SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogrešnu predstavu imaš o libertarijancima i to sve na osnovu domaćeg Libeka. Oni su mlaka studentska NVO i ništa drugo.
Libertarijanci su obično veoma hrabri i nezavisni ljudi sa celokupnim vaspitanjem da se oslone samo i jedino na sebe.

Pogledajte prilog 796088

Не знам, сви ови наводни "либертаријанци" које ти овде качиш имају скоро па фашистичке ставове.

Екстремна мржња према неистомишљеницима, апокалиптично виђење света, склоност лудим теоријама завере, оправдавање својих ставова по сваку цену итд.

Ја мислио да је Либертаријанизам ласе фер, паре, трговина, лудило, отворене границе, личне слободе, паре капљу,

а испоставило се да је у питању нешто сасвим друго.

1605036189935.png

Не знам, сви ови наводни "либертаријанци" које ти овде качиш имају скоро па фашистичке ставове.

Екстремна мржња према неистомишљеницима, апокалиптично виђење света, склоност лудим теоријама завере, оправдавање својих ставова по сваку цену итд.

Ја мислио да је Либертаријанизам ласе фер, паре, трговина, лудило, отворене границе, личне слободе, паре капљу,

Dobro, žao mi je što tako misliš... We agree to disagree then

Неки кажу да лупа ненормалне глупости зато што је стар, други зато што никад и није био сасвим компос ментис.

Ја нагињем потоњем.

Писао је да је имао неке трауме кад је искочио неки шинобус из шина којим је ишао на посао 1961. у Војводини.

Да, па то су данас општа места.

Колико смо само пута чули, рецимо, да је Трамп - или Џонсон, или ко већ - у ствари Сотона и да сад због њега ништа, ништа, баш ништа неће више икад бити добро. Или: Обама је ђаво. Крај света, апокалитички сукоби Добра и Зла, а хистеричних суза је било толико да су океани мерљиво нарасли.

Искључивост, острашћеност, примитивни манихејизам, такав је једноставно данашњи цајтгајст.

Тешки моменти у јавном дискурсу за мало гадљивију господу.

On je zaista malo čuk čuk, jel tako? Nije da se samo folira.
свако је овде чукнут (мање или више), ни нас двојица нисмо изузетак.

фашизам је по дефиницији колективизам. дакле, неспојив са сваком идејом или особом која тежи индивидуалним слободама.

Ко губи, има право да се љути.

Камалу Харис сте прогласили за Злог Комунисту јер је рекла да би људима требало пружити што поштенији старт у животу, па шта са тим ураде је њихова ствар.

И да неће подизати порезе за оне који зарађују мање од 400 000 годишње (97% америчке популације).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back