SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па демократе су им увеле санкције,надали се да ће Трамп да их укине.
Међутим показало се да Трамп није пао на шарм Путина.
Америка је бранила своје интересе у свијету на истом нивоу и за вријеме Трампа.
Ето наведи ми примјер гдје Трамп попустио пред Путином?

Anti-NATO retorika? Anti EU retorika? Podrška aneksiji Krima? Slabljenje Amerike i stvaranje konflikta unutar nje? Povlačenje iz Sirije? Nereagovanje na novčano stimulisanje talibana za ubijanje američkih vojnika?

Prvo, tačno je. Drugo, tebi ti možda zvuči glupo ili patetično, ali to ne menja činjenicu da je dokazano.

Maler nije samo uspeo da dokaže da je Tramp bio saučesnik u tom poduhvatu, tj. u dosluhu sa Rusima. Da su uticali na izbore, to je van svake sumnje.
Kako su Rusi iskoristili ove 4 godine Trampa, tj. gdje su poboljšali svoju poziciju, i šta možemo da očekujemo ako Bajden pobijedi?

Jasno je kao dan da su Rusi za Trampa.

Na ovom forumu isti ljudi botuju za Trampa, Putina i ___ića.

Na netu postoji na hiljade Vlabazdea koji botuju za Alt Rajt.
Носфи ти си паметан, колико пута треба да вам објасним да наши људи немају појма о америчкој политици и да нису неко валидно мјерило.Најбољи је примјер Тихи бивши радикал.Они само навијају да Америка пропадне као космичка правда и сатисфакција за наше проблеме губитника транзиције.Шешељ рекао Трамп је наш србенда,Трамп је наш нема поговора.Наши људи такође у великој мјери гледају Америку кроз призму 90-их и бомбардовања.Нас је опекло да боли, рана жива, међутим у америчкој историји је само једна ситна небитна кратка етапа.Велика већина њих није ни чула за бомбардовање 1999 нити зна за Србију.Ту негдје чучи објашњење зашто исти њуди навијају за Трампа и Путина.
У реали прича Трамп је руски човјек је тотални промашај што се мене тиче јер не постоји бољи есенцијални примјерак предузетничког америчког дилкана лудих 70,80 и 90-их.Па *еботе Трамп је капиталистичка икона Америке док није постао предсједник.Какав црни руски човјек? :D
6b10663f15ca9e4f52c1.jpeg

Poslednja izmena:
Носфи ти си паметан, колико пута треба да вам објасним да наши људи немају појма о америчкој политици и да нису неко валидно мјерило.Најбољи је примјер Тихи бивши радикал.Они само навијају да Америка пропадне као космичка правда и сатисфакција за наше проблеме губитника транзиције.Шешељ рекао Трамп је наш србенда,Трамп је наш нема поговора.Наши људи такође у великој мјери гледају Америку кроз призму 90-их и бомбардовања.Нас је опекло да боли, рана жива, међутим у америчкој историји је само једна ситна небитна кратка етапа.Велика већина њих није ни чула за бомбардовање 1999 нити зна за Србију.Ту негдје чучи објашњење зашто исти њуди навијају за Трамп и Путина.
У реали прича Трамп је руски човјек је тотални промашај што се мене тиче јер не постоји бољи есенцијални примјерак предузетничког америчког дилкана лудих 70,80 и 90-их.Па *еботе Трамп је капиталистичка икона Америке док није постао предсједник.Какав црни руски човјек? :D
6b10663f15ca9e4f52c1.jpeg
Pa naravno da pajseri iz SRJ navijaju za ruskog kandidata jer ih boli poraz 1999.

Ali zašto onda u poslednje 2 rečenice odjednom negiraš da je on ruski kandidat? Sami "mali rusi" su ti rekli da jeste.

Šlihtao mu se pred kamerama, na uručivanju helsinške lopte.

"Svakako nije hteo da nam se meša u izbore."

A kad se vratio u Vašington: "Hteo sam reći, svakako jeste hteo da nam se meša u izbore."

