SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али управо сам ти објаснио да је за мене рецимо Тихи појам *******а а он је велики противник Трампа данас и велики заступник црначке-читај демократске правде све у циљу неке велике подјеле САД и грађанског рата.
Мислим да је вама неко наметнуо тезу да је Трамп проруски.Нема то везе са животом.
Како год да заврше предсједнички избори мени ће остати упамћен по овој слици и изјавама фејк медији, трговинском рату са Кинезима и озбиљном дрмању кавеза ЕУ искориштавању САД хегемоније све у фазону "докле ће да вам перемо и штитимо гузицу за наше паре а ваше глуматање"?Рече Трамп и напусти Г 7 све са лаганим кезом...
res_c3503eb4e7d622bc19c53fa367474cf0.jpg

Што да Немачка и даље плаћа 0%БДП-а у НАТО ?

Америка се војно неће повући из Немачке, смањиће значајно можда присуство. Путин је 2008, на Минхенској конференцији, Кау-Меркеловој нудио безбедност и енергетску и војну (наравно за паре).

Немачка би и даље да буде роб глобалиста, безбедност 0% и економија 100%

0%суверенитета и 100%глобализма

Геополитички мрав и геоекономски џин.

Већ неколико година видимо колико је то лош курс.

Bajden već nedeljama održava prednost od 7 procenata nad Trampom u nacionalnim anketama, zbog čega Trampu preti opasnost da postane treći predsednik u protekle četiri decenije koji je izgubio borbu za drugi četvorogodišnji mandat.

Međutim, trka je tesna u nekoliko presudnih država zbog čega postoji i mogućnost da bi Tramp mogao da ponovo osvoji manje direktnih glasova Amerikanaca - kao što je bio slučaj protiv demokrate Hilari Klinton 2016 - pa opet osvoji potrebnu većinu elektorskih glasova da odnese pobedu.

Da, ranije je osudjivao oba ekstrema, na primer oko slučaja Čarlotsvil a sada je u fazonu ma ko ga šiša, KKK i redneci su ionako moji ljudi. :lol:

Pa već ih je u Šarlotsvilu prihvatio kad je rekao da "ima veoma dobrih ljudi na obe strane". Dal postoji neki, bilo koji državnik posle II svetskog rata, kamoli američki predsednik, koji je rekao da i među neonacistima ima "veoma dobrih ljudi"?

Ludak.

Када би неко од водитеља, питао обојицу и Трампа и Бајдена која је разлика између Државе, Режима и Власти, то би био циркус од политиколошког одговора.

Трампов син је једном рекао за Бајдена да је редикални левичар !?!? ... :eek: ... (неки Чегевара ? )

Бајден такође нема појма о политичким наукама

Очеви америчке нације се преврћу у гробу који су имали највећа светска знања и кроз друштвено-хуманистичке науке и кроз природне науке !

Опште место: Америчка незнања из политикологије, се неће добро завршити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back