anajade
Elita
- Poruka
- 22.605
i sta kaze ono bajden u debati o klimi srusicemo sve zgrade fabrike ma sve do poslednje cigle pa jovo nanovo i ni manje ni vise ulozicemo u obnovu sto iljada triliona biliona dolara haha..ludog li coveka..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, KGB je Profa (profašistička) agencija.kgb je plasirao ideju antife sa kojom se bajden hvali, rusi se ponose antifasizmom
pa ta antifa rusi tako da jeste bajden njihov..kgb je plasirao ideju antife sa kojom se bajden hvali, rusi se ponose antifasizmom
The Republican Party fought the KKK with the Ku Klux Klan Act of 1871 to stop their terror, which was opposed by Democrats.Ne, KGB je Profa (profašistička) agencija.
Seti se da su 2016. podržali KKK
Ali ja sam autoritet za srpskohrvatski jezikma, glupiras se, ali neka te, ja ionako ne mislim da pripadas srpskom korpusu.
kazem ti, ja sam zamalo bio prevaren da je hilari imala ikakve sanse, ali sada, pa bajden nece osvojiti ni upola glasova koliko je osvojila hilari - to su ti cinjenice.Ali ja sam autoritet za srpskohrvatski jezik
gledalac gledaoci
gledaoca gledalaca
Da ali nije svaki dan nova godina.kazem ti, ja sam zamalo bio prevaren da je hilari imala ikakve sanse, ali sada, pa bajden nece osvojiti ni upola glasova koliko je osvojila hilari - to su ti cinjenice.
The Republican Party fought the KKK with the Ku Klux Klan Act of 1871 to stop their terror, which was opposed by Democrats.
ma, glupiras se, ali neka te, ja ionako ne mislim da pripadas srpskom korpusu.
nema od demokrata nista, sada su jos slabiji nego kada je hilari bila kandidat.
Black Chairman of Proud Boys Speaks Out after Liars Joe Biden and Chris Wallace Call Them White Supremacists
On kao najmoćnija osoba sveta diktira uslove planete.odakle to da se iko sa gramom mozga bavi americkim predsednickim izborima? cemu svrha?

CILI CILI GUDI PREKO MOJI' MUDIGradjanski rat će rešiti ove izbore.
Merika se raspada![]()
Неће га бити још, али, ускоро- хоће.Gradjanski rat će rešiti ove izbore.
Merika se raspada![]()
да, али Бајден може да покаже само катетер.Moraš ipak da se odlučiš, ruski narod kidiše na naš kontinent, i potreban je neki lider koji će pokazati kičmu.
Bez starca nema bombardovanja.да, али Бајден може да покаже само катетер.
Pa pošto u Srbiji nema debate pa se divimo Cemerici.odakle to da se iko sa gramom mozga bavi americkim predsednickim izborima? cemu svrha?