SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја нисам сигуран да он зна ко је то умро и над чијим одром стоји, мислим да он заправо не зна разлику између РГБ и нпр. Сузан Б. Ентони.
Pa gledaj on je biznesmen u New Yorku decenijama. Morao je dosta da kadrira i u svojoj organizaciji. To mu je maltene najbitniji deo posla.
Sećaš se njegovog reality show-a The Apprentice. Jedini rijaliti koji sam ja gledao i voleo...
A što se tiče RBG evo.
Tramp ti je ko Vučić po retorici izgleda. Ne znam šta priča jer i ne mogu mnogo da ga slušam kao ni Vučića
Evo šta je rekao o RBG

По државама:

Харис/Бајден:

Аризона, Колорадо, Конектикат, Делавер, Флорида, Хаваји, Илиној, Калифорнија, Оба Мејна, Мериленд, Масачусетс, Мичиген, Њу Хемшир, Њу Џерзи, Њу Мексико, Њу Јорк, Орегон, Пенсилванија, Роуд Ајленд, Вермонт, Вирџинија, Вашингтон, ДЦ.

Kakva je to populisticka svinja ... sto je najgore ovakve budale se ugledaju na njega poput Vucici ... to je groznica koja mora da nestane.
Religiju prodaju i jedni i drugi. Ovi "kulturni marksizam" dok drugi prodaju populizam...
Libertarijanci koje ja pratim smatraju Trampa daleko daleko manjim zlom i groze se "kulturnog marksizma", cancel kulture i tako dalje
Sve su to pa i ono silno rušenje spomenika sveukupno sa neredima definisali kao Culture War

Religiju prodaju i jedni i drugi. Ovi "kulturni marksizam" dok drugi prodaju populizam...
Libertarijanci koje ja pratim smatraju Trampa daleko daleko manjim zlom i groze se "kulturnog marksizma", cancel kulture i tako dalje
Sve su to pa i ono silno rušenje spomenika sveukupno sa neredima definisali kao Culture War

Да, али срушити споменик Милету Будаку (Џеферсон Дејвису) није никакав злочин већ је дивно дело.

Да, моја политичка лидерка Џил Штајн је подржала Бидена иако није грљач дрвећа.

Нема више циле-миле, сад ће се видети ко је вера а ко невера.

Да, али срушити споменик Милету Будаку (Џеферсон Дејвису) није никакав злочин већ је дивно дело.
Član Demokratske partije, a kažu čak i da je DS osnovao i KKK
No nebitno, bezumna rulja koja ruši spomenike meni baš i nije kul
Ako već nešto treba skidati red je imati neki dignitet, pa bih tako i ja voleo da se Tito premesti u Kumrovec, a ipak nisam u fazonu da odem i da se izmokrim u Muzeju Jugoslavije

Ako već nešto treba skidati red je imati neki dignitet, pa bih tako i ja voleo da se Tito premesti u Kumrovec, a ipak nisam u fazonu da odem i da se izmokrim u Muzeju Jugoslavije
Ipak, vi konzervativci treba manje da linčujete obojene prolaznike.

Samo na taj način će vam svet oprostiti za napad na Irak.

Да, али си преспавао 1960те кад је ДС постала партијом Радног Народа и Лезбијки.

У овој потресној изведби видимо успоредбу изборне ноћи 2016. у инцел централи

и ЛГБТ дому "The Bluffin Muffin".

Променимо однос снага 2020.
Tramp je izgleda mnogo zasro u NATO po Nemcima...
Ispade tako lako padoše sve Migelove teorije o EU armiji i superdržavi

Tramp je izgleda mnogo zasro u NATO po Nemcima...
Ispade tako lako padoše sve Migelove teorije o EU armiji i superdržavi
Nije, on sa EU nema nikakav odnos.

Mislim da nije baš siguran da oni postoje.

Nego je EY danas jedini preostali branilac liberalnih vrednosti na planeti.

To se menja povratkom predsednice Kamale H. Bajden na tron POTUS.

Onda samo Boris Jeljcin Džonson ostaje suveren ništa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back