SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, to i ja mislim. To većina njegovih protivnika misli. Ne mislim da je ruski agent, ali mislim da će za svoju benefit lik bukvalno da uradi bilo šta. Jer lik je moralna nakaza.
To je ipak velika razlika u odnosu na priče o borbi Dobra i Zla, apokalipsi i sl.
Amerika i dalje sprovodi svoje spoljnopolitičke ciljeve, i Tramp tu ne može ništa bitnije da promijeni, tj. može biti dozvoljen određeni stepen odstupanja, ali suštinski sve ostaje isto, jer se zna ko je SAD u ovom svijetu.

Hvala ti što si me ovako lepo nasmejao.

Pa ti bi, grešni čoveče, da sve aktivnosti tajnih službi svrstaš u uticaj na izborni postupak.
Šta sad treba Rusija da ništa ne radi po obaveštajnom planu da se to ne bi smatralo kao slabljenje pozicije nekog predsedničkog kandidata.

Vidi, ovo ti jeste baš TOLIKO glupo koliko i deluje kada se čita.

Na stranu što to isto radi USA u svakoj, ali baš svakoj zemlji sveta i zaista ne treba ni očekivati da će njih neko štedeti.
Objavljivanje prljavog pedofilskog veša bliskih saradnika predsedničkog kandidata nije mešanje u izborni postupak prijatelju, to je jednostavno aktivnost obaveštajnih i tajnih službi koje su za to i namenjene.

Da li bi sutra objavljivanje pedofilskih sadržaja za nekog Vučićevog saradnika po principu tajna služba neke zemlje dostavi materijal recimo Kriku a oni objave, bilo mešanje u izbore. I da se razumemo, mnogo je časnije takav materijal objaviti nego isti koristiti za ucenjivanje političara u konkretnoj zemlji, što isto spada u "legalne" metode rada tajnih službi.

Ovo skretanje pažnje sa glavne teme se i obilo o glavu demokratama i opet će ako budu koristili taj adut. Njihovo "nije bitno što je Podesta član smrdljive pedofilske ekipe iza samog vrha administracije" nego je "bitno da ima ruskih prstiju u prikupljanju i plasiranju materijala" ih je koštalo izbora i OPET ĆE.

Aha, to se sad tako zove, "aktivnosti obaveštajne i tajne službe", ok :rotf:

Zbog Purgera se i pojavio Tramp..haha
Ispade Denis Prager tajni vladar Amerike, a ovamo prosi za donacije.
PragerU je bukvalno autsajderski medij.
Nešto ko Balkan info u Srbiji. Taj rang snage.
Uporedi njega sa CNN ili Fox News.
Smešno i govoriti.
Sad što on za razliku od Balkan info popularizuje ideje koje su stvarno okej i to one američke konzervativne samo govori o njegovom kvalitetu, ne o snazi koju nema za razliku od CNN, NYT i ostali MSM (Mainstream Media)

Znači ukratko, cilj *******a je da porobe svet.

Ali ako im neko uzvrati silovito, oni se rasplaču.

Zato im je jedina nada instalacija mekušca u belu kuću.
MV5BZDU2YjA4MmItODk0OS00OTllLWFmNzUtMTg2ZmM3YWYzOGFmXkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_.jpg

Pa Tramp ih je učinio takvim.
Tramp ne zna gde se nalazi. Ne zna gde se nalaze ni EU ni Kina ni Rusija ni Sirija.
Tramp je napravio sva sr*anja.

Pa brate ako je toliki retard što se ne nađe neko pa da ga voda ko maloumno dete i da ga ubeđuju da ne kenya mnogo?
Mislim, problem mi deluje malo dublji od Trampa, a Tramp ispade vrhunski trol kad se svi tako lože.

Ja na Vučića samo odmahnem rukom i ni ne slušam ga. Samo kažem da je idiot i idem dalje...

Aha, to se sad tako zove, "aktivnosti obaveštajne i tajne službe", ok :rotf:

Zove se i špijunaža ako ti je taj izraz draži.
Špijunira Amerika ceo svet ali špijuniraju i njih, sasvim normalno, i to ne samo Rusi nego i Kinezi, Evropljani ali i Izraelci.

Podaci skupljeni špijunažom se koriste na različite načine ali niko u istoriji to nije nazivao uticajem na izbore.

To ti je isto kao što u Srbiji šta god ko kaže protivi bilo čega ili bilo koga u naprednjačkom establišmentu to je odmah napad na Vučića a samim tim i na Srbiju

Mali plagijator - napad na Vučića, Babić ubio ženu na naplatnoj rampi - napad na Vučića, itd. da ne ređam dalje

Ispade Denis Prager tajni vladar Amerike, a ovamo prosi za donacije.
PragerU je bukvalno autsajderski medij.
Nešto ko Balkan info u Srbiji. Taj rang snage.
Uporedi njega sa CNN ili Fox News.
Smešno i govoriti.
Sad što on za razliku od Balkan info popularizuje ideje koje su stvarno okej i to one američke konzervativne samo govori o njegovom kvalitetu, ne o snazi koju nema za razliku od CNN, NYT i ostali MSM (Mainstream Media)
Dosadan si.
Za kog@ libek navija?

