Sabacka Gimnazija

heh evo nove revolucije.... Ok, slazem se sa svi sem sa jednom cinjenicom - Da li ti mislis da su vas pustili da sami svrljate bez bash ikakve kontrole onako pusteni sa lanca (svi smo to prosli i normalno je). I zamisli da se nekom nesto desilo pa onda ti isti profesori trebaju vashim roditeljima da pogledaju u lice. Mislim i nama su branili jer im je to duznost ali nisu imali volju ni zelju da se vitlaju sa nama gde je ko i sta radi. Pa onda ko je bash zapeo lepo shmugne na svoju odgovornost, ako nesto zasere sam je kriv. Zamisli sebe u ulozi profesora koji mora da brine o 30ak srednjoshkolaca.... Moras priznati da nije bash jednostavno.

Elem, kao jedan od ucesnika maturske exkurzije Sabacke gimnazije, doduse iz prvog busa, ipak moram da napisem par stvari koje su istinite, a ne prica se tako. Naime, veceras sam prevrtao po netu da vidim sta pisu novine o desavanjima sa exkurzije i moram vam reci da sam naleteo na svakakve gluposti. Cak i dotle da smo trebali da nocimo u Monaku, ali smo nocili u Nici (zapravo smo nocili u Kanu, a trebali smo u Nici). Ipak, kada branite svoj stav onda se trudite da dovedete to do MAX. Tako i na ovim sednicama iznose svasta. Kao prvo tu, na granici izmedju Spanije i Francuske, bukvalno NEMA granice, samo stoji naplatna rampa kroz koju je I bus prosao bez ikakvih zaustavljanja i problema. Kao drugo, vodic nije rekao da smo ilegalno u Spaniji i da budemo mirni da nas ne bi provali, vec je zena jasno rekla da sednemo na svoja mesta jer sto bi nas zaustavljali kad ne moraju. Ovu pricu potvrdjuje i dokaz da smo, prilikom kretanja u Barselonu, bili zaustavljeni od strane policije, detaljno pregledani i pritom pusteni bez ikakvih problema. Kao trece, taj drugi ulazak u Spaniju nije bio bas kroz vinograde i pitam se otkud im to uopste. To jeste bilo jedno manje mesto gde se nalazio ISTI granicni prelaz kao i na autoputu (samo naplatna rampa). Kao cetvrto, sto se tice hotela u Perminjanu (hotel u Francuskoj u koji je II bus smesten posle vracanja sa granice) nije toliko los kao sto oni pricaju. Stigli su da ispricaju da nisu imali veceru sto nije uredu, a zato nisu ispricali da je to hotel sa 5 zvezdica i da su u sobama imali plazma televizore i pune mini-barove, koje su ispraznili i nisu platili. Normalno ko bi lud ispricao o dobrim kad je u pitanju pljuvanje. Ne treba preterivati u nekim stvarima, zato zasto se zaliti na nocnu voznju, kada smo u povratku prizeljkivali da dodjemo kasno da ne bi isli sutra u skolu...

Iz cele ove moje price ispade da ja jos i branim agenciju i direktora. Naprotiv, ja sam u potpunosti na strani svojih drugova i JA SMATRAM da smo osteceni, narocito u pogledu hotela (primer Ljoret de Mar i Montekatini gde smo smesteni u 6 hotela). Takodje smatram da smo i po pitanju diskoteke i te kako osteceni i po pitanju NASIH GODINA. Ja sam kao i vecina ucenika na toj exkurziji punoletan i sam odgovaram za sebe, sto dokazuje da mi (punoletni) NISMO MORALI da dobijamo saglasnost od roditelja, sto znaci da sami odgovaramo za svoje postupke, a ne da oni tu zovu roditelje i popuju. Meni je bilo extra i pored svega ovoga. Zajebancija je bila na nivou, kao i na svim dosadasnjim exkurzija.

