SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TRAMP PROGOVORIO O VANZEMALjCIMA: Razmatra skidanje oznake tajnosti sa dosijea o misterioznom rozvelskom incidentu

Novosti online 12. 10. 2020. u 20:53

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.

Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.

- To ću morati da proverim - rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a. „Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.

Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.

- Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo - dodao je Tramp.

Tramp se u poslednje vreme sve više bavi NLO-ima, a ranije ove godine govorio je da bi mogao da razmisli o uklanjanju oznake tajnosti sa podataka o Rozvelskom incidentu 1947. godine – kada se navodno u blizini američkog grada Rozvela srušio NLO. Iako Oružane snage SAD misle da se tada srušio američki vojni izviđački balon, mnogi misle da je to bio NLO. Od ’70-ih, ovaj incident je predmet brojnih teorija zavere.

Entuzijazam oko priče o vanzemaljcima takođe se pojačao nakon što je američka mornarica objavila tri video-snimka na kojima se vidi nešto što podseća na snimak susreta mornaričkog aviona i NLO-a, pri čemu je Pentagon potvrdio autentičnost, uz napomenu da video-snimci nikada nisu objavljeni niti namenjeni objavljivanju u javnosti.

Dok se šaptalo o misterioznom životu u svemiru, u avgustu su se pojavili izveštaji koji sugerišu da je Pentagon formirao radnu grupu za istragu o potencijalnim viđenjima NLO-a.
---------------------------------------
Sad će svi lovci na NLO da glasaju za Trampa :rtfm:
Ja sam takodje lovac na NLO ali na žalost (ili na sreću) ne živim u merici.
Dolaze i ovde kod mene na Jastrebac.

TRAMP PROGOVORIO O VANZEMALjCIMA: Razmatra skidanje oznake tajnosti sa dosijea o misterioznom rozvelskom incidentu

Novosti online 12. 10. 2020. u 20:53

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.

Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.

- To ću morati da proverim - rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a. „Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.

Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.

- Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo - dodao je Tramp.

Tramp se u poslednje vreme sve više bavi NLO-ima, a ranije ove godine govorio je da bi mogao da razmisli o uklanjanju oznake tajnosti sa podataka o Rozvelskom incidentu 1947. godine – kada se navodno u blizini američkog grada Rozvela srušio NLO. Iako Oružane snage SAD misle da se tada srušio američki vojni izviđački balon, mnogi misle da je to bio NLO. Od ’70-ih, ovaj incident je predmet brojnih teorija zavere.

Entuzijazam oko priče o vanzemaljcima takođe se pojačao nakon što je američka mornarica objavila tri video-snimka na kojima se vidi nešto što podseća na snimak susreta mornaričkog aviona i NLO-a, pri čemu je Pentagon potvrdio autentičnost, uz napomenu da video-snimci nikada nisu objavljeni niti namenjeni objavljivanju u javnosti.

Dok se šaptalo o misterioznom životu u svemiru, u avgustu su se pojavili izveštaji koji sugerišu da je Pentagon formirao radnu grupu za istragu o potencijalnim viđenjima NLO-a.
---------------------------------------
Sad će svi lovci na NLO da glasaju za Trampa :rtfm:
Ja sam takodje lovac na NLO ali na žalost (ili na sreću) ne živim u merici.
Dolaze i ovde kod mene na Jastrebac.

Sve je očajniji i očajniji izgleda...
Gotovo je gubi izbore garantovano

Ja sam čuo da tamo u merici ima mnogo tih lovaca na NLO.
Značajan je to broj glasova.
Ma to su očajnički potezi i vidi se da je Tramp gotov.
Jedino ako neki opasan Silent Majority ne krene da glasa za njega, a ja lično sumnjam.
Usrao je on poprilično pre svega sa narodnjačkom retorikom koja izgleda ne prolazi.
Nije teško biti normalan, a on izgleda nije umeo.

Ma to su očajnički potezi i vidi se da je Tramp gotov.
Jedino ako neki opasan Silent Majority ne krene da glasa za njega, a ja lično sumnjam.
Usrao je on poprilično pre svega sa narodnjačkom retorikom koja izgleda ne prolazi.
Nije teško biti normalan, a on izgleda nije umeo.
Da ti kažem jednu stvar, nema tu veze koliko će merikanaca da glasa za koga.
Biće prvo prebrojani glasovi na glasačkim mestima.
Ko tu dobije većinu (verovatno Tramp) taj ti je precednik merike.

