SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Разлог зашто је то битно за ову Крстарицу је одјек који ови избори имају у свету.

Свет се поставља на јасне идеолошке стране.

ЕУ је као либерална Ханза природно за Бајдена. Кина је натерана да буде у овом табору јер јој је Трамп доделио улогу баука којим ће плашити свој народ (зато неке будале као Радуле сматрају да су "ЕУ и Кина део исте глобалистичке интернационале"). Трамп је Кини доделио улогу новог СССР-а којом ће плашити свој народ (који је немогуће плашити Русима који су бели хришћани и тешке конзерве). С друге стране, Трампу се гади ЕУ, као и његовим гласачима.

Трампови природни идеолошки савезници су други стронгмени на свету- Русија, Турска, неки приплодни афрички тирани са харемима жена и слично.

Србија се нашла у овој групи из познатих разлога.

А кажем вам да ће ДС освојити 303 до 330 електора, чиме се Србија опет погрешно поставила.

Poslednja izmena:
Upravo je u tome i stvar. To je za njega nebitno. A Bajden cilja na ljude kojima to smeta.

Za Bajdena treba da glasaju ljudi koji se bore za seksualna i manjinska prava.

Pa nije kao da imaju ne znam koliko opcija na glasačkom listiću :lol:

Misliš da je Bajden kripi? Ok, nemoj glasati. Pusti bukvalno seksualnog degenerika da bude predsednik... opet.

Ма и овај је ,Трамп је стари сексо такође.Ја и даље мислим да су кључ бирачи који иначе не излазе или ти такозвани неодлучни који одлуче задњи секунд због неког ситног детаља.А тај ситни детаљ треба погодити,профил просјечног америчког гласача.Зато је битна дебата и зато је битна стратегија коју изабере тим за кампању.Очигледно да ће Трамп ударати на Бајдена како је сенилни старац који ће допустити да се страшни Кинези опет врате и поробе САД.То је тактика на којој ради од како је преузео мандат.
Увјек се Американци плаше са страним фактором.Сјећам се одлично како је Хилари изабрала Русе као лоше момке а Трамп је видимо изабрао наше мале жуте, кинески вирус и слично. :D

Kako bilo, Bajden je značajno opasniji protivnik Trampu, a ne treba zaboraviti da je on na jedvite jade porazio Kilari.

Čekaće ga još veća i teža borba sad nego 2016. godine.

Навео си крајности Америке, прескочио си већинску средину САД.
А средина ће одлучити, т. просјечни амерички гласач, шљакер што шљака 12 сати дневно а не ККК клан или АНТИФА или покрет Black Lives Matter.

Нема средине.

Страх и осећај бивања раскрсници је присута свуда, од предграђа са белим оградама, преко генгста инер ситија, градића у пустињи, бескрајних поља кукуруза, до питорескних шума Вермонта и Светионика Мејна.

То је поента моје поруке- ово нису избори, ово је референдум.

Upravo je u tome i stvar. To je za njega nebitno. A Bajden cilja na ljude kojima to smeta.

Za Bajdena treba da glasaju ljudi koji se bore za seksualna i manjinska prava.

Да, али не постоји ниједна феминсткиња у Америци која ће да каже "Да, Бајден делује језиво у овом наштелованом видеу. Зато ћу да оставим на власти мог Антихриста".

Разлог зашто је то битно за ову Крстарицу је одјек који ови избори имају у свету.

Свет се поставља на јасне идеолошке стране.

ЕУ је као либерална Ханза природно за Бајдена. Кина је натерана да буде у овом табору јер јој је Трамп доделио улогу баука којим ће плашити свој народ (зато неке буделе као Радуле сматрају да су "ЕУ и Кина део исте глобалистичке интернационале"). Трамп је Кини доделио улогу новог СССР-а којом ће плашити свој народ (који је немогуће плашити Русима који су бели хришћани и тешке конзерве). С друге стране, Трамп се гади ЕУ, као и његови гласачи.

Трампови природно идеолошки савезници су други стронгмени на свету- Русија, Турска, неки приплодни афрички тирани са харемима жена и слично.

