Sabacka Gimnazija

bujrum_jajce:
I jesi slatka devojcica,posebno mi se svidja tvoja kovrdzava kosica,ja tebe znam od nekud ali ne mogu da se setim odakle,da sam pametan jesam toga mi ne manjka,mislim da nisam iznad svih vas,jer meni je ovde svako zanimljiv na svoj nacin,recimo da pratim tvoje postove na pod forumu fotografija i radujem se svakoj tvojoj novoj fotografiji,znam da te nerviraju moje izjave ali sta da ti radim kad se solidarises sa nekima,ja samo otvaram pandorinu kutiju,ne cackam nikog otvoreno dok se neko ne pronadje u mojim komentarima e onda ga je nadrljao.Znam Natasa da te nerviram,ali ako mogu ikako da ti pomognem samo kazi,samo nemoj traziti da prestanem da pisem!Pozdrav slatka kovrdzava devojcice!
pa evo npr posle ovakvog tvog posta,zashto bih mislila ishta loshe o tebi...
ali kad vidim postove koje ramenjujete dollar i ti..kako se neshto dza bu tu i tamo...to mi je bash blah.... dollara znam i ok je lik...tebe ne znam..ali i za tebe mislim da si ok lik...i nije mi drago kad vidim da se dva meni ok lika tako chachkaju...(svadjaju,kache..)
ne znam odakle me znas...ja da te vidim mozda bih i znala da li te znam i odakle...ali ti si toliko misteriozan da se ne dash videti :P
mozda te jednom i vidim....valjda ce doci i taj dan ;)
necu ja od tebe da trazim da prestanesh da pishesh..to nije moja stvar....chak shta vishe..nekad i meni bude zanimljivo da slusham vashe prepirke....bude zanimljivo..tako da...samo mirno...peace :D

natasha`:
pa evo npr posle ovakvog tvog posta,zashto bih mislila ishta loshe o tebi...
ali kad vidim postove koje ramenjujete dollar i ti..kako se neshto dza bu tu i tamo...to mi je bash blah.... dollara znam i ok je lik...tebe ne znam..ali i za tebe mislim da si ok lik...i nije mi drago kad vidim da se dva meni ok lika tako chachkaju...(svadjaju,kache..)
ne znam odakle me znas...ja da te vidim mozda bih i znala da li te znam i odakle...ali ti si toliko misteriozan da se ne dash videti :P
mozda te jednom i vidim....valjda ce doci i taj dan ;)
necu ja od tebe da trazim da prestanesh da pishesh..to nije moja stvar....chak shta vishe..nekad i meni bude zanimljivo da slusham vashe prepirke....bude zanimljivo..tako da...samo mirno...peace :D

Lepa rec i gvozdena vrata otvara!

Pisem nesto o Sapcu i o Sabackoj gimnaziji pa bi mi trebala pomoc o tome.
Postoji anegdota o tri ili dva coveka koji su se dogovarali da podignu Sabacku gimnaziju 1837 godine,zna li neko tu anegdotu i imena tih ljudi, bilo bi mi od velike pomoci!

Morao sam da se pojavim na forumu pretezno povodom dogadjaja koji ovih dana pogadjaju Sabacku gimnaziju! Konkretno mislim na haos koji je nastao u vezi sa maturskom exqrzijom, razgovorom sa Naglom i silnih lazi iznesenih u madijima na racun skole i gimnazijalaca! Kao jedan od ucenika koji su bili u TOM drugom autobusu javno tvrdim da u trenutku prelaska iz Francuske u Spaniju u busu niko nije bio niti pijan a kamoli drogiran vec smo se, bar tada, svi primerno ponasali sto mogu da posvedoce i profesori koji su bili sa nama, Veroljub, Vladanka i Zorica!!! Prashinu smo digli zbog silnih propusta prilikom organizacije exqrzije! Npr. nismo spavali u hotelima u kojima je to predvidjeno, nismo imali sve obroke (2. bus), dali smo pare za diskoteka koje su vec bile placene (2. bus je imao i diskoteku manje), restrikcije struje u hotelu, dolazenje u hotele daleko posle predvidjenog vremena (22:00 je krajnje vreme a dolazili smo skoro uvek posle ponoci), promena plana exqrzije, boravak u Veneciji 2h umesto 5-6h, busevi bez toaleta, spavanje u Kanu umesto u Nici, povratak u Sabac u 1h i zahtevanje da se tog dana pojavimo u skoli u 1. smeni i najvise od svega, vracanje 2. busa iz Spanije u Francusku, usred noci, prolazak kroz kukuruze i vinograde i na jedvite jade pronalazenje hotela u kom smo prespavali za sta je, navodno, kriv PIJANI SPANSKI POLICAJAC koji je pomislio da nase Sengenske vize nisu ispravne!!! Na sve to postoji opasnost da se ucenicima koji su potpisali dokument kojim se odbija njihov ulazak u Spaniju, u koju smo mi sutradan usli, zabrani ulazak u zemlje EU na 5 godina!!! To su razlozi koji su prelili casu nazadovoljstva koje vlada skolom prilicno dugo ali o tim stvarima drugom prilikom!
Inace, ucenik sam IV-6!

