SA KOJOM ZEMLJOM TREBA SARAĐIVAT AKO OĆEMO DA NAM BUDE LIJEPO?

Sa kim je najbolje za Srbiju da sarađuje?

• Amerika

• Njemačka

• Rusija

• Turska

• Francuska

• Kina

• Nesvrstani

• Iran

• Brazil

• Kanada

• Indija

• Japan

• Venecuela

• Južna Afrika

• Španija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SA SVIMA KOJI TO ISKRENO ŽELE....IMA IH PUNO...I PUNO PRIJATELJA

Ako treba i sa ...Amerikancima*, Nemcima i ...SVIM NAŠIM NEPRIJATELJIMA...ALI SAMO...NA RAVNOPRAVNOJ OSNOVI

A..krenu...USLOVLJAVANJA...
th_bye.gif
..DOVIĐENJA..:bye:

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ali ...TREBA IZBACITI POLITIKU I POLITIČARA IZ PRIVREDE ZEMLJE..:besan2:....I...VRATITI JE ONIMA KOJI SU JE STVORILI I KOJI PRIVREĐUJU :ok:

Jer...neki su bili mali a neki su zaboravili...ONOG TRENUTKA KADA SE POLITIKA UMEŠALA I POČELA DA MEŠETARI PRIVREDOM....JUGOSLAVIJA SE RASPALA...A...SRBIJA...VIDITE NA ŠTA LIČI...:think:

Poslednja izmena od moderatora:
Ođe u ovom našem regionu je bogomi ješ uvijek isto ka u 19-om vijeku. Velike sile prelamaju svoje interese preko našijeh leđa. Tako je i sad. Mnogo je država koje bi željeli povećat uticaj. Najveća muda na Balkanu i najveću moć zasad imaju Amerika, Njemačka, Rusija i Turska.

Kao igrači koji realno mogu ulećet u igru su Francuska i Kina, jer smatram da su malo zastupljeni.

No ja ću postavit anketu, pa da anketiramo. Staviću i ostale sile, pa da vidimo sa kim nam valja sarađivat u budućnosti i na koga se Srbija treba oslanjat kako bi joj bilo ljepše i kako bi narod ima para ljeba da ije i da kupuje razne zvrčke.

Pazi kako od Rusa leba nema,4 rajh se raspada,Kinu zabole patka za ovako malo trziste,Turska nam dobro ne zeli,moj konacan odgovor VENECUELA!:hahaha:

Viđu avetinje. Ti bi samo da radiš. I oni robovi u Egiptu su radili ka ludi, baš su bili vrijedni, pa nijesu viđeli neke vajde od toga. Bolje je da iskoristimo polarizovanost svijeta i suprotstvaljenost interesa velikih sila, pa da uberemo kajmak i da radimo malo, ka što je Tito umio da napravi.

Crnogorske "mudrosti" su neprimenjive na normalan svet i prolazile su dok su drugi u drzavi radili a oni direktorovali.Sad cete da platite racun za tu zabludu da ima zivota bez rada.

Crnogorske "mudrosti" su neprimenjive na normalan svet i prolazile su dok su drugi u drzavi radili a oni direktorovali.Sad cete da platite racun za tu zabludu da ima zivota bez rada.

Pa teško je do para bez truda i muke. To stoji. Evo mene nero azzuri sjebali na tiketu. Ali sam rad bez taktike i plana ne vodi niđe.

A zašto zemlje bivše Juge nisu na listi? :think: Misliš da ne mogu biti od koristi Srbiji ili ste sa svima posvađani? :lol:

Prije svega sam mislio na zemlje koje se nešto pitaju i koje nešto znače u bilo kom smislu (vojnom, ekonomskom, diplomatskom, industrijskom, kutlurološkom, obrazovnom). Zemlje bivše juge ne spadaju u tu grupu.

Back