micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Pa losha ti radio Mileva....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa evo npr posle ovakvog tvog posta,zashto bih mislila ishta loshe o tebi...bujrum_jajce:I jesi slatka devojcica,posebno mi se svidja tvoja kovrdzava kosica,ja tebe znam od nekud ali ne mogu da se setim odakle,da sam pametan jesam toga mi ne manjka,mislim da nisam iznad svih vas,jer meni je ovde svako zanimljiv na svoj nacin,recimo da pratim tvoje postove na pod forumu fotografija i radujem se svakoj tvojoj novoj fotografiji,znam da te nerviraju moje izjave ali sta da ti radim kad se solidarises sa nekima,ja samo otvaram pandorinu kutiju,ne cackam nikog otvoreno dok se neko ne pronadje u mojim komentarima e onda ga je nadrljao.Znam Natasa da te nerviram,ali ako mogu ikako da ti pomognem samo kazi,samo nemoj traziti da prestanem da pisem!Pozdrav slatka kovrdzava devojcice!
natasha`:pa evo npr posle ovakvog tvog posta,zashto bih mislila ishta loshe o tebi...
ali kad vidim postove koje ramenjujete dollar i ti..kako se neshto dza bu tu i tamo...to mi je bash blah.... dollara znam i ok je lik...tebe ne znam..ali i za tebe mislim da si ok lik...i nije mi drago kad vidim da se dva meni ok lika tako chachkaju...(svadjaju,kache..)
ne znam odakle me znas...ja da te vidim mozda bih i znala da li te znam i odakle...ali ti si toliko misteriozan da se ne dash videti![]()
mozda te jednom i vidim....valjda ce doci i taj dan
necu ja od tebe da trazim da prestanesh da pishesh..to nije moja stvar....chak shta vishe..nekad i meni bude zanimljivo da slusham vashe prepirke....bude zanimljivo..tako da...samo mirno...peace![]()
Hehe pa hocete vi sa g0ranom...sa tim se niko ziv nije kacio pa necete ni vi...na spomen njegovog imena strah ulazi u kosti od ucenika do direktora preko roditelja - svima... Ali ko ga zna uvek ce reci da je covek carina zesca!
Andrija jesi li siguran da je to bilo 2001?
plashiti ga se ?
to je smeshno![]()
znash kako zvuchi ova tvoja izjava ivane..uzas...
jel ga ti znash ?
meni je predavao pune dve godine....nemam i nikad nisam imala nikakav strah od njega....(chak sam imala i par konflikata sa njim) ali nikada ga se nisam plashila..to rade kukavice..
a istina je da protiv gorana niko zivi nishta ne moze..jer..on je uvek u pravu...
pa da je tebe jurio sekirom mislim da bi ga se plasila...generalno ne mislim na plasenje od jedinice kad ti ides "Da profesore, ovo profesore, ono profesore" ali pitaj bilo koga drugog... svi ce ti reci isto a to je da kako on kaze tako biva :wink:
Ne znam ga nesto posebno ali sasvim dovoljno da stvorim sliku... :wink:

)ne znam... mislim da nije... on je u sushtini dobar chovek... i ljudima zheli dobro... i chasno... onako kako zasluzuju... bar tako on kaze...
Kad smo vec kod njega, na toj vec pomenutoj exkurziji, najjace kad on prilazi jednoj mojoj ortakinji nemajuci pojma da je iz nase skole (s obzirom da je u toj diskoteci u tom trenutku bilo nekoliko ex. iz Nisa, NS-a itd.) stavlja led na grudi i dok polako kocka leda krece da mu klizi niz grudi pita moju ortakinju:"Sta mislis, gde ce ovaj led na kraju da zavrsi?". Ona je na to odgovorila:"Gorane ja sam iz vase skole!", na sta je Gogi strugnuo i ispario kao da ga nije ni bilo.![]()

]