Србија се нашла у овој групи из познатих разлога.

А кажем вам да ће ДС освојити 303 до 330 електора, чиме се Србија опет погрешно поставила.

Vučić ima vrlo nerazumne poglede na svet, sa dosta lošim kapacitetima predviđanja. Sama činjenica da se opredelio da podrži Trampa, vrlo je dobar indikator, rekao bih, da će Tramp predstojeće izbore izgubiti.

To sa Vučićem ti je donekle kao sa komšijom. Koga kod Komša podrži, taj pukne kao zvečka. To je i jedan od razloga zašto mi se Jerema sviđa. To je jedini politiačar u opoziciji kojeg komša doslovno nikada nije podržavao i kojeg u kontinuitetu praktično isključivo pljuje. :lol:

Ako Bajden pobedi, verovatno se uloga Amerike vraća na veću zainteresovanost za saradnju sa Evropom, pa samim time će rasti i pritisci Zapada dok od Vašingtonskog sporazuma neće ostati ništa sem činjenice da smo trajno izgubili Jevreje za podršku.

Vučić ima vrlo nerazumne poglede na svet, sa dosta lošim kapacitetima predviđanja. Sama činjenica da se opredelio da podrži Trampa, vrlo je dobar indikator, rekao bih, da će Tramp predstojeće izbore izgubiti.

To sa Vučićem ti je donekle kao sa komšijom. Koga kod Komša podrži, taj pukne kao zvečka. To je i jedan od razloga zašto mi se Jerema sviđa. To je jedini politiačar u opoziciji kojeg komša doslovno nikada nije podržavao i kojeg u kontinuitetu praktično isključivo pljuje. :lol:

Ako Bajden pobedi, verovatno se uloga Amerike vraća na veću zainteresovanost za saradnju sa Evropom, pa samim time će rasti i pritisci Zapada dok od Vašingtonskog sporazuma neće ostati ništa sem činjenice da smo trajno izgubili Jevreje za podršku.

Потписујем.

Izbaci tu naštelovano i eto ti.

Нећу да избацим наштеловано, јер реално, јесте наштеловано. То не значи да је Бајден светац (он је ипак мушкарац који је био на позицији моћи од 1960их) али ови напади су генерички.

Трамповци би покушали сваког кандидата ДС-а да представе као мизогиног.

Мислим да ће пред изборе испливати видео у којем Камала силује жене.

Нећу да избацим наштеловано, јер реално, јесте наштеловано. То не значи да је Бајден светац (он је ипак мушкарац који је био на позицији моћи од 1960их) али ови напади су генерички.

Трамповци би покушали сваког кандидата ДС-а да представе као мизогиног.

Мислим да ће пред изборе испливати видео у којем Камала силује жене.

Nije uopšte bitno je li naštelovano li ne (a da postoje ozbiljne optužbe, rekao bih da postoje).

Prosečni beli šljakeri muškarci bez koledž diplome sa srednjeg zapada su i dalje za Trampa, ali u daleko manjoj meri nego pre 4 godine. Zato će i izgubiti u Viskonskinu, Mičigenu, Minesoti, zato je u Ajovi po anketama bukvalno egal, a pre 4 godine je Tramp dobio razlikom 10%...

Не знам, по мом мишљењу су ти Deplorables који га подржавају:

1) ти (см)радници које си навео, али у мањој мери јер им није донео жељени раст стандарда и фабрике из Кине натраг.

2) Инцели, Мизогинисти, Расисти, Бели Супрематори, укратко, губитници светске транзиције (сви који не могу да нађу девојку и за то криве Црнце и белце који иду у теретану)

3) Религиозни фанатици који верују да је сваки демократски кандидат за председника још од Картера заправо Антикрист

4) Хистеричне испрепадане истраумиране жене и педери из виших средњих класа који су имали лоша искуства у животу и верују да ће Бајден да увезе милионе муслимана који ће да им одсецају главе у набијају бурке у шарија дистопији

Можда ово звучи претерано и анхинџд, али Амери су мелодратамичан народ.