P.S. Poz za komsinicu natashu'! ;-)

bash smo i mi danas u shkoli prichali o tome...chula sam sinoc na dnevniku i nagla i jednu uchenicu(nju iskreno vidim prvi put)...
meni je najgore bilo kad sam chula da je Nagl zajedno sa pvim autobusom bezbrizhno nastavio dalje,ostavljajuci vas tu gde ste...:shock: ipak je on direktor....treba da bude sa vama...to osudjujem..
a i nikako mi nije jasan taj navodno pijani shpanski policajac...da pusti jedne..a druge ne..ista dokumenta,ista shkola,isto sve...to nema smisla.....
i josh zabrana !!!
pa vi ste divno prosli tu...

ps. hvala na pozdravu...(:
komshinica je iz III-4...

Хахаха, неко је узео паре, и повео вас у шит ... Чуо сам за тај проблем јер је и моја сестра од тетке ишла на ту екскурзију, и тетка ми је причала шта се дешавало ... Нисам могао да верујем ... Гимназија је од давнина била школа за респект, сад ми се све више чини да су као распуштена банда ... Страшно ...

Hehe pa hocete vi sa g0ranom...sa tim se niko ziv nije kacio pa necete ni vi...na spomen njegovog imena strah ulazi u kosti od ucenika do direktora preko roditelja - svima... Ali ko ga zna uvek ce reci da je covek carina zesca!

@ *MJ*
Veliki su propusti koji su vas zadesili i po tvojoj prici najvishe mi lici da je to veliki propust agencije koja vas je vodila, mada i za pijanog policajca me nista ne bi zacudilo jer Shpanci znaju da budu jako nezgodni kada god to mogu.Sto se tice te zabrane ulaska nema sta da brines, to se 99% nece desiti. Uostalom cisto sumnjam da ce neko u narednih 5 godina imati pare,zelje i vremena da opet tamo ide. Pun pogodak vam je dizanje prashine jer nazalost kod nas sve tako i funkcionishe, ako nema ko da se buni znaci da problema i nije bilo.

Hehe pa hocete vi sa g0ranom...sa tim se niko ziv nije kacio pa necete ni vi...na spomen njegovog imena strah ulazi u kosti od ucenika do direktora preko roditelja - svima... Ali ko ga zna uvek ce reci da je covek carina zesca!

plashiti ga se ?
to je smeshno :lol:
znash kako zvuchi ova tvoja izjava ivane..uzas...
jel ga ti znash ?
meni je predavao pune dve godine....nemam i nikad nisam imala nikakav strah od njega....(chak sam imala i par konflikata sa njim) ali nikada ga se nisam plashila..to rade kukavice..
a istina je da protiv gorana niko zivi nishta ne moze..jer..on je uvek u pravu...

Andrija jesi li siguran da je to bilo 2001?

Valjda znam kad sam bio na exkurziji!:D Da, mi smo isli na prolece jer sve do tada ex. su bile na jesen cetvrte godine! Ne znam kako je sad, ali tuzno je sto smo mi bili samo na maturantskoj, bez ikakvih exkurzija u nizim razredima! Mada s obzirom na strajkove, skracene casove, demonstracije, 5.oktobar (eto danas bas godisnjica) samo su nam jos exkurzije falile:-D

plashiti ga se ?
to je smeshno :lol:
znash kako zvuchi ova tvoja izjava ivane..uzas...
jel ga ti znash ?
meni je predavao pune dve godine....nemam i nikad nisam imala nikakav strah od njega....(chak sam imala i par konflikata sa njim) ali nikada ga se nisam plashila..to rade kukavice..
a istina je da protiv gorana niko zivi nishta ne moze..jer..on je uvek u pravu...

pa da je tebe jurio sekirom mislim da bi ga se plasila...generalno ne mislim na plasenje od jedinice kad ti ides "Da profesore, ovo profesore, ono profesore" ali pitaj bilo koga drugog... svi ce ti reci isto a to je da kako on kaze tako biva :wink:

Ne znam ga nesto posebno ali sasvim dovoljno da stvorim sliku... :wink:

pa da je tebe jurio sekirom mislim da bi ga se plasila...generalno ne mislim na plasenje od jedinice kad ti ides "Da profesore, ovo profesore, ono profesore" ali pitaj bilo koga drugog... svi ce ti reci isto a to je da kako on kaze tako biva :wink:

Ne znam ga nesto posebno ali sasvim dovoljno da stvorim sliku... :wink:

lichno sam slushala tu prichu kad je jurio tog chovu sekirom..prichao nam je..mi smo se cepali...a par drugarica se sablashnjavalo...:lol:
to je bilo negde na trgu....a taj lik je neku devojku dirao,ili tako neshto....
hteo je goran i sa jednim narkomanom da se tuche,na jednoj ekskurziji....
i tako svasha neshto....(da je lud,lud je :lol: )

ne znam... mislim da nije... on je u sushtini dobar chovek... i ljudima zheli dobro... i chasno... onako kako zasluzuju... bar tako on kaze...

