SA KOJOM ZEMLJOM TREBA SARAĐIVAT AKO OĆEMO DA NAM BUDE LIJEPO?

Sa kim je najbolje za Srbiju da sarađuje?

• Amerika

• Njemačka

• Rusija

• Turska

• Francuska

• Kina

• Nesvrstani

• Iran

• Brazil

• Kanada

• Indija

• Japan

• Venecuela

• Južna Afrika

• Španija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
canada-flag-14.gif

...pa da se i ja ugradim...

:hahaha:

Ја сам више за сурадњу са Мароком и Јамајком.

Gospodine Frootsman, svakim danom sve više i više me odušavljate Vašim liberalnim stavovima :worth:

Ma, kakvi. Znaš li kako bi tek dobili na značaju ovi Drvosekovi komunalci.
Naka se Consi preseli u Brazil.

Nikako Brazil, tamo se ne zna šta je muško a šta je žensko.Ipak smo mi zemlja koja drži do određenih vrednosti.

Čudo za Ameriku nije glasa niko. A oni su najjača sila na svijet. Valjda je svako u osnovnoj školi volijo da ima najjačeg druga da ga brani. Ođe nema logike da niko živ ne glasa za Ameriku.

Onu su nuklearna sila i najjaču vojsku na svijet imaju. Pravo moćno mudo od zemlje! Mudovina ka medovina. Eto to je Amerika.

Ali Amerika nema Lovćen, Berane i Goru. I zato nijesu dobili nijedan glas.

Poslednja izmena:
Ođe u ovom našem regionu je bogomi ješ uvijek isto ka u 19-om vijeku. Velike sile prelamaju svoje interese preko našijeh leđa. Tako je i sad. Mnogo je država koje bi željeli povećat uticaj. Najveća muda na Balkanu i najveću moć zasad imaju Amerika, Njemačka, Rusija i Turska.

Kao igrači koji realno mogu ulećet u igru su Francuska i Kina, jer smatram da su malo zastupljeni.

No ja ću postavit anketu, pa da anketiramo. Staviću i ostale sile, pa da vidimo sa kim nam valja sarađivat u budućnosti i na koga se Srbija treba oslanjat kako bi joj bilo ljepše i kako bi narod ima para ljeba da ije i da kupuje razne zvrčke.
Najpre da preciziraš pitanje u smislu na koju državu misliš...
Ako je pitanje vezano za Srbiju, to ne znači da je odgovor isti i za Crnu Goru...

Lično mislim da je za Srbiju najbolje da sarađuje sa Nemačkom ( ali to neće Nemačka, pa će biti dobra i Rusija ) a za Crnu Goru je najbolje da sarađuje sa Hrvatskom jer je u pogledu odnosa prema Srbiji najbliža toj tvorevini...

Back