P.S. Poruka mojim drugovima: NE DAJ TE SE LJUDI, IDEMO DO KRAJA!!!!!!!

poltron... koji se izvlaci na kraju ne bi li ljudi smatrali da je pristrasan :wink:

edit: postavicu audio zapis na forumu sabacke gimnazije sa sednici u trajanju od 50min uskoro pa ako te interesuje mozes da skines ;)

heh evo nove revolucije.... Ok, slazem se sa svi sem sa jednom cinjenicom - Da li ti mislis da su vas pustili da sami svrljate bez bash ikakve kontrole onako pusteni sa lanca (svi smo to prosli i normalno je). I zamisli da se nekom nesto desilo pa onda ti isti profesori trebaju vashim roditeljima da pogledaju u lice. Mislim i nama su branili jer im je to duznost ali nisu imali volju ni zelju da se vitlaju sa nama gde je ko i sta radi. Pa onda ko je bash zapeo lepo shmugne na svoju odgovornost, ako nesto zasere sam je kriv. Zamisli sebe u ulozi profesora koji mora da brine o 30ak srednjoshkolaca.... Moras priznati da nije bash jednostavno.

U pravu si nije bash jednostavno. Ali koliko da ti kazem mene i mog kuma su BASH imali volju da vitlaju gde smo, narocito moja razredna koja je pretrazila ceo Ljoret de Mar, pocevsi od plaza, diskoteka i ulica, dok smo nas dvojica svo vreme bili u sobi i cirkali.

Kad smo vec kod njega, na toj vec pomenutoj exkurziji, najjace kad on prilazi jednoj mojoj ortakinji nemajuci pojma da je iz nase skole (s obzirom da je u toj diskoteci u tom trenutku bilo nekoliko ex. iz Nisa, NS-a itd.) stavlja led na grudi i dok polako kocka leda krece da mu klizi niz grudi pita moju ortakinju:"Sta mislis, gde ce ovaj led na kraju da zavrsi?". Ona je na to odgovorila:"Gorane ja sam iz vase skole!", na sta je Gogi strugnuo i ispario kao da ga nije ni bilo.:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Значи нема даље ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

За Mincardyard
Немој против већине ... Мада у вашем случају видим да нема већине ... Свако прича за себе ... Било би добро да се усагласите више ко је у праву ... Еј бре, кад су били штрајкови, ми смо имали једног који се правио паметан ... Од домара смо узели кључ и закључали смо га у неки кабинет и отишли лепо ... Капираш ?

Много ми је ружно да читам, слушам и гледам ружно о једном некада "елитној" школи у Шапцу ...

Elem, kao jedan od ucesnika maturske exkurzije Sabacke gimnazije, doduse iz prvog busa, ipak moram da napisem par stvari koje su istinite, a ne prica se tako. Naime, veceras sam prevrtao po netu da vidim sta pisu novine o desavanjima sa exkurzije i moram vam reci da sam naleteo na svakakve gluposti. Cak i dotle da smo trebali da nocimo u Monaku, ali smo nocili u Nici (zapravo smo nocili u Kanu, a trebali smo u Nici). Ipak, kada branite svoj stav onda se trudite da dovedete to do MAX. Tako i na ovim sednicama iznose svasta. Kao prvo tu, na granici izmedju Spanije i Francuske, bukvalno NEMA granice, samo stoji naplatna rampa kroz koju je I bus prosao bez ikakvih zaustavljanja i problema. Kao drugo, vodic nije rekao da smo ilegalno u Spaniji i da budemo mirni da nas ne bi provali, vec je zena jasno rekla da sednemo na svoja mesta jer sto bi nas zaustavljali kad ne moraju. Ovu pricu potvrdjuje i dokaz da smo, prilikom kretanja u Barselonu, bili zaustavljeni od strane policije, detaljno pregledani i pritom pusteni bez ikakvih problema. Kao trece, taj drugi ulazak u Spaniju nije bio bas kroz vinograde i pitam se otkud im to uopste. To jeste bilo jedno manje mesto gde se nalazio ISTI granicni prelaz kao i na autoputu (samo naplatna rampa). Kao cetvrto, sto se tice hotela u Perminjanu (hotel u Francuskoj u koji je II bus smesten posle vracanja sa granice) nije toliko los kao sto oni pricaju. Stigli su da ispricaju da nisu imali veceru sto nije uredu, a zato nisu ispricali da je to hotel sa 5 zvezdica i da su u sobama imali plazma televizore i pune mini-barove, koje su ispraznili i nisu platili. Normalno ko bi lud ispricao o dobrim kad je u pitanju pljuvanje. Ne treba preterivati u nekim stvarima, zato zasto se zaliti na nocnu voznju, kada smo u povratku prizeljkivali da dodjemo kasno da ne bi isli sutra u skolu...