Једини уравнотежени гласачи Трампа (којих има доста) су фини белци из средње класе из неких расно и етнички хомогених, просперитетних, благо до модератно конзервативних али толерантних средина, који сматрају да сви живе тако лепо као они и који су захвални због смањења пореза (неки плитки Југ, нпр. Арканзас).

Prosečni beli šljakeri muškarci bez koledž diplome sa srednjeg zapada su i dalje za Trampa, ali u daleko manjoj meri nego pre 4 godine. Zato će i izgubiti u Viskonsinu, Mičigenu, Minesoti, zato je u Ajovi po anketama bukvalno egal, a pre 4 godine je Tramp dobio razlikom 10%...

Изгубиће по мојим прорачунима у Мичигену, Флориди, Колораду и Аризони, Невади, Пенсилванији и оном бизарно- реднек Мејну 2.

Добиће можда у Охају, Висконсину и Минесоти (због расних немира).

Изгубиће по мојим прорачунима у Мичигену, Флориди, Колораду и Аризони, Невади, Пенсилванији и оном бизарно- реднек Мејну 2.

Добиће можда у Охају, Висконсину и Минесоти (због расних немира).

Po anketama u Mičigenu, Koloradu, Nevadi, Minesoti i Viskonsinu je onako lepa razlika za Bajdena. Mislim da će tu Džo komforno da dobije.

U Ohaju, Pensilvaniji, Arizoni i Floridi je napeto. Mada očekujem da Džo dobije rodnu državu i da udova Mekkejn donese The Copper state u Džoov portfolio. :cool:

Snap3.jpg

Ne, vi rusi ste postali preoptimistični nakon što vas je jednom Usralo.
Зашто сте убјеђени да је Трамп проруски?Мислим да вам је Хилари наметнула погрешну тезу.
Ја колико знам он није повукао нити један вид санкција према Русији.
Грчевито се борио да сјеверни ток 2 не прође ,да Турска не купи оружје од Русије, да јужни ток не прође.
Дакле он је форсирао само и искључиво амерички интерес у америчко-руском односу.

Poslednja izmena:
Po radovanju *******ičmara tom idiotu?
То није мјерило, тај исти "*******ичмар" ака рецимо Тихи се радовао када црнци пале зграду полиције у Minneapolisu јер то значи шта као грађански рат у Америка и побједа Путина?
Међутим не значи аутоматски да су црнци и демократе *******и?
Наши људи просто немају појма о Америци и носе се сликом друга Шешеља старог преваранта и манипулатора.
81203_seselj51_f.jpg

Poslednja izmena:
рецимо Тихи се радовао када црнци пале зграду полиције у Minneapolisu јер то значи шта као грађански рат у Америка и побједа Путина?
Da, cilj rusije je da predstavi Zapad kao da je u raspadu. Zato vaš kanal RT stalno priča o navodnom rasulu u zemljama naše rase (NATO belci).

Ali iznenadićete se koliko smo rezilijentni, kada kroz 35 dana pobedi bajden

Da, cilj rusije je da predstavi Zapad kao da je u raspadu. Zato vaš kanal RT stalno priča o navodnom rasulu u zemljama naše rase (NATO belci).

Ali iznenadićete se koliko smo rezilijentni, kada kroz 35 dana pobedi bajden
Али управо сам ти објаснио да је за мене рецимо Тихи појам *******а а он је велики противник Трампа данас и велики заступник црначке-читај демократске правде све у циљу неке велике подјеле САД и грађанског рата.
Мислим да је вама неко наметнуо тезу да је Трамп проруски.Нема то везе са животом.
Како год да заврше предсједнички избори мени ће остати упамћен по овој слици и изјавама фејк медији, трговинском рату са Кинезима и озбиљном дрмању кавеза ЕУ искориштавању САД хегемоније све у фазону "докле ће да вам перемо и штитимо гузицу за наше паре а ваше глуматање"?Рече Трамп и напусти Г 7 све са лаганим кезом...
res_c3503eb4e7d622bc19c53fa367474cf0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back