Kad smo vec kod njega, na toj vec pomenutoj exkurziji, najjace kad on prilazi jednoj mojoj ortakinji nemajuci pojma da je iz nase skole (s obzirom da je u toj diskoteci u tom trenutku bilo nekoliko ex. iz Nisa, NS-a itd.) stavlja led na grudi i dok polako kocka leda krece da mu klizi niz grudi pita moju ortakinju:"Sta mislis, gde ce ovaj led na kraju da zavrsi?". Ona je na to odgovorila:"Gorane ja sam iz vase skole!", na sta je Gogi strugnuo i ispario kao da ga nije ni bilo.:D:D

Kad smo vec kod njega, na toj vec pomenutoj exkurziji, najjace kad on prilazi jednoj mojoj ortakinji nemajuci pojma da je iz nase skole (s obzirom da je u toj diskoteci u tom trenutku bilo nekoliko ex. iz Nisa, NS-a itd.) stavlja led na grudi i dok polako kocka leda krece da mu klizi niz grudi pita moju ortakinju:"Sta mislis, gde ce ovaj led na kraju da zavrsi?". Ona je na to odgovorila:"Gorane ja sam iz vase skole!", na sta je Gogi strugnuo i ispario kao da ga nije ni bilo.:D:D

hahahahahahaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:]

hahahahahahahaha znaci umirem... sto ja to nisam videoooooooo :lol::lol::lol:

Elem, kao jedan od ucesnika maturske exkurzije Sabacke gimnazije, doduse iz prvog busa, ipak moram da napisem par stvari koje su istinite, a ne prica se tako. Naime, veceras sam prevrtao po netu da vidim sta pisu novine o desavanjima sa exkurzije i moram vam reci da sam naleteo na svakakve gluposti. Cak i dotle da smo trebali da nocimo u Monaku, ali smo nocili u Nici (zapravo smo nocili u Kanu, a trebali smo u Nici). Ipak, kada branite svoj stav onda se trudite da dovedete to do MAX. Tako i na ovim sednicama iznose svasta. Kao prvo tu, na granici izmedju Spanije i Francuske, bukvalno NEMA granice, samo stoji naplatna rampa kroz koju je I bus prosao bez ikakvih zaustavljanja i problema. Kao drugo, vodic nije rekao da smo ilegalno u Spaniji i da budemo mirni da nas ne bi provali, vec je zena jasno rekla da sednemo na svoja mesta jer sto bi nas zaustavljali kad ne moraju. Ovu pricu potvrdjuje i dokaz da smo, prilikom kretanja u Barselonu, bili zaustavljeni od strane policije, detaljno pregledani i pritom pusteni bez ikakvih problema. Kao trece, taj drugi ulazak u Spaniju nije bio bas kroz vinograde i pitam se otkud im to uopste. To jeste bilo jedno manje mesto gde se nalazio ISTI granicni prelaz kao i na autoputu (samo naplatna rampa). Kao cetvrto, sto se tice hotela u Perminjanu (hotel u Francuskoj u koji je II bus smesten posle vracanja sa granice) nije toliko los kao sto oni pricaju. Stigli su da ispricaju da nisu imali veceru sto nije uredu, a zato nisu ispricali da je to hotel sa 5 zvezdica i da su u sobama imali plazma televizore i pune mini-barove, koje su ispraznili i nisu platili. Normalno ko bi lud ispricao o dobrim kad je u pitanju pljuvanje. Ne treba preterivati u nekim stvarima, zato zasto se zaliti na nocnu voznju, kada smo u povratku prizeljkivali da dodjemo kasno da ne bi isli sutra u skolu...

Iz cele ove moje price ispade da ja jos i branim agenciju i direktora. Naprotiv, ja sam u potpunosti na strani svojih drugova i JA SMATRAM da smo osteceni, narocito u pogledu hotela (primer Ljoret de Mar i Montekatini gde smo smesteni u 6 hotela). Takodje smatram da smo i po pitanju diskoteke i te kako osteceni i po pitanju NASIH GODINA. Ja sam kao i vecina ucenika na toj exkurziji punoletan i sam odgovaram za sebe, sto dokazuje da mi (punoletni) NISMO MORALI da dobijamo saglasnost od roditelja, sto znaci da sami odgovaramo za svoje postupke, a ne da oni tu zovu roditelje i popuju. Meni je bilo extra i pored svega ovoga. Zajebancija je bila na nivou, kao i na svim dosadasnjim exkurzija.

P.S. Poruka mojim drugovima: NE DAJ TE SE LJUDI, IDEMO DO KRAJA!!!!!!!

Back