SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Commie
Ja sam njih kačio jer sam hteo da vidite šta pišu da imamo o čemu da pišemo.
A ako nekom smeta nije problem da ne kačim. Ja njih svakako pratim.

Ма качи их слободно, немој да престајеш, забавно је видети шта друга страна мисли, а ако на овој теми и има "проблем" онда то сигурно нису твоји постови и "либертаријанци". Ти си битан део ове теме и то су твоји избори и имамо шта да дискутујемо.

Немој да се цензуришеш.

Не дај се обесхрабрити.

:rotf: daj mani se tih gluposti ... a toga nije bilo 2016 na izborima ?

Nije, zakoni su promenjeni zbog covida i dovedeni su do apsurda u nekim državama.

Gde god imaš te apsurdne zakone u tim državama je bilo problema sa brojanjem glasova.

Za glasanje poštom je bilo na raspolaganju više nedelja, čak meseci, sasvim dovoljno vremena.
Jednostavno i logično pravilo da se broje glasovi koji su stigli do kraja izbornog dana bi otklonilo sve dileme.

Znači u 20:00 se zatvaraju birališta, prvo se otvaraju glasovi pristigli poštom i ranije dati, posle njih oni koji su dati u normalnom glasanju i kraj priče
Nekome je bilo potrebno da pravila budu neshvatljivo iskomplikovana i rastegljiva.

искрено, је их и не познајем у неком већем броју, да бих могао донети суд о њима. а живим међу народом који је идеју слободе не само изгубио, него је на њу и заборавио.
I ovaj tvoj čestitao :D
------------------------------

Александар Карађорђевић честитао Бајдену победу (ФОТО)

Бета пре 4 сата

109fab68fcb19592721c2165e9791341.jpg

Принц Александар Карађорђевић честитао је новоизабраном америчком председнику Џоу Бајдену и пожелео му много успеха и континуираних добрих односа између Сједињених Држава и Србије.
"Моја супруга Принцеза Катарина и ја ц́емо увек памтити изванредно гостопримство које нам је породица Бајден указала као гостима у њиховом дому", наведено је у честитки.
Престолонаследник Александар се, како је наведено, сец́а дивних односа које су његов отац Краљ Петар ИИ и деда Краљ Александар И имали са Сједињеним Америчким Државама.
(Бета, 11.10.2020)

Nije, zakoni su promenjeni zbog covida i dovedeni su do apsurda u nekim državama.

Gde god imaš te apsurdne zakone u tim državama je bilo problema sa brojanjem glasova.

Za glasanje poštom je bilo na raspolaganju više nedelja, čak meseci, sasvim dovoljno vremena.
Jednostavno i logično pravilo da se broje glasovi koji su stigli do kraja izbornog dana bi otklonilo sve dileme.

Znači u 20:00 se zatvaraju birališta, prvo se otvaraju glasovi pristigli poštom i ranije dati, posle njih oni koji su dati u normalnom glasanju i kraj priče
Nekome je bilo potrebno da pravila budu neshvatljivo iskomplikovana i rastegljiva.
Sve je danas podlozno prevarama i teorijama zavere ... ko plasira to , zapitajmo se.

Ма качи их слободно, немој да престајеш, забавно је видети шта друга страна мисли, а ако на овој теми и има "проблем" онда то сигурно нису твоји постови и "либертаријанци". Ти си битан део ове теме и то су твоји избори и имамо шта да дискутујемо.

Немој да се цензуришеш.

Не дај се обесхрабрити.
Ma nema smisla da kačim neke lude šamane iz Luizijane.:)

Ma nema smisla da kačim neke lude šamane iz Luizijane.:)

Па немој да очекујеш да ћу да им аплаудирам, јер мислим да су сви до једног које си качио потпуно сишли с ума.

Али не желим да се самоцензуришеш због мене или било кога другог.

Да, "либертаријанци" су и 2008. тврдили да је Обама антихрист.

Али, ајде то што дрхте што је њихова опција изгубила (и ја бих дрхтао од страха да је Трамп победио),

него како су успели са тим да споје и страх од вакцина и мржњу према ЕУ и завере са мигрантским караванима и аутистично лупетање о крађи избора и порицање Ковида и још на стотине суманутих тврдњи.

