frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Треба сарађивати са Русима из Црне Горе, са Италијанима из Хрватске, с Немцима из Словеније, с Бугарима из Македоније и Турцима из БиХ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za početak trebali bi počet da radite i manje sedite po kafičima..
Eo frutsmane da čuješ jednu lijepu pjesmu. Mi Crnogorci smo vazda bili smrt za age i begove. Zapamtili su nas za vjeki vjekov. Čak je i slavni Puškin pisa o nama. Obrati pažnju na ovu parolu na slici.
Stara Crnogorska mudrost kaže:
Ko hoće da radi radilo mu se o glavi !
Ко желе да раде - тот тражи начин, који не желе - тражи разлог.
Bolje da se smisli neka prevara ili neki kriminal no da se radi. Al to je opasno jer posle možeš otić u zatvor. Nije mene problem da robijam neku godinu, no što sam poslije žigosan u društvu i neću moć nać posa niđe, a i što sam obilježen u miliciji pa ako se budem bavio kriminalom prvo će na mene da sumnjaju.
Njemačka
7 16,67%
dragosh,
LikiLee,
minos,
Platin,
Rayela,
Reg,
User Friendly
Rusija
20 47,62%
*BILJA*,
asdars,
Cakimali,
dejannn,
drinjaca,
DS Moodo,
HamzaHumo,
kiki_85,
Kroasan,
Lepi Bora,
Mickie,
mustra,
nesko101,
obidijus,
Sergey Mig,
simkech,
tamoneki,
Гост форума,
Крста,
Тихи
evrodupendo, smaras...![]()
Mogle bi da se nabave one tarot karte pa da varaš strance po kalemegdanu i knezu, šatro da im predviđaš budućnost. Od svakog po 5 eura uzmeš, odradiš 20-ak njih u toku dana i puna kapa.
Bježi tamo, nemoralna ženo što šalješ nepristojne ponude. Sram te bilo, muž i đečina a tražiš švalere na internet. Plus se lažno predstavljaš ka Srpkinja, a na onim slikama što si poslala vidi se da si Romkinja. Tako Srbi ne izgledaju.
pa ti volis rome...
oces me kandidovati za pre'sednicu buduce romske knezevine? ispunjavam li kriteriJE?![]()
Ma, ko bi to mogao, svaka mu čast. Treba ceo dan da zvrndaš po ulici i još moraš da promešaš karte bar 20 puta u toku dana.
Nego, mislim da je najbolje da izaberemo neke zemlje i da pružamo savetodavne usluge.
Romska Kneževina treba da ima preśednika izraženih moralnih, intelektualnih i menadžerskih sposobnosti, a ti to nemaš ni u naznakama. Uostalom, usled hronične usamljenosti počeli su se na tebi pojavljati simptomi ludila, koji se prije svega ogledaju u hrnoičnom laganju. Ali i tome si trebala razmišljat prije no što si otišla za okupatorskog vojnika koji je prodava ljudske organe.
Sve što je zarađeno na haram i na tuđu nesreću nikad sreću donijeti neće, što se i vidi na tebi i tvom tužnom životu. Tek da znaš, poslije drugog svjetskog rata su u Evropi šišali do glave i polivali katranom i perjem žene što su išle za vojnike Vermahta.