SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino ako neki opasan Silent Majority ne krene da glasa za njega, a ja lično sumnjam.
Usrao je on poprilično pre svega sa narodnjačkom retorikom koja izgleda ne prolazi.
retorika laznih medija [cnn] vise ne prolazi, izlapelih [creepy] i licemernih [harris] takodje nece proci
Nije teško biti normalan, a on izgleda nije umeo.
masa misli drugacije -
MASSIVE Trump Rally at Orlando Sanford International Airport in Sanford,

a gde je bajden sakupio ovoliku masu?

Sve je očajniji i očajniji izgleda...
Gotovo je gubi izbore garantovano
Не буди тако сигуран мени је Трамп све духовитији са објавама.
Ја лично ништа не вјерујем америчким анкетама јер су углавном наручене.
bajden.JPG

haos i anarhija, kriminal i korypcija - sve to obecavaju demorats prizeljkujuci gradjanski rat

pazi ti sta oni zagovaraju - da svako ko se nadje ne birackom mestu moze da glasa vez dokumenata!
Kad sam ja izjavio da je Srbija svetionik demokracije neki su se smejali.
Ovo u merici je čista kaubojština - stočarstvo :D
Dobro, govedari bolje i ne zaslužuju.
Očekujem da ove probleme reše oružanim putem.

Pogledajte prilog 779971

Стар Трек на страни Господина Председника ПОТУС-а Џозефа Х. Бајдена и Господарице Потпредседнице Магистарке Правних Наука Мр. Камале Р. Харис.

Ово је крај Суверенизма.
Većina glumaca i pevača su na strani demokrata.

Да, али ово су новости јер су Стар Трек, као култна серија коју је волела цела нација, не, цела планета, покушавале да се држе далеко од Политике ево већ 55 година.
Наравно, њихове вредности су фундаментално либералне, али постоји много конзервативаца који воле Стазе, јер су технички-научно-штреберске,а ти ИТ момци су обично друштвене конзерве (макар били до скора).

На пример, фан Стаза је на пример Краљ Јордана који се појавио у једној епизоди.

naravno, ali svi ti nacini smetaju demokratama koji pozivajui na revoluciju i krvoprolice, npr.
“Guillotines, Motherf*cker”: Colorado Democratic Committee Member Caught On Hidden Camera Talking Violent Revolution

Kao i u svakoj zemlji ogromna većina glasača bez obzira na partiju su obicni normalni ljudi. Tako je i u Americi.

Ali posto je Amerika dvopartijski sistem onda se onih 5% ekstremista kaci D i R oko vrata. Tako npr svi iz KKK glasaju za Republikance jer su im oni svakako bliži od D. Ali to nikako ne znaci da su svi R za KKK. Bože sačuvaj, nema ni govora o tome.

Tako da ne može se reci da su Biden i Harris anarhisti levicari jer za njih glasaju takvi.

Зато што су његови фанови секташи који не верују у Корону.

Али ништа зато.

Џомала ће га поразити из Фотеље.

Da ne mare za koronu, ali uglavnom se po meni neosnovano, uvukla izvesna zebnja u srca demokrata jer se tako već jednom popusilo 2016.

Mada sada Biden vodi mnoooogo ubedljivije od Hillary iako je po meni puno lošiji kandidat od nje pa čak i od Trumpa, a to ej samo dokaz koliko je masi dodijao Trump

Da ne mare za koronu, ali uglavnom se po meni neosnovano, uvukla izvesna zebnja u srca demokrata jer se tako već jednom popusilo 2016.

Mada sada Biden vodi mnoooogo ubedljivije od Hillary iako je po meni puno lošiji kandidat od nje pa čak i od Trumpa, a to ej samo dokaz koliko je masi dodijao Trump

Није се увукла никаква зебња у срца демократа. Побеђујемо.

Те неке жеље у изненадне победе Трампа полажу непријатељи демократије у Србији на пример, јер се Трамп уклапа у њихове циљеве.

Оно чега се демократе плаше је да ће Трамп покушати државни удар ако изгуби, и започети грађански рат.

Tako da ne može se reci da su Biden i Harris anarhisti levicari jer za njih glasaju takvi.
ja ne govorim o glasacima, vec o promovisanju tih levih anarhista, od strane demokratske stranke kao demokratske vrednosti

znaci imas zagovaranje protesta, palikuca i palisuma, rabijaca radnji i lopova, da bi se odgovornost prebacila na trampa kao da je on defundirani policajac, a sve pod plastom demokratije, i ispravljanja istorijskih nepravdi

holivud je takodje za projekat 1619 - According to their playbook, America's history is a story of unremitting violence and greed.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/plot-against-america [OBAVEZNO PROCITATI I KOMENTARE]

A script for the vandalisation of history
The way in which the authors of the 1619 Project attempt to seize control of the national narrative is by providing a simplistic, inaccurate but highly evocative script for members of the public. It is a script that many protestors, rioters and looters in the United States have effortlessly internalised

PRVO. SE VANDALIZUJE ISTORIJA, A POTOM INSTRRUIRANE SILE HAOSA I BEZUMLJA BI DA NAPLATE AMERICI U KRVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back