Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Pitaj ga bolje za sta se on zalaze ...Sta je prevara? Objasni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj ga bolje za sta se on zalaze ...Sta je prevara? Objasni.
па добро, његови ставови његова ствар. има право и да их мења. а да ли се ја са тим и таквим ставовима слажем, то је сасвим друга ствар.Koje tačno stavove? One od pre deset godina ili one od pre pet godina ili ove poslednjih godinu dana? Svi su prilično različiti.
I zabarikadirao se.Tramp je proglasio pobedu i najavio prevaru, bice barem neka manja tuca.![]()
Sujeveran sam, ovo su važni izbori za nas.Ovo kao da si pesimista a znas da ce pobediti OLosT.
Samo da nije klasican neostvareni Srbin koji zna i univerzum bolje da uredi, bolje bi selektirao reprezentacije, vodio ekonomiju, mogao bez dana skole da vodi energetski sistem, jer svi su oni glupi a on zna sve ali eto nema srece, uglavnom zbog tudje a ne svoje zasluge. Na kraju zalije sve nekom drogom ili pivom i mracnim pogledom priziva kancer kako bi zavrsio besmisleno bivstvovanje na ovoj planeti.Pitaj ga bolje za sta se on zalaze ...
pa demokratija. ljudskoj rasi nema prosperiteta u kojoj su jedni robovi a drugi demokrate kao kod starih atinjana. dakle prevara od početka.Sta je prevara? Objasni.
Zasto mislis da je prosperitet ugrozen bez te neke opste demokratije? Ciji prosperitet? Prosperitet nesposobne i lenje mase? Ne lenje da radi, nego da procita knjigu?pa demokratija. ljudskoj rasi nema prosperiteta u kojoj su jedni robovi a drugi demokrate kao kod starih atinjana. dakle prevara od početka.
a ni po novom konceptu demokratije jer glas ovaca ništa ne vredi. bitno je datvati ispravne odgovore na životna pitanja a kad je odgovor ispravan nebitno je šta ovce misle.
Po meni najvece iznenadjenje izbora...
Da ako po tim vazni mislis da Vucic jase jos dosta.Sujeveran sam, ovo su važni izbori za nas.
5 para ne bih dao na te lazne vestiDva miliona glasova razlike za Bajdena trenutno. Ne bih žurio...
zato što je koncept vlasti i izbora vlasti pogrešan. šta ima masa da odlučujeje jesu li 2 i 2 = 4.)))Zasto mislis da je prosperitet ugrozen bez te neke opste demokratije? Ciji prosperitet? Prosperitet nesposobne i lenje mase? Ne lenje da radi, nego da procita knjigu?
Upravo ti to i govorim. Masi nije potrebno pravo glasa niti opsta demokratija. Ona uvek svoje neslaganje moze da izrazi revolucijom.zato što je pkoncept pogrešan. šta ima masa da odlučujeje jesu li 2 i 2 = 4.)))

Da li se meni cini ili je zbog ugla slikanja,plava linija duza od crvene a po procentima crveni vodi....?
Та Америка је дефинитивно непредвидива земља.Po meni najvece iznenadjenje izbora...

U Africi i Srbiju je to mnogo veći prblem nego u npr Svici ili Finskoj ..zavisi koliko društvo zeli da obrazuje svij narodUpravo ti to i govorim. Masi nije potrebno pravo glasa niti opsta demokratija. Ona uvek svoje neslaganje moze da izrazi revolucijom.
Prosto mora da postoje obrazovni, imovinski i neki drugi cenzusi za pravo glasa.

ja sam rekao da je i koncept glasanja pogrešan. vladanje treba da je menadžerski posao. pa da se loš menadžer uvek može smeniti voljom onih ko ga je postavio... jedno od rešenja.)))Upravo ti to i govorim. Masi nije potrebno pravo glasa niti opsta demokratija. Ona uvek svoje neslaganje moze da izrazi revolucijom.
Prosto mora da postoje obrazovni, imovinski i neki drugi cenzusi za pravo glasa.
Globalistima su ostale samo fore i prevare.Da li se meni cini ili je zbog ugla slikanja,plava linija duza od crvene a po procentima crveni vodi....?