Iz cele ove moje price ispade da ja jos i branim agenciju i direktora. Naprotiv, ja sam u potpunosti na strani svojih drugova i JA SMATRAM da smo osteceni, narocito u pogledu hotela (primer Ljoret de Mar i Montekatini gde smo smesteni u 6 hotela). Takodje smatram da smo i po pitanju diskoteke i te kako osteceni i po pitanju NASIH GODINA. Ja sam kao i vecina ucenika na toj exkurziji punoletan i sam odgovaram za sebe, sto dokazuje da mi (punoletni) NISMO MORALI da dobijamo saglasnost od roditelja, sto znaci da sami odgovaramo za svoje postupke, a ne da oni tu zovu roditelje i popuju. Meni je bilo extra i pored svega ovoga. Zajebancija je bila na nivou, kao i na svim dosadasnjim exkurzija.

P.S. Poruka mojim drugovima: NE DAJ TE SE LJUDI, IDEMO DO KRAJA!!!!!!!

Istina... Olesili smo mini bar u Perminjanu i hotel je bio extra! Cak smo (kompanjoni iz moje sobe i ja) poslednje vece imali i bazen pored prozora (Mincardyard zna o kome je rec). Vec je receno da su "vinogradi" spomenuti figurativno ali smo po povratku u Francusku (II bus) zaista prolazili pored silosa i, koliko smo mogli da vidimo u mraku, kukuruza! Exqrzija je i pored svega bila extra ali ne zahvaljujuci organizaciji vec mestima koje smo posetili, znamenitostima koje smo videli i drustvu koje je bilo zajedno!!! Zao mi je sto su 90% vremena busevi bili razdvojeni, u suprotnom bi bilo jos ludje!

rekao sam sebi kad jednom izadjem, necu nikad uci. Kako godine prolaze vidim da su to bili nezaboravni, fenomenalni dani, ekipe, kao i razbijanje na ekskurzijama! To vreme se jednom radja i nista nemoze da ga nadoknadi, nadam se da ga i vi aktuelni disete punim plucima.A sto se tice cvika, bile su nezaobilazne8-)8)8)8)8)8)

Za *MJ*

Joja brate kako se necu secati, merak mi je jednom bio pijan da skocim u njega, narocito onda kad smo pili kod mene u sobi ona piva sa kanabisom, visnjom i ko zna jos cime (a i ona TIQUELA brlja je dobro pala)... Sto se tice razvaljivanja, EXTRA je bilo...

Za *MJ*

Joja brate kako se necu secati, merak mi je jednom bio pijan da skocim u njega, narocito onda kad smo pili kod mene u sobi ona piva sa kanabisom, visnjom i ko zna jos cime (a i ona TIQUELA brlja je dobro pala)... Sto se tice razvaljivanja, EXTRA je bilo...

Da, bas je bilo mnooogo vrsta piva... i alkohola ;) :D... a tek onaj kupanjac u moru nocu na 5C i polivanje pivom na punoletstvu... covece, kad tad nisam dobio upalu pluca nikad necu!!! :D
I kad je Djomla u Kanu izasao kroz prozor da bi gledao u druge sobe!!! :lol: :lol: :lol: AAAAAAAAA
I kad vam je Zoza upala u sobu i pitala za alkohol a Radzi ispala flasa i pocela da se kotrlja!!! :lol: :lol: :lol: AAAAAAAAAAAA

Inace, organizacija exqrzije je bila sranje!!! Srecom, umemo da se snadjemo pa smo sami zasluzni za svu zabavu koju smo imali! ;)

P.S. Citiram NEKOG "Kad razbijem cashu u kafani ja to i platim"!!! :lol: :lol: :lol:

1. lelemud
2. u porodicnoj firmi ili nekoj trafici ;) zez

Poenta je da sa gimnazijom bez daljnjeg usavrshavanja skoro da nishta nemas. Ili da se uvalish negde preko debele veze ili da naucish da budesh extra npr programer pa da ti shkola nije potrebna. Dobra strana medalje je sto ti gimnazija pruza najbolje predznanje za studije i drushtvo je ekstra.

Back