To naravno nije bio lapsus nego ponizno puženje pred najgorom pretnjom čovečanstvu.
Чини ти се, само је одржавао нормалан предсједник-предсједник однос пред камерама а у реали је гледао гдје год је могао да смањи руски утицај.Америка под Трампом није нигдје попустила нити препустила свој интерес колико год наши радикали скичали како се САД распада а опет с друге стране није покренула нити један озбиљан рат.Трамп је чак сјео и са лудим буцком из сјеверне Кореје што је мени фантастично и хит.

Чини ти се, само је одржавао нормалан предсједник-предсједник однос пред камерама а у реали је гледао гдје год је могао да смањи руски утицај.Америка под Трампом није нигдје попустила нити препустила свој интерес колико год наши радикали скичали како се САД распада а опет с друге стране није покренула нити један озбиљан рат.Трамп је чак сјео и са лудим буцком из сјеверне Кореје што је мени фантастично и хит.
U tom slučaju, čuo bi od Šešelja i Tihog sledeće izjave: "Ne znam, razočaran sam."

Ali ne, Saša Adamović i Srđa Trifković i dalje kažu da i 2020. navijaju za sjajnog Drampfa.

To nam podvlači neoborivu činjenicu da je on sovjetski kandidat.

Šta je tu fantastično i hit?
Light autokrata sa diktatorom u susretu haha.

Pa naravno da pajseri iz SRJ navijaju za ruskog kandidata jer ih boli poraz 1999.

Ali zašto onda u poslednje 2 rečenice odjednom negiraš da je on ruski kandidat? Sami "mali rusi" su ti rekli da jeste.
Који мали Руси-СНС и Алек?Па то је смјехотресно.Тај исти је носио Хилари милионе за кампању.
Срби су доказано најгори играчи у геополитичким играма.Немамо ми благе везе о животу.

Šta je tu fantastično i hit?
Light autokrata sa diktatorom u susretu haha.
Шта би ти више волио да се запали Сјеверна Кореја?
Аутоматски би страдала и јужна Кореја до које буцко може да добаци без проблема а која је индустријски свјетски гигант.
Није Трамп луд, овако је смирио помахниталог буцка са прљавом неуклеарном бомбом у џепу којег ће полако али сигурно нагристи његов народ.Мир нема алтернативу.

Kako su Rusi iskoristili ove 4 godine Trampa, tj. gdje su poboljšali svoju poziciju, i šta možemo da očekujemo ako Bajden pobijedi?

Osvojili su Siriju za sebe,

Muljaju sa Erdoganom oko Karabaha,

Trovali su na teritoriji UK,

Pokušali da otruju Zorana Rusođinđića,

Pokušali da ubiju gradonačelnika Praga,

Zgazili 05.10. u Belorusiji i Venecueli,

Botuju kao ludi za svoje kandidate po EU po internetu.

Svuda su.

Ja sam navijao za Trampa i radovao se ko dete te 2016 ali ja za njega ne bih mogao da glasam nikad.
Ne bih ni za Bajdena, smuti pa prospi ljigav lik.

Međutim, Tramp je takva bahata balvančina da to nije normalno i laže bre kao da je Vučić lično.
Što se kaže laže pa se ne krsti, laže pa i sam veruje u to.

Samo jedan, inače potpuno nevažan detalj, pričaju o vakcini i Covid-19 i Bajden valjda kaže ništa pre 2021 a Tramp ladno kaže da će vakcina biti "much before" 2021. Alo bre balvančino pa oktobar je 2020. ima tri meseca do kraja godine, vakcina nije ni na vidiku (sem ako ne uzme rusku) i ti kažeš biće vakcina mnogo pre 2021. To je laganje bez smisla, bez ideje, samo daj da slažem, neko će da se upeca, možda nemaju kalendar.

Da se tako izrazim Tramp ti je jedna velika kanta laži i sranja sa narandžastim poklopcem.
Možda je za nas i bolje da Tramp pobedi, baš me briga šta će njima da radi, ali porazno je da je USA spala na to da bira između lažljivog klovna i dementnog, ljigavog i pokvarenog starkelje.

