SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako cemo iskreno, demokrate samo zele da ga najure iz Bele Kuce, osim poreske i kreditora, niko ga nece juriti.
bezidejne demokrate bi da budu kao on, ali tesko, jer su bezmozgovici
posmenjivao je u ciji, efbiaju i pentagonu, vrhovni sud, ... HALO, pa vi demorats mu samo zavidite
TRAMP VAM NABIJA KOMPLEKSe, PA OD MUKE CVILITE I IZMISLJATe SVE LUDJE SCENARIJE?

1605111754394.png

4 godine ispiranja mozga masama sa msm i tramp postize rekordan broj glasova 71. milion? zapitajte se, ne lazete li same sebe, posto vam narod ne veruje.
diktattor i vodja kulta? - ako je to vase jedino racionalno objasnjenje, neka vam bude, ako cete tako sakriti vasu glupst, etiketirajte i dalje, samoobmanjujte se jer druge vise ne mozete da obmanete..

samo hoce da ga najure? pa zasto su onda krali na izborima, zasto ga nisu najurili za ove 4 godine? debili.

Poslednja izmena:
Mnogi tako razmišljaju, u fazonu da ne treba podgrejavati dodatno atmosferu, da se treba pomiriti i ujediniti...

Ja ne mislim tako. Mislim da lik treba totalno da se raskrinka. U suprotnom će probati opet za 4 godine i možda opet pobediti.
Ne možeš to tako lako kad njega podržava armija nagojenih i krezubih MAGA Crnogoraca sa puškama.:)

Mnogi tako razmišljaju, u fazonu da ne treba podgrejavati dodatno atmosferu, da se treba pomiriti i ujediniti...

Ja ne mislim tako. Mislim da lik treba totalno da se raskrinka. U suprotnom će probati opet za 4 godine i možda opet pobediti.
Ima dve logike, pokazati kakav je zaista i kazniti ga i druga, smanjiti cenu odlaska sa vlasti, ako znas da ces u zatvor posle mandata, onda ces uraditi sve sto mozes da ostanes na vlasti, a to moze biti gore.

Ne znam sta je bolji pristup, drugi je nepravedan, prvi je pravedniji, ali Senat ga je oslobodio krivice, malo je prostora za sudove na ovom nivou politike. :confused:

Ima dve logike, pokazati kakav je zaista i kazniti ga i druga, smanjiti cenu odlaska sa vlasti, ako znas da ces u zatvor posle mandata, onda ces uraditi sve sto mozes da ostanes na vlasti, a to moze biti gore.

Ne znam sta je bolji pristup, drugi je nepravedan, prvi je pravedniji, ali Senat ga je oslobodio krivice, malo je prostora za sudove na ovom nivou politike. :confused:

Senat ga je oslobodio političke odgovornosti za Ukrajinu.

Ja mislim na krivičnu odgovornost za ometanje istrage ruskog mešanja u izbore. To je penal. Dokazi su tu, Maler ih je sve sistematički predočio. Sad je samo politička odluka Bajdena i budućeg AG oće li da ga gone.

to da mnogi tako razmisljaju vasa megin keli ne veruje, misli da lazete, poturate misljenja koja ne postoje, kao i scenarije,

pomirenje i ujedinjenje postaje nedostiozan san za demokrate cak i unutar njihovih redova - oni se raspadaju, i jednino im je presostalo da koga kgod mogu uvuyku svoju propast i laz!

“Biden tweeted out late Saturday night, a nation unified, a nation strengthened, a nation healed – OK, so, no it isn’t!” Kelly told Monday’s “Greg Kelly Reports.” “It’s not even close.

“That was written by a man in his basement for the past year,” she continued to host Greg Kelly, no relation. “Because the nation’s extremely divided right now, extremely divided. And you need to look no further than Joe Biden’s own party.”…

“But what has he been doing for the past four years, Greg? They have been calling all of the Trump supporters – not just Trump, that would be bad enough – all his supporters, racists, bigots, xenophobes, misogynists, sexists, transphobe.

demokratska trulez i raspadanje bi da ujedinjuje i miri se? stranka vam se urusava, nesposobni ste vi da se bavite amerikom

Ja mislim na krivičnu odgovornost za ometanje istrage ruskog mešanja u izbore. To je penal. Dokazi su tu, Maler ih je sve sistematički predočio. Sad je samo politička odluka Bajdena i budućeg AG oće li da ga gone.
Mogli su da ga izbace i zbog Ukrajine, ali nije bilo politicke volje.
Na tom nivou, skoro sve je politicka odluka, sta se dobije, a sta gubi, a ne ko je kriv, a ko nije.

