Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.427
Pametan čovek i pismen ume da pročita namešten demokratski zakon i da ga upregne u svoju korist:
"KAKO UTAJITI POREZ DEMOKRATAMA?"

"KAKO UTAJITI POREZ DEMOKRATAMA?"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Али управо сам ти објаснио да је за мене рецимо Тихи појам *******а а он је велики противник Трампа данас и велики заступник црначке-читај демократске правде све у циљу неке велике подјеле САД и грађанског рата.
Мислим да је вама неко наметнуо тезу да је Трамп проруски.Нема то везе са животом.
Како год да заврше предсједнички избори мени ће остати упамћен по овој слици и изјавама фејк медији, трговинском рату са Кинезима и озбиљном дрмању кавеза ЕУ искориштавању САД хегемоније све у фазону "докле ће да вам перемо и штитимо гузицу за наше паре а ваше глуматање"?Рече Трамп и напусти Г 7 све са лаганим кезом...
![]()
U mojoj definiciji Zla bi bilo mjesta i za tebe.Da, ali tvoja definicija Zla je kada neko stavi metak u čelo azijskog despota.
"UMUKNI, ČOVEČE!" Prvu debatu Trampa i Bajdena obeležili nadvikivanje, HAOS I UVREDE
https://www.blic.rs/vesti/svet/umuk...campaign=push_80fb2ad81d2dd9b&utm_medium=push
Bajden Trampa nazvao klovnom, rasistom, Putinovim pionom. Tramp: "Kod tebe nema ničeg pametnog
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...edium=android&utm_campaign=push_notifications
Bila je kao kod nas Upitnik sa Martinovićem i Marinikom.Pogledaću debatu kasnije... po komentarima za sad su svi saglasni u jednom - bila je odvratna.

Da, ranije je osudjivao oba ekstrema, na primer oko slučaja Čarlotsvil a sada je u fazonu ma ko ga šiša, KKK i redneci su ionako moji ljudi.Vidim da je Tramp odbio da osudi bele suprematiste i rasiste, koji patroliraju ulicama naoružani do zuba i povremeno ubiju neke nenaoružane protestante (Kenoša) i obratio im se sa "proud boys".
Šok![]()

Tramp je tretira ko meso haha. Tako je to sa biznismenima i starletama.
Da, ranije je osudjivao oba ekstrema, na primer oko slučaja Čarlotsvil a sada je u fazonu ma ko ga šiša, KKK i redneci su ionako moji ljudi.![]()
... (неки Чегевара ? )debata je razvejala sumnje nekih i strahove nekih da je Bidena vec pojeo alchajmer i da nece izdrzati. Izgledao je fantasticno (za 78 god) nasuprot smezuranog i zabrinutog Trumpa koji je non stop gledao u njega.
Bravo za Biden-a. Idemo.
... и ти си неки политикант ?Gledao sam prvih 30-45min a za posle možda je bilo još i gore haha.Pogledaću debatu kasnije... po komentarima za sad su svi saglasni u jednom - bila je odvratna.