stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Nema Crooked Killary sa druge strane sad, kojom može da plaši ljude. Sad je tu samo normalni Džo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, neki kažu da je upravo Vaš Putin iz te priče (Komunistička partija, KGB).Demokratsko krilo Trockista.
Globalista i Merkelovac !
Da, rasturio je sovjetskog pajaca kao vučić mastan džakdebata ko debata
tramp gura svoje
bajden je preziveo za sada, neocekivano. bilo bi dobro da mu se ispita krv na hemikalije
Nema Crooked Killary sa druge strane sad, kojom može da plaši ljude. Sad je tu samo normalni Džo.
Plus srpska dijaspora...
Takodje beležimo smirivanje tenzija sa Iranom i Severnom Korejom a i pitanje Kosova se privodi kraju.
Sve ono što su demokrate zasrale i u nastojanju da reše sa svojom pameću zasrale još više.
Samo koristoljubiv ili prirodno lud se može nadati demokratama.
Koliko imaš i šta treba da napišem?
Da.78,6% glasova na rusokriži ide kandidatu Gubitnika Tranzicije
Ne znam, neki kažu da je upravo Vaš Putin iz te priče (Komunistička partija, KGB).
Da, Tramp kao trockista fašingtona ne zna gde udara.Nije lako biti Trockista u Moskvi, pa čak ni u Tel Avivu, ali biti Trockista u Vašingtonu je baš globalna zabava.
Zabava bez odgovornosti !
E, srpska dijaspora samo ako ne odluci.
Da , Tramp se ponasao kao neki balkanski klosar.Колико сам похватао америчке најпознатије критичаре на брзака кажу најгора дебата у историји.
Зар је било толико лоше?
Јел гледао неко озбиљан без навијања?Како су маторци дјеловали?Ко је ушмркао више коке?
Ti tek sad primećuješ da Drampf lupa gluposti, a zadnjih 5 godina si mu pio iz cucleJa sam navijao za Trampa i radovao se ko dete te 2016 ali ja za njega ne bih mogao da glasam nikad.
Ne bih ni za Bajdena, smuti pa prospi ljigav lik.
Međutim, Tramp je takva bahata balvančina da to nije normalno i laže bre kao da je Vučić lično.
Što se kaže laže pa se ne krsti, laže pa i sam veruje u to.
Samo jedan, inače potpuno nevažan detalj, pričaju o vakcini i Covid-19 i Bajden valjda kaže ništa pre 2021 a Tramp ladno kaže da će vakcina biti "much before" 2021. Alo bre balvančino pa oktobar je 2020. ima tri meseca do kraja godine, vakcina nije ni na vidiku (sem ako ne uzme rusku) i ti kažeš biće vakcina mnogo pre 2021. To je laganje bez smisla, bez ideje, samo daj da slažem, neko će da se upeca, možda nemaju kalendar.
Da se tako izrazim Tramp ti je jedna velika kanta laži i sranja sa narandžastim poklopcem.
Možda je za nas i bolje da Tramp pobedi, baš me briga šta će njima da radi, ali porazno je da je USA spala na to da bira između lažljivog klovna i dementnog, ljigavog i pokvarenog starkelje.
Ti tek sad primećuješ da Drampf lupa gluposti, a zadnjih 5 godina si mu pio iz cucle
Zamisli onda kakva je kretenka tvoja Hilari kad je uz svu pomoć države i bivšeg predsednika pobedi ovakav klovn.
Možeš li da zamisliš koliko je to tek porazno i za da se obesiš o prvo krivo drvo.