Tramp ne zna gde se nalazi. Ne zna gde se nalaze ni EU ni Kina ni Rusija ni Sirija.
Tramp je napravio sva sr*anja.

Pa brate ako je toliki retard što se ne nađe neko pa da ga voda ko maloumno dete i da ga ubeđuju da ne kenya mnogo?
Mislim, problem mi deluje malo dublji od Trampa, a Tramp ispade vrhunski trol kad se svi tako lože.

Ja na Vučića samo odmahnem rukom i ni ne slušam ga. Samo kažem da je idiot i idem dalje...

Eh Smorke, ti odmahneš rukom, al milion penzosa svršava u gaće kada vidi ljubljenog Vuqlera kako prođe prstima kroz svoju proređenu kosu.

Nije bila ruska vest a i da jeste u nju veruje ogroman broj Amerikanaca.
Idi ovim QAnon-ovcima i wwg1wga-ovcima objašnjavaj da nije tačno, pusti mene na miru.

Njima se sviđa i misle da je tačno
Ti si mnoge stvari po prvi put u životu saznao od mene.

Recimo ja sam prva Jugoslovenka koja je pre 20 godina raskrinkala naziv "Milosrdni anđeo" kao jedan koji nikad nije postojao.

Eh Smorke, ti odmahneš rukom, al milion penzosa svršava u gaće kada vidi ljubljenog Vuqlera kako prođe prstima kroz svoju proređenu kosu.
Pa ko da ne znam, svaki put kad sam mogao ja sam ih ubeđivao da ne glasaju za Vučića, a baba mi priča da sam krupan i da mogu da nosim mitraljez od 20 kg jer će uskoro rat za oslobođenje Kosova, a deda nosi Informer pod miškom.

Kad im kažeš nešto protiv Vučića ko da si im dirnu najsvetije... Znači tu ljubav ja ne razumem... Kako ljudi postanu takvi jbote, prošli su 90-te i ništa nisu naučili
Budaleleee

P.S. I ne moji baba i deda već kad naletim na neke penzionere bilo gde uvek ih ubeđujem da ne glasaju za Vučića...

Pa eto, sada mu se ukazuje prilika da totalno minimalizuje NATO blok. Tramp je tokom kampanje pre 4 godine javno i više puta govorio da bi razmatrao i povlačenje Amerike iz NATO-a, jer je puno košta i ne služi Americi ničemu, samo nose druge na grbači.

Kad je postao predsednik, sa svojim osobljem je diskutovao o tome, o čemu su svedočili Džon Bolton i Džon Keli. Kod mnogih postoji bojazan da bi to mogao i da uradi u drugom mandatu.

https://www.nytimes.com/2020/09/03/us/politics/trump-nato-withdraw.html?0p19G=2103

Do pre 4 godine je bilo nezamislivo da američki predsednik uopšte priča o tome kao ideji, kamoli da ozbiljno namerava da to uradi.
Шта је ту лоше?Било би сјајно да ЕУ има своју војску и да се више осамостали.
Auh, elementarno nepoznavanje aktuelnih dešavanja u svetu.
Хм рече неко ко каже САД се повукао из Сирије а талибане финансира Русија?

Mene užasava svet u kojem Rusija pokušava da širi svoju ideologiju Mržnje prema svemu i svačemu.

Bajden im to neće dozvoliti.
Не знам мени то искрено звучи као тотални шит.
Каква црна Русија,она је у тоталној дефанзиви у сваком смислу.
Ruske-baze.jpg

Zove se i špijunaža ako ti je taj izraz draži.
Špijunira Amerika ceo svet ali špijuniraju i njih, sasvim normalno, i to ne samo Rusi nego i Kinezi, Evropljani ali i Izraelci.

Podaci skupljeni špijunažom se koriste na različite načine ali niko u istoriji to nije nazivao uticajem na izbore.

To ti je isto kao što u Srbiji šta god ko kaže protivi bilo čega ili bilo koga u naprednjačkom establišmentu to je odmah napad na Vučića a samim tim i na Srbiju

Mali plagijator - napad na Vučića, Babić ubio ženu na naplatnoj rampi - napad na Vučića, itd. da ne ređam dalje

Čudna je ta špijunaža kada se ruska vojna agencija i privatna kompanija čiji je vlasnik bliski saveznik Putlera upru da preko milion fejk naloga po Fejsbuku, Tviteru, Instagramu... agituju isključivo u korist jednog kandidata putem propagande i širenja lažnih vesti, a na štetu isključivo drugog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back