Populistički demagog prostačkog tipa ranga Pašić-Vučić-Šešelj
Znači užas
Bilo bi mi drago da izgubi, ali i Demokrate su zasrale toliko mnogo sa ovim Antifa-BLM protestima i sveukupno ideologijom Kulturnog Marksizma da ih pristojni konzervativni ljudi ne podnose, ali ni malo...
Čak ih smatraju daleko manjim zlom što je posebno porazno.
Samo su trebali da budu koliko-toliko normalni i ni to nisu mogli.

Шта би ти више волио да се запали Сјеверна Кореја?
Аутоматски би страдала и јужна Кореја до које буцко може да добаци без проблема а која је индустријски свјетски гигант.
Није Трамп луд, овако је смирио помахниталог буцка са прљавом неуклеарном бомбом у џепу којег ће полако али сигурно нагристи његов народ.Мир нема алтернативу.
On nije nikog smirio.

Na primer gosti Čmarićeve emisije Debilica

Oni su listom za trampa, ne samo 2016 nego i 2020 nakon četiri godine kako ti pokušavaš da nas ubediš "antiruske" politike.
Све су то Алекови СНС играчи, иста багра која је носила и скупљала милионе демократама и Хилари К. а против истог Трампа.Најбољи доказ да Алек и гарнитура нису мјерило било чега.

Populistički demagog prostačkog tipa ranga Pašić-Vučić-Šešelj
Znači užas
Bilo bi mi drago da izgubi, ali i Demokrate su zasrale toliko mnogo sa ovim Antifa-BLM protestima i sveukupno ideologijom Kulturnog Marksizma da ih pristojni konzervativni ljudi ne podnose, ali ni malo...
Čak ih smatraju daleko manjim zlom što je posebno porazno.
Samo su trebali da budu koliko-toliko normalni i ni to nisu mogli.
Mnogo urlate o toj antifi već godinama..
Čini se da FBI i CIA ne rade svoj posao zar ne? ili je neka f dijagnoza u pitanju ipak vas konzerva suverenista.

Мерика не брани своје интересе, Мерика је заражена беснилом.
Заражена или не убједљиво али убједљиво је највећа свјетска сила у сваком смислу, али пре свега економском и војном.
Зато свака прича око геополитичких игрица мора прво уважити ту неоспорну чињеницу па тек онда кренути озбиљно анализирати како ствари стоје.

Poslednja izmena:
Mnogo urlate o toj antifi već godinama..
Čini se da FBI i CIA ne rade svoj posao zar ne? ili je neka f dijagnoza u pitanju ipak vas konzerva suverenista.
Godinama?
Oni nisu bili aktivni do pre godinu dana ako ne i manje kada su krenuli protesti i niko za njih nije ni znao ne znam koliko do prošlog leta, dakle 2019
Mislim znali su ovi vaši politički pokreti jer su oni neka vaša internacionalna organizacija
Uopšte nisu bili ne znam koliko popularni u medijima
Sad kad su krenuli da pale i ruše jer su ih Demokrate u svojim državama pustili da divljaju zajedno sa BLM onda su postali poznati celom svetu

Anti-NATO retorika? Anti EU retorika? Podrška aneksiji Krima? Slabljenje Amerike i stvaranje konflikta unutar nje? Povlačenje iz Sirije? Nereagovanje na novčano stimulisanje talibana za ubijanje američkih vojnika?
Не,не,не.
Нато реторика.Ја сам НАТО,ја сам вас организовао и увукао у НАТО пакт, ја највише плаћам да штитим ваше гузице.
Ја сам НАТО.Шта се копрцате,биће како ја кажем?!
ЕУ реторика.*ебе ми се за ЕУ.Интересује ме само САД.
Подршка анексији Крима?Гдје подржао анексију?Не разумијем.
Слабљене Америке?По чему је он ослабио Америку а не домократе подржавајући рушење полицијских станица које представљају институције исте државе?По чему је он рушио Америку ако подржава полицију пре свега и праведну истрагу а не уличарску истрагу гдје се црнац криминалц сахрањује у златном ковчегу све са уживо преносом Бајдена.Хм...ко ту манипулише и ко ту дијели Американце?
Повлачење из Сирије?Америка се није повукла из Сирије,ту је још не брини.
Нереаговање на новчано стимулисање талибана?Извини колико је теби година?Па талибани су амерички савезници још од копнене инвазије СССР на Афганистан. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back