Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
'esi ti lud? Tamo je sad aparhejd, a belci su ugroženi. Odma bi te silovali.
Pa vidiš da je pokazao srceHihihihihi
![]()
Iju, pa zar i to može tamo?

Ou nouuuuu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'esi ti lud? Tamo je sad aparhejd, a belci su ugroženi. Odma bi te silovali.
Pa vidiš da je pokazao srceHihihihihi
![]()
Iju, pa zar i to može tamo?
Ou nouuuuu
Vrlo verovatno da može, zato bolje da sarađujemo sa Ukrajinom i MoldavijomStrane snajke a srpske majke
![]()
Ođe u ovom našem regionu je bogomi ješ uvijek isto ka u 19-om vijeku. Velike sile prelamaju svoje interese preko našijeh leđa. Tako je i sad. Mnogo je država koje bi željeli povećat uticaj. Najveća muda na Balkanu i najveću moć zasad imaju Amerika, Njemačka, Rusija i Turska.
Kao igrači koji realno mogu ulećet u igru su Francuska i Kina, jer smatram da su malo zastupljeni.
No ja ću postavit anketu, pa da anketiramo. Staviću i ostale sile, pa da vidimo sa kim nam valja sarađivat u budućnosti i na koga se Srbija treba oslanjat kako bi joj bilo ljepše i kako bi narod ima para ljeba da ije i da kupuje razne zvrčke.
Lele, ovo ko sa flomasterima.![]()
Ali...PAMETNO
Ja ne pišem da bi ...ČATOVAO I RAZGLABAO...nego ...PRAVO U SRŽ PROBLEMA...![]()
Niko nije glasao za Indiju, kao maticu Romske Kneževine.
Interesantno.
Klerofašizam na delu.
Već pišem mail Ombudsmanu.
Ovo ne sme biti tolerisano.
Viđu avetinje. Ti bi samo da radiš. I oni robovi u Egiptu su radili ka ludi, baš su bili vrijedni, pa nijesu viđeli neke vajde od toga. Bolje je da iskoristimo polarizovanost svijeta i suprotstvaljenost interesa velikih sila, pa da uberemo kajmak i da radimo malo, ka što je Tito umio da napravi.
Crnogorske "mudrosti" su neprimenjive na normalan svet i prolazile su dok su drugi u drzavi radili a oni direktorovali.Sad cete da platite racun za tu zabludu da ima zivota bez rada.
A zašto zemlje bivše Juge nisu na listi?Misliš da ne mogu biti od koristi Srbiji ili ste sa svima posvađani?
![]()
Prije svega sam mislio na zemlje koje se nešto pitaju i koje nešto znače u bilo kom smislu (vojnom, ekonomskom, diplomatskom, industrijskom, kutlurološkom, obrazovnom). Zemlje bivše juge ne spadaju u tu grupu.
Pa i ti foliras da si neki bosnjak,sto nebi i on.Vratio nam se Evropenda,sad je ko fol Crnogorac![]()
Pa i ti foliras da si neki bosnjak,sto nebi i on.![]()
Ja sam Bosnjak,veliko slovo.