Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imamo jasnu situaciju gde narod ide na zapad a Vučić gura državu prema istoku. Prilično retardirano.
... Jer kad se ide prema zapadu, nema klepanja,
Pa eto mu alternativa, kao i kolegi Asadu…
Zato na kraju kada se suzi krug i kad nema više klepanja ide se u međusobne sukobe.Da, to je i problem. Ove imamo jasnu situaciju gde narod ide na zapad a Vučić gura državu prema istoku. Prilično retardirano.
Naravno, objašnjenje je veoma jednostavno. Na zapadu je uređenost i transparentnost a Vučićevi sponzori hoće korupciju pa su oni odredili pravac države. Jer kad se ide prema zapadu, nema klepanja, kad se ide prema istoku, onda ostajemo izolovana koruptivna autokratija i mogu da budu alavi koliko požele. I tako jedan narod propada zbog lidera koji ne radi u interesu svog naroda već koruptivnih sponzora.
Samoupravni socijalizam je živ, umro nije...Zato što ne ulažu u privredu. Lanjost i loši lideri su u mentalitetu ljudi sa ovih prostora. Zapad daje uređenost i perspektivu ali ne razvija države ako to same ne žele.
Evo ti prost primer, Vučić je za 18 milijardi Eur mogao da otvori cirka 3 dobre fabrike nečega, koje bi bile u 100% našem vlasništvu i da budemo lideri regiona, ali je izabrao da pare odu na besmislene hale za Expo. Jasno ti je da on kao lider ne pravi bolju i samostalnu Srbiju već podaničku i zavisnu.
Ovaj Cirjakovic, donedavno je plakao pred kamerama zbog pritiska vlasti, da bi sada postao ljubimac drzavnih medija dok hvali vrhovnika i kritikuje opoziciju.
Aleksa...legendo..znaš, znanjeВук увек иде за стадом.. Да види најслабије ...па да коље....
Pa eto mu alternativa, kao i kolegi Asadu…
Kojim gradjanima? Bugarima i Siptarima?Pa eto mu alternativa, kao i kolegi Asadu…
Samoupravni socijalizam je živ, umro nije...
Šalu na stranu, nema šta država da otvara fabrike, sem onih od strateškog značenja (kao, npr, proizvodnja oružja ili municije ili rafinerija nafte ili nešto slično tome); i kad i tako nešto uradi sve šta možeš da očekuješ od tih i takvih fabrika je da prave gubitke jer će se tu po partijskoj liniji i babama i stričevima pozapošljavati kuso i repato, ordinarne seljačine sa tri i po razreda osnovne škole dopisno, ali sa partijskim knjižicama; sve Vacići, Đurići, Brnabićke i Karleuše. Bez obzira koja administracija bila na vlasti, svaka će najnesposobnije tikvane i idiote iz svojih redova gurati u neka "javna preduzeća" ili preduzeća u državnom vlasništvu: ti ljudi zato i jesu u politici jer su i sami svesni koliko su retardirani i da je jedino mesto na osnovu ličnih kvalifikacija i bez partijske intervencije koji mogu da dobiju "pomoćni razbacivač đubreta po livadi".
Kad oblik vladavine preuzme jedan covek, u ovom slucaju zakonodavnu, izvrsnu i sudsku onda je to diktatura, i gradjani- suverenisti, primorani da traze pravdu na ulici i upotrebe silu.Каква демагогија![]()
![]()
Ма све може Скипи, али на изборима.
На улици не може ништа, радзуме ?!
Овде се неко не разуме у демократију,
ја мислим да си то ти,
па ти бесплатно дадох прву лекцију !
Сеј тенкју.
Kad oblik vladavine preuzme jedan covek, u ovom slucaju zakonodavnu, izvrsnu i sudsku onda je to diktatura, i gradjani- suverenisti, primorani da traze pravdu na ulici i upotrebe silu.
Faliminderit
Mi neki sa stane smo dosta dobro upoznati sa delovanjem ovih Slobo-Seselj isprdaka. Karma !!!To vama sa strane deluje rogobatno,
u stvari mi međusobno znamo gde je čije mesto
i ko je za šta stručnjak.
Dqakle, u Srbiji mion ljudi. Zadovoljni benefitima vlasti koje se obezbeđuju iz budžeta koji nema ko da puni. Veoma dobra strategijaСлажем се, сви који нису задовољни државом у којој живе и народом у њој треба да пале одавде...да потраже срећу на другом месту, да пробају, ово је век миграција...![]()
Mi neki sa stane smo dosta dobro upoznati sa delovanjem ovih Slobo-Seselj isprdaka. Karma !!!
Ne, mi zelimo da vam pomognemo hteli vi to ili ne . “ Dobar komsija zlata vredi “Stoli nas bojko što ste vi dobro upoznati,
produžite dalje, srećan put !
Ne, mi zelimo da vam pomognemo hteli vi to ili ne . “ Dobar komsija zlata vredi “
Dzaba vam, mi insistiramo na tome . Kako vi kibicijete po komsiliku pa da vam se oduzimo.Dobićete preko pikče, bolje se ne mešajte.
Imate tamo svoju sirotinju, gledajte da ih ne drogirate srpskim