SA KOJOM ZEMLJOM TREBA SARAĐIVAT AKO OĆEMO DA NAM BUDE LIJEPO?

Sa kim je najbolje za Srbiju da sarađuje?

• Amerika

• Njemačka

• Rusija

• Turska

• Francuska

• Kina

• Nesvrstani

• Iran

• Brazil

• Kanada

• Indija

• Japan

• Venecuela

• Južna Afrika

• Španija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Smesna anketa jer nisu navedene najznacajnije zemlje sa kojima treba da saradjujemo a to su.Slovenija,Hrvatska,BiH,Makedonija,Crna gora i onda da vidis kako nas bole doope za ceo svet. Kao nekada u lepa dobra vremena kad nam niko nije trebao i svi su ziveli dobro tj svako ko je hteo da radi jer lezilebovicima u toj drzavi sigurno nije bilo dobro.
Duhove proslosti zaboraviti ,pomiriti se sa cinjenicom da sam narod i nije toliko kriv za sve sto se dogodilo koliko pogani politicari i gledati napred sa osmehom na licu.To je buducnost u kakvoj cemo nesto imati i steci dok ovaj skok u ponor sa EU moze samo budala da izvede.

Eo frutsmane da čuješ jednu lijepu pjesmu. Mi Crnogorci smo vazda bili smrt za age i begove. Zapamtili su nas za vjeki vjekov. Čak je i slavni Puškin pisa o nama. Obrati pažnju na ovu parolu na slici.

Тако је, Ђоко, јуначино, Срби и Црногорци један народ! Една ни е црква православна и со Господ напред ке победиме!!!

Ко желе да раде - тот тражи начин, који не желе - тражи разлог.

Viđi ovo Sergej. Ovo je Puškin napisa o nama crnogorskim junačinama.

А. С. ПУШКИН: БОНАПАРТ И ЧЕРНОГОРЦЫ.

"Черногорцы? что такое?-
Бонапарте вопросил: -
Правда ль: это племя злое,
Не боится наших сил?

Так раскаятся ж нахалы:
Объявить их старшинам,
Чтобы ружья и кинжалы
Все несли к моим ногам".

Вот он шлет на нас пехоту
С сотней пушек и мортир,
И своих мамлюков роту,
И косматых кирасир.

Нам сдаваться нет охоты,-
Черногорцы таковы!
Для коней и для пехоты
Камни есть у нас и рвы......

Мы засели в наши норы
И гостей незваных ждем,-
Вот они вступили в горы,
Истребляя всё кругом.

. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .

Идут тесно под скалами.
Вдруг, смятение!... Глядят:
У себя над головами
Красных шапок видят ряд.

"Стой! пали! Пусть каждый сбросит
Черногорца одного.
Здесь пощады враг не просит:
Не щадите ж никого!"

Ружья грянули,- упали
Шапки красные с шестов:
Мы под ними ниц лежали,
Притаясь между кустов.

Дружным залпом отвечали
Мы французам.- "Это что?-
Удивясь, они сказали:-
Эхо, что ли?" Нет, не то!

Их полковник повалился.
С ним сто двадцать человек.
Весь отряд его смутился,
Кто, как мог, пустился в бег.

И французы ненавидят
С той поры наш вольный край
И краснеют, коль завидят
Шапку нашу не взначай.

1834 г.

Bolje da se smisli neka prevara ili neki kriminal no da se radi. Al to je opasno jer posle možeš otić u zatvor. Nije mene problem da robijam neku godinu, no što sam poslije žigosan u društvu i neću moć nać posa niđe, a i što sam obilježen u miliciji pa ako se budem bavio kriminalom prvo će na mene da sumnjaju.

Sta ce ti posa, kad ne volis da radis? To je za budale.

Mogle bi da se nabave one tarot karte pa da varaš strance po kalemegdanu i knezu, šatro da im predviđaš budućnost. Od svakog po 5 eura uzmeš, odradiš 20-ak njih u toku dana i puna kapa.

Ma, ko bi to mogao, svaka mu čast. Treba ceo dan da zvrndaš po ulici i još moraš da promešaš karte bar 20 puta u toku dana.

Nego, mislim da je najbolje da izaberemo neke zemlje i da pružamo savetodavne usluge.

Bježi tamo, nemoralna ženo što šalješ nepristojne ponude. Sram te bilo, muž i đečina a tražiš švalere na internet. Plus se lažno predstavljaš ka Srpkinja, a na onim slikama što si poslala vidi se da si Romkinja. Tako Srbi ne izgledaju.

pa ti volis rome...:zper:
oces me kandidovati za pre'sednicu buduce romske knezevine? ispunjavam li kriteriJE? :flert:

pa ti volis rome...:zper:
oces me kandidovati za pre'sednicu buduce romske knezevine? ispunjavam li kriteriJE? :flert:

Romska Kneževina treba da ima preśednika izraženih moralnih, intelektualnih i menadžerskih sposobnosti, a ti to nemaš ni u naznakama. Uostalom, usled hronične usamljenosti počeli su se na tebi pojavljati simptomi ludila, koji se prije svega ogledaju u hrnoičnom laganju. Ali i tome si trebala razmišljat prije no što si otišla za okupatorskog vojnika koji je prodava ljudske organe.

Sve što je zarađeno na haram i na tuđu nesreću nikad sreću donijeti neće, što se i vidi na tebi i tvom tužnom životu. Tek da znaš, poslije drugog svjetskog rata su u Evropi šišali do glave i polivali katranom i perjem žene što su išle za vojnike Vermahta.

Ma, ko bi to mogao, svaka mu čast. Treba ceo dan da zvrndaš po ulici i još moraš da promešaš karte bar 20 puta u toku dana.

Nego, mislim da je najbolje da izaberemo neke zemlje i da pružamo savetodavne usluge.

Zvrndanje na ulici i miješanje karti mi nikad nije teško padalo. Čak štaviše, to su mi omiljene aktivnosti. No bi mi ti i Frutsmen mogli pomoći oko jedne stvari, vidim da ste dobri ljudi, pa reko da vas iskoristim za određeni intelektualni napor.

Romska Kneževina treba da ima preśednika izraženih moralnih, intelektualnih i menadžerskih sposobnosti, a ti to nemaš ni u naznakama. Uostalom, usled hronične usamljenosti počeli su se na tebi pojavljati simptomi ludila, koji se prije svega ogledaju u hrnoičnom laganju. Ali i tome si trebala razmišljat prije no što si otišla za okupatorskog vojnika koji je prodava ljudske organe.

Sve što je zarađeno na haram i na tuđu nesreću nikad sreću donijeti neće, što se i vidi na tebi i tvom tužnom životu. Tek da znaš, poslije drugog svjetskog rata su u Evropi šišali do glave i polivali katranom i perjem žene što su išle za vojnike Vermahta.

vidim da i tebi treba organ ali posto si bi ne znam koji da ti preporucim i prodam..:think:

Back