SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па не, ја не кажем су 50% Амера фашисти,

већ да су ови Алт Рајтовци који глуме Регановце (а то нису) активни и пасивни (да простиш) фашисти.
Ronpolovka je ona po sopstvenim rečima, ne Reganovka.:)
Ti ćeš na primer reći pokidani odnosi sa saveznicima i EU, a ona će reći ovako nešto.
Sad ja nemam pravo da im govorim šta da misle i rade.
Ako oni smatraju da bi trebali da prestanu da plaćaju visok procenat za NATO odbranu i da više mora da se otvori ta EU to je njihovo legitimno političko pravo što se mene tiče.

Stavio sam je u spojler pošto kažeš da te smara pa ako nećeš da je čitaš ne moraš :)
affordable healthcare.png

Ronpolovka je ona po sopstvenim rečima, ne Reganovka.:)
Ti ćeš na primer reći pokidani odnosi sa saveznicima i EU, a ona će reći ovako nešto.
Sad ja nemam pravo da im govorim šta da misle i rade.
Ako oni smatraju da bi trebali da prestanu da plaćaju visok procenat za NATO odbranu i da više mora da se otvori ta EU to je njihovo legitimno političko pravo što se mene tiče.

Stavio sam je u spojler pošto kažeš da te smara pa ako nećeš da je čitaš ne moraš :)

Да, тај грозни здравствени систем у Данској у поређењу са благодетима здравственог система у Алабами.

Don't joke with me.

Ти мора да си пропустила нашу полемику гдје он качи неке црнце како руше Америку и навија.
Зато и кажем никакво мјерило није ако неки бивши радикал подржи Трампа.
https://forum.krstarica.com/threads...skih-ubistava-afroamerikanaca.907344/page-264
Jami obično okači i datum nekog posta, nego je biće u žurbi, pa da joj pomognem:
IMG_20200929_201838.jpg

A kao, protekle godine su bile "a bed of roses" pa svetu nisu potrebne promene
Promjene su nekako uvijek potrebne, nove generacije ih konstantno stvaraju, ali nisu ni sve promjene iste.
Mada ne vidim kako Demokrate predstavljaju promjenu, kada im je cilj da sve bude kao prije Trampa?
Čini mi se da bi glasač Trampa u slučaju pobjede Demokrata imao razloga da strahuje (ne strah Balkan devedesetih ili Alavit u tvojim rukama), a to nije dobro.

Necu da glasam nikoga samo zato sto su istrazivacko digitalno novinarstvo Asanza pretvorili u zlocin protiv drzava.
Takodje i Julian Assange (Ansanz) zasluzuje Nobel Price for istrazivancko novinarstvo.(iako to tamo zasad nema)
Mada nema ta nagrada, ali zar i sam Nobel nije napravio iz zelje za najboljim eksploziv za napredak , pa se to pretvorilo se u nesto opasno za covecanstvo .Trebali sad da neko osudi Nobela sto je hteo dobro a drugi ljudi iskoristili za lose .
Tako da se Ansanz moze spasiti samo nagradom.

Čini mi se da bi glasač Trampa u slučaju pobjede Demokrata imao razloga da strahuje (ne strah Balkan devedesetih ili Alavit u tvojim rukama), a to nije dobro.

Зашто мислиш да гласачи демократа (и остатак нормалног света) не страхују подједнако сада, а нарочито од још 4 године Трампа?

Зато и кажем, ово нису избори већ референдум.

Зашто мислиш да гласачи демократа (и остатак нормалног света) не страхују подједнако сада, а нарочито од још 4 године Трампа?

Зато и кажем, ово нису избори већ референдум.
Istorija poznaje pravo Zlo na čelu moćne države, a Tramp u ove 4 godine nije okrvavio ruke ni da stane u istu rečenicu sa njima.
Uopšte ne vidim te zločine zbog kojih se stvara takva slika, da je ovo referendum gdje će se vidjeti ko je normalan a ko ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back