Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Janša Janez čestitao Trampu pobedu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće. Kenedi je isto imao manje glasova kad je pobedio, a čini mi se i Tramp prošli put protiv Hilari.Bajden je presao 50%, ako izgubi ovo ce biti prvi izbori da porazeni kandidat ima vise od 50% glasova.
Колико се ја разумем у математику Трамп чека Пенсливанију 20 електора. Џорџију 16. Мичиген 16, С. Каролину 15. Укупно 67 са већ освојених 213 то би било 280. Више него довољно. Дакле Трамп је победник...јухуху и мехехе...![]()
Nešto mi navire iz sećanja da su ameri podvili rep i utekli iz Sirije kao zadnji džukci a došli su tamo da obore režim.
Добру разлику је Трамп направио у тим државама. Скоро је извесно док са друге стране Бајден мора да осигура Вискоин где има само 0,2 процента предности и још једну државу где има 0,7. Према томе...Nece mozda sve osvojiti ili ce biti neizvesno do samog kraja.
Janša Janez čestitao Trampu pobedu
Kakve su vesti .. okružena sam onima koji tvrde da Tramp dobija ... ima li neko objektivan da kaže kava je situacija ?

Melaniji srce puno. Slovenija uz muza-puza.
serpe u ruke, rusi trampaPosalji mu Srce u DM-u.
A @Nosferatu___2 (možda najžešće od svih)?
tramp je predsednik, dzabe komi stavljao bajdena na avatar
Kakve su vesti .. okružena sam onima koji tvrde da Tramp dobija ... ima li neko objektivan da kaže kava je situacija ?
Добру разлику је Трамп направио у тим државама. Скоро је извесно док са друге стране Бајден мора да осигура Вискоин где има само 0,2 процента предности и још једну државу где има 0,7. Према томе...![]()
Ajde amajlijo prognoziraj Bajdena...pa da na miru proslavimo Trampovu pobjedu!U ovom sistemu nista nije sigurno, Tramp je vodio u Viskonsinu poprilicno i Bajden prestigao. Brojace se ovo citavu sedmicu.
Nzn se ,moze i na jednu i na drigu stranu da prevagne ..fale neki veliki gradovi koji su tradicionalno demokratski a fale i mail glasovi koji su isto tako tradicinalno na strani demokrata a beke države su jako blizu . Bit ce gusto za Trampa .. Biden bolje stoji po ovim analiticarima ali i to je pitanje ko za koga nateze ..Kakve su vesti .. okružena sam onima koji tvrde da Tramp dobija ... ima li neko objektivan da kaže kava je situacija ?
Мичиген на 87% пребрројаних гласова јако тесан.Колико се ја разумем у математику Трамп чека Пенсливанију 20 електора. Џорџију 16. Мичиген 16, С. Каролину 15. Укупно 67 са већ освојених 213 то би било 280. Више него довољно. Дакле Трамп је победник...јухуху и мехехе...![]()
Znaci dobija Tramp sigurnoJa tipujem Trampa od pocetka, a licno me zabole dlacica u nosu ko ce pobediti.
Znaci dobija Tramp sigurno![]()