Henlay
Ističe se
- Poruka
- 2.184
Pa to mi je detinjastoNudio sam Džegiju opkladu nije hteo?
Nošenje avatara koje odaberemo mesec dana...
Koga bi mi ti tražio da nosim?
Svakako će jutro srede 4. novembra biti najveći dan naših narodnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to mi je detinjastoNudio sam Džegiju opkladu nije hteo?
Nošenje avatara koje odaberemo mesec dana...
Koga bi mi ti tražio da nosim?
Pa gledaj on je biznesmen u New Yorku decenijama. Morao je dosta da kadrira i u svojoj organizaciji. To mu je maltene najbitniji deo posla.Ја нисам сигуран да он зна ко је то умро и над чијим одром стоји, мислим да он заправо не зна разлику између РГБ и нпр. Сузан Б. Ентони.
Šumorus je 2016. puštao pesmu Born in the USAAu Ala će domaći suverenisti poludeti kad Trampavi izgubi...opet će zamrzeti Ameriku![]()
Religiju prodaju i jedni i drugi. Ovi "kulturni marksizam" dok drugi prodaju populizam...Kakva je to populisticka svinja ... sto je najgore ovakve budale se ugledaju na njega poput Vucici ... to je groznica koja mora da nestane.
Religiju prodaju i jedni i drugi. Ovi "kulturni marksizam" dok drugi prodaju populizam...
Libertarijanci koje ja pratim smatraju Trampa daleko daleko manjim zlom i groze se "kulturnog marksizma", cancel kulture i tako dalje
Sve su to pa i ono silno rušenje spomenika sveukupno sa neredima definisali kao Culture War
Libertarijanci koje ja pratim smatraju Trampa daleko daleko manjim zlom i groze se "kulturnog marksizma", cancel kulture i tako dalje
Član Demokratske partije, a kažu čak i da je DS osnovao i KKKДа, али срушити споменик Милету Будаку (Џеферсон Дејвису) није никакав злочин већ је дивно дело.
Ipak, vi konzervativci treba manje da linčujete obojene prolaznike.Član Demokratske partije, a kažu čak i da je DS osnovao i KKK
No nebitno, bezumna rulja koja ruši spomenike meni baš i nije kul
Ako već nešto treba skidati red je imati neki dignitet, pa bih tako i ja voleo da se Tito premesti u Kumrovec, a ipak nisam u fazonu da odem i da se izmokrim u Muzeju Jugoslavije
Član Demokratske partije, a kažu čak i da je DS osnovao i KKK
No nebitno, bezumna rulja koja ruši spomenike meni baš i nije kul
Ako već nešto treba skidati red je imati neki dignitet, pa bih tako i ja voleo da se Tito premesti u Kumrovec, a ipak nisam u fazonu da odem i da se izmokrim u Muzeju Jugoslavije
PragerU je nova moda.Да, али си преспавао 1960те кад је ДС постала партијом Радног Народа и Лезбијки.

Ima dobar film o linč-genocidu nad crncima početkom XX veka i nakon WW1 na jednom delu juga Amerike.Ipak, vi konzervativci treba manje da linčujete obojene prolaznike.
Samo na taj način će vam svet oprostiti za napad na Irak.
Denis Prejger je svinjomPragerU je nova moda.![]()
Mi volimo Candace Owens, first black female millennial president of USA 2024-2032Denis Prejger je svinjom
Tramp je izgleda mnogo zasro u NATO po Nemcima...
У овој потресној изведби видимо успоредбу изборне ноћи 2016. у инцел централи
и ЛГБТ дому "The Bluffin Muffin".
Променимо однос снага 2020.
Mi volimo Candace Owens, first black female millennial president of USA 2024-2032
Nije, on sa EU nema nikakav odnos.Tramp je izgleda mnogo zasro u NATO po Nemcima...
Ispade tako lako padoše sve Migelove teorije o EU armiji i superdržavi
Baš mi antipatičnaNjeno ime je Kamala H. Bajden.
Bolje nego vaša krađa izbora, gde 1 dobije 3 miliona glasova manje.Baš mi antipatična
A mislim da ovo favorizovanje nje preko Bajdena će samo da bude autogol
Ne sviđa se to ljudima
Podseća na neku prevaru
Prodaju ti jednu super fensi stvar, a uvale mačku u džaku
Bez upliva u kvalitet kandidata
Plašim se da su i Makron/Merkel ruski agenti.EY danas jedini preostali branilac liberalnih vrednosti na planeti.
Ne videh pre. Moze okej...Fotka iznad Tramp Ken![]()

DealNe videh pre. Moze okej...
A ti ćeš nositi moju barbiku pa ćemo biti forumerske sestre
I da postuješ i na LjiS-u redovno dok si barbika čisto da unosimo nered tamo...
MOže?