Posle toga sve zavisi koje će institucije da podrže koga.
Kako mi se čini, tu će brojanje glasova da bude poslednja rupa na svirali.

Imaš u merici stotine paravojnih organizacija koje samo čekaju signal da krene rat.

Da ti kažem jednu stvar, nema tu veze koliko će merikanaca da glasa za koga.
Biće prvo prebrojani glasovi na glasačkim mestima.
Ko tu dobije većinu (verovatno Tramp) taj ti je precednik merike.

Posle toga sve zavisi koje će institucije da podrže koga.
Kako mi se čini, tu će brojanje glasova da bude poslednja rupa na svirali.

Imaš u merici stotine paravojnih organizacija koje samo čekaju signal da krene rat.

Dokon pop i jarice krsti, dokon predsednik proučava NLO, a dokoni forumasi se prosipaju o stavrima o kojima nemaju pojma.

Dokon pop i jarice krsti, dokon predsednik proučava NLO, a dokoni forumasi se prosipaju o stavrima o kojima nemaju pojma.
Другосрбијанске протуве и остали малоумни "публикум"
овим је дефинитивно поражен! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
..па овај не зна ни за шта се кандидује! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

• Haha
Reactions: Hix
Neće ga ni korona više.

Meni su najsmesniji ovi naši “analitičari” tvrdoglava udbaska junad. Sad su umislili da je Trump super za Srbiju a Biden ne valja. Ok neka im bude, ali tako su se uziveli kao da malte ne u Srbiji biraju predsednika Amerike pa kao oni pomažu Trumpu.

A tek njihove fantazije kako su Srbi zdušno za Trumpa, o tugo jesenja...

Pre svega svaki imigrant ili prva generacija sigurno će mu više odgovarati demokrate.

Republikanci su uglavnom imućniji Amerikanci konzervativnih shvatanja ili pak oni redneckovi sa truckovima sto jedu fast food i jašu svoju cobanicu na nekoj farmi.

Svi dodjosi i urbani tipovi su za demokrate zato sto demokrate podržavaju i imigrante između ostalog.

Sad će ova rusosrbstvujusca ekipa da kaže: bas nas briga za Ameriku nama je važno da je Trump dobar za Srbiju. Fair enough, ali onda i nas briga za vas.

Republikanci su uglavnom imućniji Amerikanci konzervativnih shvatanja ili pak oni redneckovi sa truckovima sto jedu fast food i jašu svoju cobanicu na nekoj farmi.

Svi dodjosi i urbani tipovi su za demokrate zato sto demokrate podržavaju i imigrante između ostalog.

Sad će ova rusosrbstvujusca ekipa da kaže: bas nas briga za Ameriku nama je važno da je Trump dobar za Srbiju. Fair enough, ali onda i nas briga za vas.
Religija je znacajan faktor u USA. Promocija LGBT i suzbijanje konzervativnog nacina razmisljanja navodi to da samo LA i eventualno new york podrzava demokrrate...

Могу замислити одушевљење американаца, нарочито српске дијаспоре, кад прима акредитиве од новог нашег амбасадора, а сви ТВ канали преносе, чуј због Србије и Нобела, док "телетабис" бурно аплаудира и скандира :" Доналдеееее.....србинееее..."а Бела кућа одзвања....

MASSIVE Trump Rally at Orlando Sanford International Airport in Sanford,
Činjenica da i takav Biden ubedljivo vodi samo govori kakvo je raspuknuce Trump
Ubedljivo vodi u demenciji?

bajden ima bar deset puta manju podrsku od trampa, ko ne veruje neka se uveri gledajuci video, MOZE I DA PROCITA NESTO PAMETNO UMESTO STO SE ZANOSI SA LAZNIM MEDIJIMA, LAZNIM POLLOVIMA ITD.
gde je bajden okupio toliko ljudi? NIGDE!
JPMorgan's Kolanovic Has A Warning For Those Expecting A Crushing Biden Victory

• Haha
Reactions: Hix
1602631650045.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back