SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико се ја разумем у математику Трамп чека Пенсливанију 20 електора. Џорџију 16. Мичиген 16, С. Каролину 15. Укупно 67 са већ освојених 213 то би било 280. Више него довољно. Дакле Трамп је победник...јухуху и мехехе...:super:

Nece mozda sve osvojiti ili ce biti neizvesno do samog kraja.

Nešto mi navire iz sećanja da su ameri podvili rep i utekli iz Sirije kao zadnji džukci a došli su tamo da obore režim.

Не.

Ти си помешао своја сећања и своје влажне снове.

Истина је да је Трамп суверениста и не жели да се меша у белосветске сукобе, већ повлачи војску да би уштедео новац америчким пореским обвезницима и сачувао животе америчких војника, домаћина који треба да живе за Америку а не да умиру за Америку.

Nece mozda sve osvojiti ili ce biti neizvesno do samog kraja.
Добру разлику је Трамп направио у тим државама. Скоро је извесно док са друге стране Бајден мора да осигура Вискоин где има само 0,2 процента предности и још једну државу где има 0,7. Према томе...:D

Kakve su vesti .. okružena sam onima koji tvrde da Tramp dobija ... ima li neko objektivan da kaže kava je situacija ?

Znad njihov sistem...vidis koliko koja drzava nosi bodova odnosno elektora...i koji je procenat izbrojan...Tramp blago vodi al to bi moglo i na ovu i na onu stranu do kraja...Jedino bi Palsilvanija trebala biti sugurna....pa sad sama proceni ko je blizi :)

Screenshot_2020-11-04-22-03-46-16.jpg

Добру разлику је Трамп направио у тим државама. Скоро је извесно док са друге стране Бајден мора да осигура Вискоин где има само 0,2 процента предности и још једну државу где има 0,7. Према томе...:D

U ovom sistemu nista nije sigurno, Tramp je vodio u Viskonsinu poprilicno i Bajden prestigao. Brojace se ovo citavu sedmicu.

Kakve su vesti .. okružena sam onima koji tvrde da Tramp dobija ... ima li neko objektivan da kaže kava je situacija ?
Nzn se ,moze i na jednu i na drigu stranu da prevagne ..fale neki veliki gradovi koji su tradicionalno demokratski a fale i mail glasovi koji su isto tako tradicinalno na strani demokrata a beke države su jako blizu . Bit ce gusto za Trampa .. Biden bolje stoji po ovim analiticarima ali i to je pitanje ko za koga nateze ..

Колико се ја разумем у математику Трамп чека Пенсливанију 20 електора. Џорџију 16. Мичиген 16, С. Каролину 15. Укупно 67 са већ освојених 213 то би било 280. Више него довољно. Дакле Трамп је победник...јухуху и мехехе...:super:
Мичиген на 87% пребрројаних гласова јако тесан.
Такође и Пенсилванија са пребројаних 64%, има ту још пуно гласова.

ПС
каква је структура гласова који се броје немам појима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back