SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje identiteta Dačo. Mnogim Srbima je bitnija EU nego sama Srbija i sa dobrim razlogom.
Oni što migriraju i ne vole mnogo Srbiju više... Za njih je Srbija samo malo planinsko selo iz koga su pobegli u Veliki Grad i u koje se nerado vraćaju...
ma ja nosim majicu Kosovo ist Serbien, oderem svaki vikend po gajbu piva i kais slanine (istina svapske). Serbien in meinem herzen!

Покушавају да изграде нови идентитет, а то и није знак неке стабилности личности и утемељености, шта више одлика морално неизграђених људи. ;)
Могу људи да емигрирају и да живе генерацијама негде али да и даље одлично знаку ко су. Није таквих мало. Срби у УСА су листом такви.
Pa gledaj mnogima nije ni bitna nacija...
Individualizam na max, a naročito političarima nije bitan narod već lični džep.
Identitet ne mora biti kolektivni, može biti lični. Izgleda da prolazi ideologija kolektivnog romantičarskog nacionalizma nastalog u 19.veku.
"Otadžbina je tamo gde ti je najbolje" što bi rekli Jevreji.
Sve manje će ljudi želeti da žive u fazonu "Borićemo se do poslednjeg za Kosovo".
Čak i moj dobar prijatelj čiju su babu i dedu kidnapovali i ubili na Kosovu samo podigne obrve kad se priča o novim ratovima i našem LIČNOM učešću, a inače maximalno prati Srbin.info, Fakte, NSPM i ostale nacioalističke sajtove i na rečima je najveći nacionalista, ali da uzme pušku i krene mislim da ne bi tako lako uopšte.:)

Identitet ne mora biti kolektivni, može biti lični. Izgleda da prolazi ideologija kolektivnog romantičarskog nacionalizma nastalog u 19.veku.
Sve manje će ljudi želeti da žive u fazonu "Borićemo se do poslednjeg za Kosovo".
Čak i moj dobar prijatelj čiju su babu i dedu kidnapovali i ubili na Kosovu samo podigne obrve kad se priča o novim ratovima i našem LIČNOM učešću, a inače maximalno prati Srbin.info, Fakte, NSPM i ostale nacioalističke sajtove i na rečima je najveći nacionalista, ali da uzme pušku i krene mislim da ne bi tako lako uopšte.:)
To smo videli i na primeru Jermena nedavno. Delovalo je kao da će čitava nacija u rat a na kraju ratovali samo ljudi tamo gde se vodi rat.

kako? pa baba Vanga rekla da je Tramp poslednji predsednik Amerike. vidiš da žena pogadja

Pa neće, nema nikakvih dokaza koji su predočeni sudovima i koji dokazuju nekakvu krađu. Sudije im redom odbacuju tužbe. U Mičigenu lik u tužbi gde traži da se zaustavi (već završeno) brojanje glasova i dozvoli pristup posmatraču samom procesu brojanja (koji je već imao) navodi da je žena iz njihove kampanje čula od neimenovanog radnika na biračkom mestu kako se nešto krade. Sudija ga gleda u fazonu dal me zajebavaš, neko mi kaže da je čuo nešto od nekog koji je nešto čuo, kako to nije rekla-kazala?

Zahtev naravno odbačen.

Naravno, ali se Trampovci iz nekog razloga prave tupavi. Ili se možda ne prave? Naime, dosta Amera je umrlo jer su konzumirali sredstva za dezinfekciju pošto je Tramp rekao da kako to pomaže. Posle je pričao kako se šalio, ali ljudi odoše. Retko neodgovoran čovek Ima ih dosta kojima imponuju ti kabadahijski tipovi,
Pošto znam o čeku se radi, ovo si gadno slagao.

Pa neće, nema nikakvih dokaza koji su predočeni sudovima i koji dokazuju nekakvu krađu. Sudije im redom odbacuju tužbe. U Mičigenu lik u tužbi gde traži da se zaustavi (već završeno) brojanje glasova i dozvoli pristup posmatraču samom procesu brojanja (koji je već imao) navodi da je žena iz njihove kampanje čula od neimenovanog radnika na biračkom mestu kako se nešto krade. Sudija ga gleda u fazonu dal me zajebavaš, neko mi kaže da je čuo nešto od nekog koji je nešto čuo, kako to nije rekla-kazala?

Zahtev naravno odbačen.
i hoces da kazes da nemaju jace dokaze nego ovaj?

Индивидуализам значи толико јаку и развијену личност да си спреман за сопствену идеју да одеш и на крст.
То што ви данас схватате као индивидуализам је егоузам, себичлук и углавном напунпан его на пролазним, материјалним стварима.
А кад говоримо о идентититету тј. проблему с њим, то није само ствар нације, то је много дубљи проблем из кога и произилази толика потреба за прилагођавањем средини и грађању новог, неуротског идентитета. Зато су и агресивни. Заправо је реч о слабићима који немају петљу за свој лични став, неизграђеним личностима којима је најлакше да се крију иза мејнстрима.
Немају храбрости да одскоче на било који начин. ;)

i hoces da kazes da nemaju jace dokaze nego ovaj?

Da, nemaju nikakve dokaze. Zato i na okupljanjima zovu ljude da dođu i daju informacije ako nešto znaju, otvaraju neki kol centar na koji telefonom možeš da prijaviš neko muljanje... mole Boga da nađu nešto. Ali bukvalno, čak imaju i televanđeliste koji se mole da nađu nešto.

Jack Posobiec je po ovome izgleda sebe samokandidovao za novog CIA Directora. Poželimo mu sreću i uspeh u zaustavljanju Oktobarske revolucije u USA predvođene Konobaricom Aleksandrijom. :bravo:

1605119803546.png

https://www.ncronline.org/news/politics/paula-white-head-trumps-faith-office

Paula White, a Pentecostal preacher and longtime adviser to President Donald Trump, has been tapped to head the White House's Faith and Opportunity Initiative, a successor to previous administrations' faith-based office that coordinates outreach to religious communities.

"Paula White is the Advisor to the (White House) Faith & Opportunity Initiative," read a statement from the White House sent to Religion News Service. A White House spokesperson later said, "She is heading up that initiative."

https://www.businessinsider.com/pau...anic-pregnancies-to-miscarry-right-now-2020-1

Paula White, a White House employee and Trump's spiritual adviser, calls for 'satanic pregnancies to miscarry right now'

"We declare any strange winds – any strange winds that have been sent to hurt the church, sent to hurt this nation, sent against the president, sent against myself, sent against others – we break it by the superior blood of Jesus right now," White said in the video. "In the name of Jesus, we command all satanic pregnancies to miscarry right now. We declare that anything that has been conceived in satanic wombs will miscarry, it will not be able to carry forth any plan of destruction, any plan of harm."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back