There are so many big and little Obama and Biden officials involved in the Durham investigation. The Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act may be the only way their entire criminal infrastructure can be prosecuted. Otherwise, with dozens or hundreds of suspects, it could take decades to bring it all to trial.

Anti-racketeering charges target top officials who directed or covered up criminal operations without actually doing any themselves can be charged. Hello Obama, Clinton, Biden and other high-level members of the Obama administration directing/ordering/covering up violations of law.

If high-level officials go free while underlings are convicted and jailed, it would be a travesty of justice.

Screenshot_20201111-165435_Samsung Internet.jpg

Vučić: " Ovde ne možete troje njih i to samo zato što mene mrze, a ne zato što misle da je to bolje za Srbiju da nađete koji su bili za Bajdena. Je li tako Željko?! Pa što to onda od mene tražite. A pri tome sam se trudio da budem pošten, pribran, da budem pristojan. I opet vam kažem, lični moji odnosi su bolji sa Bajdenom, nego sa Trampom, pa šta? Lakše bi nam bilo da je Tramp, Tramp nije učestovao u bombardovanju i stvaranju bezavisnog Kosova, biće nam teže. Radujete se tome. Sram vas bilo"

Vučić je zahvalio Trampu, Ivanki Tramp, Ričardu Grenelu, Robertu O'Brajenu.

- Hvala im na tome što su hteli da nas čuju, da nas saslušaju. Mali miševi pobegnu kada se objave rezultati, razlikujem se od njih jer imam veliko srce. Cena koju ću da platim je mala u odnosu na to da hoću da sačuvam obraz svoj, svoje dece i svoje zemlje. Sačekaću do ujutru i ujutru ću zvaničnu čestitku da uputim. Ne mogu da budem u prvih 50 belosvetskih koji se guraju da čestitaju. Suviše sam mator i ponosan da bih to radio - rekao je on.

Podsjećamo, Aleksandar Vučić je poznat kao jedan od izdašnijih finansijera Fondacije Klintonovih, kojoj je neposredno prije izbora 2016. godine, prema navodima medija, uplatio u ime Srbije dva miliona dolara.

Postoje oni koji imaju moral i čast. Oni koji me napadaju kažu da sam hvalio Trampa. Da, i? Mislite da se plašim bilo koga? Plašim se samo Boga i da moja deca nemaju pogrešan sud o meni. Nikada o Bajdenu nisam rekao lošu reč, a sastao sam se sa njim pet puta, dok sam imao jedan sastanak sa Trampom. Pre tri dana sam rekao da će verovatno Bajden da pobedi. Hoćete da me naterate da se ulizujem Bajdenu večeras? E, pa neću - rekao je Vučić.

Ako vi hoćete da sarađujete sa nekim ko drži do sebe. Ko nije mali miš, koji vam se ulizuje 5 minuta pošto je CNN objavio neku vest, dobrodošli ste u Srbiju, ako nećete, ja opet razumijem, cena koju ću da platim je mala u odnosu da sačuvam obraz svoj, svoje dece i svoje zemlje. Ja mislim da svaki normalan čovek u ovoj zemlji razmišlja na isti način kao što sam ja ovo izgovorio.

20201111_164921.jpg

20201111_174347.jpg

Poslednja izmena:

vas dvojica mozete samo medjusobno da se lazete jos vrlo kratko, mekejba upravo senat reseta, brenan sizi, zove vojni udar bez odlaganja, jer zna, da se obruc steze - to je realnost da se ne odgovara za rusko mesanje koje nije ni bilo, vec se odgovara jer se navodno rusko mesanje koristilo za drzavni udar
Former FBI Deputy Director McCabe testifies on Trump-Russia investigation — 11/10/2020

ja ne znam stvarno sta vas dvojica imate, koji interes da se ucesnici drzavnog udara sada konacno ne izvedu pred lice pravde, dok smo svi svedoci da mekejb samo sto nije poceo da druka svoje nalogodavce

svi mediji prenose sta je danas, a vas dvojica se pozivate na lazi u koje vise niko ne veruje - ne samo da ne veruje, vec sada lazovi, zaverenici, pucisti upravo odgovoraju pred senatom, za svoj kriminal, mekejb

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back