗнатно бољи рејтинг ми је на 10 мин...говорим о chess com на lichess све иде око 200 поена горе. Ипак више волим lichess. Лепша ми је табла и мнооого коректнији играчи долазе...то је моје искуство...