Добро, то је друга прича сасвим. Ту видим снагу њихових аргумената.

Вакцине су велико зло које јеврејска фармакомафија намеће народу.

nece je mnogo zanimati ni Rusija ni Evropa, Kina vec da, nastavice i poostriti recnik sa Kinom.

Sve ce biti obrnuto.. Zaostrice odnose sa Rusijom, otoplice odnose sa Evropom, ojacace NATO.. A Kina ? .. Pa Bajden je uz Wall Street, najveci kineski cheerleader (kritikovao Trampove mere i podizanje taksi na kineske proizvode).. Hunter se vec zamazao kineskom lovom.. Kina je danas nosioc ekonomskog globalizma i kao takva ima zeleno svetlo kod Demokrata.

Бета пре 4 сата

Принц Александар Карађорђевић честитао је новоизабраном америчком председнику Џоу Бајдену и пожелео му много успеха и континуираних добрих односа између Сједињених Држава и Србије.
"Моја супруга Принцеза Катарина и ја ц́емо увек памтити изванредно гостопримство које нам је породица Бајден указала као гостима у њиховом дому", наведено је у честитки.
Престолонаследник Александар се, како је наведено, сец́а дивних односа које су његов отац Краљ Петар ИИ и деда Краљ Александар И имали са Сједињеним Америчким Државама.
(Бета, 11.10.2020)
Kladim se da je i Trampu čestitao ali ne preko Fejzbuka.

jo bajden je poceo da prosi po internetu,
posto je kao prvi zadatak sebi zacrtao da se dokopa americkih fondova,
posle cega je odbijen,
odlucio je da prosi po internetu kako bi sakupio pare za obecanu vakcinu(izmedju ostalog)
mole se obozavaoci lika i dela ovog genija, pogotovo sa krstarice
da udele neku milostinju

Vorbereitung auf Rechtsstreit nach Präsidentschaftswahl: Biden sammelt Geld

• Um den Ausgang der Präsidentschaftswahl in den USA wird es wohl einen Rechtsstreit geben.
  • Deshalb sammelt Joe Biden im Internet nun Geld.
  • Auch Kamala Harris wirbt um Spenden für den Rechtshilfefonds.

да, али тако неурачунљив није учинио ниједан неурачунљив корак у спољној политици.

Трамп је био идеалан председник за све који нису инвестирани у западну доминацију. Није напао никога, ослабио је НАТО, захладнео односе са свим кључним савезницима, и тако даље, и тако ближе. У ствари ако је неко заслужио Нобела за мир то је Трамп, не Обама.

Са друге стране, неки од тих потеза објективно нису у интересу Америке као хегемона, тако да није за очекивати да га Американци много хвале због спољне политике.

Бета пре 4 сата

(Бета, 11.10.2020)
па он и треба то да уради. његова је дужност да се стара о интересима нације.

jo bajden je poceo da prosi po internetu,
posto je kao prvi zadatak sebi zacrtao da se dokopa americkih fondova,
posle cega je odbijen,
odlucio je da prosi po internetu kako bi sakupio pare za obecanu vakcinu(izmedju ostalog)
mole se obozavaoci lika i dela ovog genija, pogotovo sa krstarice
da udele neku milostinju

Vorbereitung auf Rechtsstreit nach Präsidentschaftswahl: Biden sammelt Geld

• Um den Ausgang der Präsidentschaftswahl in den USA wird es wohl einen Rechtsstreit geben.
  • Deshalb sammelt Joe Biden im Internet nun Geld.
  • Auch Kamala Harris wirbt um Spenden für den Rechtshilfefonds.

Pa to radi i Tramp, zaista su im potrebne silne pare za ove sudske procese.

za srbiju ne radi nista, a zasto mislis da bi trebao?
radi za ameriku.
mi srbi smo za trampa samo iz razloga da ne pobede klinton onomad, a sada bajden, a ako to nije jasno i dalje zasto, onda ni nama nije jasno da si ti srpkinja, vec mislimo da si cro ili sipt.

:trlja:
Kojim vama crni gastarbajtere ?
'aj sad samo pitaj "kako se to ono kaže na srpskom" iako si tek koliko juče otišao u pečalbu za koricom hleba
i da zatvaramo ovu priču :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back